Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

baterija je osetno bolja na edge-u, jedino to. Edge funkcije sam takodje disable-ovao i foliju za staklo je primetno lakše naći za S7...

from white edge

Evo ja koji sam imao s7 i s7e, sad da se vraćam pre bih izabrao običan s7

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

zamena za OGYT :d

Kod:
https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-iytbp-injected-youtube-background-t3560900
Ja ne mogu da namestim da radi nema šanse. Pratio sam detaljno relativno upustvo i neće da instalira ni Magisk ni preko TWRP.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Evo ja koji sam imao s7 i s7e, sad da se vraćam pre bih izabrao običan s7

Sve je stvar ukusa, ja sam isto imao i S7 i S7 edge, i pre bih se vratio na S7e.
Po meni je S7e bolji...baterija osetno bolja, ekran mi izgleda mnogo lepse, i kamere su bolje na edge (mozda je do mog S7 bio neki problem, imao je malo vise zute svetlosti na slikama)

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Kamere su apsolutno identične. Jedino što trpaju sony i samsung senzore pozadi pa koga šta zapadne ;)

Ja ne mogu da namestim da radi nema šanse. Pratio sam detaljno relativno upustvo i neće da instalira ni Magisk ni preko TWRP.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ja sam odradio onaj deo za ne root-ovane uredjaje radi mi besprekorno... OGYoutube sam zadovoljno deinstalirao

from white edge

S7e u opšte nije zgodan za rukovanje. Ubiše ivice, a i dosta je širok. I ja bih definitivno pre uzeo S7, ali isključivo zbog praktičnosti. Mada, generalno gledano, sve preko 5" nije praktično za korišćenje. Osim ako nisi Šek ili recimo Stiv Vai.[emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

1h52m punjen 63 do 100%. Charger kaze 1h35m i 645mAh, AB kaze 825mAh. Ocigledno sat kasni 15% barem. Ali ni to nije skroz isto opet, 736mAh.
Probao i punjenje OP3T:
2h:40min po satu (telefon, komp, sve se slaze :)), AccuB kaze 1300mAh
2h:22min po monitoru, i kaze 1000mAh.

Nisam siguran cemu da verujem... po AccuB ispada da se telefon puni na 488mA. Da li je to moguce, izlaz iz kompa je 500mA svega?
Dok po monitoru (nebitnoje sto ne prati tacno vreme) ispada da se puni na svega 427mA, a jos kaze da je 350mA struja :D

Ne mogu edit.. evo slicki sa pocetka i kraja punjenja.

Prilozi

• 20180119_204523.jpg
    20180119_204523.jpg
    1 MB · Pregleda: 130
  • 20180120_004510.jpg
    20180120_004510.jpg
    1 MB · Pregleda: 116
Ne da se isplatilo,nego sam dobio skoro nov telefon. Promenili su mi i home dugme jer je bilo izgrebano, i gornji obod gde je bila tackica koja je pravila problem i novu bateriju su stavili, sto uopste nisam ocekivao
67b8573210497dac1babe7021c16a124.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Koji servis je bio u pitanju?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ajd ubodi jednom pravi mode za fotkanje i video:) ovde ide portrait mode...

ok, na koliko je bila baterija kad si počeo punjenje? deluje sve kako bi trebalo, za 3.5 sata je napunio nekih 1500mah +-....usb daje tu neku struju, ima tu oscilacija naravno, ne može baš da bude zakucano na 0.5A sve vreme...šta te konkretno buni u ovom slučaju?

Struja 0.35A i 30min razlike.
20 do 90%.

Hvala, primetio sam da su se pojavili oglasi al nisam istraživao zašto :)

Koji rom da metim a da ima preinstaliran adblock neki? Ne mogu vise, preterali su...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa ubaci AdHell 2, kada sam generises KNOX Key preko Samsunga radi odlicno.

Cak je poceo da blokira j***ni MX Player, a izgleda i ESFE ads! Bombonica! :)
Kad bi radio i na drugim telefonima :(

@Altru, koliko ti pokazuje onaj USB charger kada punis telefon a koliko AccuBattery za amperazu?

Pa ubaci AdHell 2, kada sam generises KNOX Key preko Samsunga radi odlicno.

Cak je poceo da blokira j***ni MX Player, a izgleda i ESFE ads! Bombonica! :)
Kad bi radio i na drugim telefonima :(

@Altru, koliko ti pokazuje onaj USB charger kada punis telefon a koliko AccuBattery za amperazu?

pa manje više isto....ide od 1.8A do 1A, nije sve vreme zakucan na jednu vrednost...manje više identično, tu su negde...s tim što accubattery naravno sporije radi refresh tih vrednosti...

Poslednja izmena:
Ali slazu se da je oko 1.8A do 80%? Nema razlike da jedan kaze kao kod mene 480mAh a drugi 350mAh?

pa pazi, to oscilira...dok ti pogledas na meracu vrednost ona se promeni a accubattery to malo sporije registruje...ali u trenutku kad je vrednost stabilna ona je ista i na jednom i na drugom...

ne znam zasto ne mogu da editujem poruku, trazi stalno da dodajem karaktere...mozda te to buni kod tih razlicitih vrednosti...ako se recimo promeni vrednost na usb meracu ona na accubattery ostane na nekoj drugoj vrednosti jos neko vreme jer sporije radi refresh...proveri kad na meracu neko vreme stoji stabilno na nekoj vrednosti neko vreme pa onda pogledaj accubattery...tesko je to tako pratiti jer ab sporo prati promene...

Nema promene kod mene, ne pomeri se maltene ni 0.01A sve dok ne dodje da puni >80% pa smanji struju mozda (u stvari to smanji samo Lumia, koju sam sada probao, a S7 i OP3T teraju istu).
Pogledaj recimo ovo punjenje:
https://forum.benchmark.rs/showthre...y-S7-S7-Edge&p=5378396&viewfull=1#post5378396
Imam jos slika izmedju i pratio sam i ceo minut - 0.35A, i ni mac.

možda mu usb jednostavno daje takav signal, ne znam sad baš napamet da ti kažem...kod mene je ko na fliperu, ide oko 1.8, tu negde 1.72, 1.73A, pa se spusti na 1.0A, pa na 980mah, pa opet oko 1.8, nije začukano kao kod tebe...a jel ti tako i kad telefon puniš sa normalnim punjačem, kako se tad ponaša?

Ne bih znao, nemam obican pri ruci :) (bacam originale u ostavu)

BTW, Galaxy Charging Current se slaze sa Accu B :)

Pozdrav svima

Skoro sam dobio S7 G930F iz Amerike sa sledećim firmware-om:
Country: Panama (TPA)
AP: G930FXXU1DQL7
CP: G930FXXU1DQIL
CSC: G930FUUB1DQL7

Zivim na NBG, MTS 4G mreža, retko kad mi pređe 2 crte dometa.
Jačina signala je oko -105dbm.

Ako bi ubacio firmware za Srbiju da li bi imao bolji domet?
Koji firmware da ubacim? Ovaj sto ima za VIP ili SEE ili ako ima neki treći?

Poslednja izmena:
Možeš ubaciti see ali nećeš dobiti ništa jači signal.

Necu dobiti jaci signal zbog mreze?

Pa ne. Uostalom izvadi tu karticu, ubaci u neki drugi telefon pa vidi jel imaš full signal ili je isti ;)

Vrh Dno