Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Super. Jednom nedeljno sam u ns i nisam imao pojma da tamo postoji ovlasceni servis.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Postoji i već je hvaljen u par navrata u ovoj temi. Nosi, siguran sam da ćeš se prijatno iznenaditi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hm. Imam jednu tackicu na njemu od betona u levom uglu gore, a fleka na ekranu je u desnom uglu. Bojim se da ce reci da je zbog fizickog ostecenja. Susret sa betonom je bio pre 2 nedelje, a fleka na ekranu je vec jako dugo tamo

Nosim ga sigurno, nista me ne kosta da probam
Ups. Ustvari fleka je na levoj, tackica od betona na desnoj

Poslednja izmena:
Pa ako ne prime, ti si kriv što nisi ranije nosio ;)

Da da znam, odugovlacio sam, sad cu, sutra cu i nikako da ga odnesem u servis.

Javi kako si prošao, nadam se da neće praviti problema.

uglavnom ih hvale da su profesionalni i ljubazni, i meni su brzo zavrsili i bili su korektni. medjutim kada sam ja ostavljao tel neka zena je preuzimala neki samsung core i bas su bili neljubazni, malo je i ona davila ali i oni nisu bili bas prijatni..

Sent from Galaxy S8

Kada moze da se ocekune oreo update za S7?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kad izadje S9, pa koji mesec kasnije...

eo bio sam danas i odneo telefon, uvazili su mi garanciju, ali jedva. tackica koja je manja od vrha ciode je pravila problem. cim dobijem telefon, slikacu da vidite tackicu. ne mogu da verujem za telefon koji je star godinu ipo dana, koji se koristi svakodnevno da ne sme da ima bukvalno nikakvo fizicko ostecenje. da ga koristim u kuci kao fiksni, pa ajde jos da razumem, stalno je na jednom mestu

to sa garancijom, moraju još mnogo da uče od Apple-a.....

from komsa's edge

Dosao mi sa Ali-a onaj "USB merac". Probam ja... 15-100% punjenje, 1515mAh kaze on :)
Ispada da ja promenim bateriju mogao bi i 20h terati SoT :)

AccuB kaze ~2400mAh, sto mi ne izgleda nelogicno vec.

Nevera koje je to degradiranje... :((

Sent from my PandaS7Edge

Pa meni je isto skoro pokazao i Accubatery i USB voltmeter, 2500 mAh.
Samsung baterije su smeće, šta vas tu čudi?
Meni se battery usage smirio dosta sa upotrebom Greenify, baš pomaže.

2676e05d3c1c53789032aab510cd28cf.jpg

Poslednja izmena:
Nevera koje je to degradiranje... :((
Sent from my PandaS7Edge
Cisto sumnjam da je tacan merac, veca je sansa da % ne prikazuje tacno :(
A juce sam pre punjenja pokusao da ga ispraznim, imao je 6h SoT na 15%, sa dosta koriscenja Chrome-a kao dodatnog appa. Probacu jos koji put, ili drugi neki fon.

EDIT: AccuB i dalje pokazuje 4.2V+ na 100% punjenja, sto je bio slucaj i pre 3 meseca (4.4V je puna baterija, moja ne moze bitno preko 4.2V po vise pokazatelja, taman oko 2400mAh)

Poslednja izmena:
Pa meni je isto skoro pokazao i Accubatery i USB voltmeter, 2500 mAh.
Samsung baterije su smeće, šta vas tu čudi?
Meni se battery usage smirio dosta sa upotrebom Greenify, baš pomaže.

2676e05d3c1c53789032aab510cd28cf.jpg
Rece Djilkos da ne pomaze greenify i ampify na samsungovim romovima, sto je XDA potvrdio.
Inace na AOSP based romu na OnePlus One su bas pomogli Greenify i Ampify.

Sent from my PandaS7Edge

Meni Greenify drastično smanjuje awake

Meni Greenify drastično smanjuje awake

To se zove agressive dose ako se secam, samo mi nije jasno zasto to nema svaki telefon... :) I Nexus 4 mi je nakon podesavanja izgubio 3% max preko noci ako ga ostavim bez punjaca. :)

Sent from my PandaS7Edge

Ma nešto ignore running state za face i slične nebitne app. Nema skoro awake.
Mi fit mi je pravio haos sa fejsom

Posto mi je odobrena zamena telefona u VIPu, al nemaju sivi na stanju, imaju beli, crni i zlatni. Gledao sam na YT al nije to, to, nemam sad mogucnost da odem negde da vidim uzivo a oni svakako nece otvarati kutije da bih ja birao boju, po vama koja je boja ok, lomim se izmedju crnog i zlatnog, ovaj beli mi i na YT ne izgleda nesto.
Dal crni il zlatni ?

Posto mi je odobrena zamena telefona u VIPu, al nemaju sivi na stanju, imaju beli, crni i zlatni. Gledao sam na YT al nije to, to, nemam sad mogucnost da odem negde da vidim uzivo a oni svakako nece otvarati kutije da bih ja birao boju, po vama koja je boja ok, lomim se izmedju crnog i zlatnog, ovaj beli mi i na YT ne izgleda nesto.
Dal crni il zlatni ?
Crni izgleda mnogo dobro i lakse ces ga prodati ako nekad budes hteo.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

beli je ubedljivo najlepši ali nije "stealth" kao crni. Ne vide se prljavštine i masnoća na njemu i uvek je kao nov..... iz ličnog iskustva.

from komsa's edge

Poslednja izmena:
Odlično. I eto, cimanje se isplatilo u neku ruku ;)

Da vam kazem pravo kad beli stavis na sto mami paznju, jos imam crni dbrand pozadi, bas je neobican. :)

Sent from my PandaS7Edge

100 ljudi, 300 tjudi.
Meni beli izgleda uprljano uvek :) Isto sam +1 za crni.

Ne znam sto je vama bitna boja, kada svi stavite "phone armor" od 20kile, ne vidi se uopste sam telefon ispod ;) Ja moj jos cistim svaki dan.

može da izgleda zaprljano samo ako si automehaničar inače je uvek kao nov a da li je nekom lepši ovaj ili onaj to je ipak stvar ukusa...

from komsa's edge

Vrh Dno