suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
Super. Jednom nedeljno sam u ns i nisam imao pojma da tamo postoji ovlasceni servis.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I moj je s*ranje..Dosao mi sa Ali-a onaj "USB merac". Probam ja... 15-100% punjenje, 1515mAh kaze on
Ispada da ja promenim bateriju mogao bi i 20h terati SoT
AccuB kaze ~2400mAh, sto mi ne izgleda nelogicno vec.
Cisto sumnjam da je tacan merac, veca je sansa da % ne prikazuje tacnoNevera koje je to degradiranje...(
Sent from my PandaS7Edge
Rece Djilkos da ne pomaze greenify i ampify na samsungovim romovima, sto je XDA potvrdio.Pa meni je isto skoro pokazao i Accubatery i USB voltmeter, 2500 mAh.
Samsung baterije su smeće, šta vas tu čudi?
Meni se battery usage smirio dosta sa upotrebom Greenify, baš pomaže.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
![]()
To se zove agressive dose ako se secam, samo mi nije jasno zasto to nema svaki telefon...Meni Greenify drastično smanjuje awake
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Crni izgleda mnogo dobro i lakse ces ga prodati ako nekad budes hteo.Posto mi je odobrena zamena telefona u VIPu, al nemaju sivi na stanju, imaju beli, crni i zlatni. Gledao sam na YT al nije to, to, nemam sad mogucnost da odem negde da vidim uzivo a oni svakako nece otvarati kutije da bih ja birao boju, po vama koja je boja ok, lomim se izmedju crnog i zlatnog, ovaj beli mi i na YT ne izgleda nesto.
Dal crni il zlatni ?
Javi kako si prošao, nadam se da neće praviti problema.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari