Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Prvi put sam juče 6 sati prebacio. Nadam se da nije bio poslednji [emoji16] Galaxy S8 dobija Oreo početkom 2018. Mi ćemo dobiti otprilike kad se Android 9.0 bude pojavio

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Sto se mene tice, ne moraju ni da ga nadogradjuju. Samo ce baterija trajati krace a sto se tice funkcija, sve je vec ispucano.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa evo đilko ima poslednji softver, baš se vidi da mu baterija traje kraće

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sta ti je Samsung zaljubljenik. Od 14h vise od 8 je gledao u njega
***, nova igracka, treba sve podesiti :D
Koji sw je u pitanju?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Napisah ja :)
Ja sam na poslednjem SEE, build number DQHF, security 1 avgust.

Ja kad prebacim 4 sata SOTa lupam nogom u guzicu.
Nemoj ovaj rezultat da te zavara, napisao sam upotrebu, tako da verujem i ja da cu izvlaciti manje. Mozda ti je degradirala baterija?
Pa evo đilko ima poslednji softver, baš se vidi da mu baterija traje kraće

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Zamisli da stavim Holandjanina, njega najvise peglaju, islo bi to na 10 sati :D

pisao sam vec i ja o tome... u idealnim uslovima, baterija drži kao na iPad-u.... plus je kod mene uvek i pod obavezno auto osvetljenje.....

edge

Kojeg Holanđanina stavljate?

Pitanje za one koji 9maju Edge: radi li Volte kod vas? Ja kad pokusam da aktiviram Volte dobijem poruku da Volte nije podržan u ovoj verziji Androida.

Volte nije podrzan na nasim mrezama.

Mislio sam da VIP podržava Volte. Znači zabluda :D

Gde se uopste enabluje VoLTE? I ima li ga na obicnom S7?

@Vojkane, poenta uopste nije jasna i nije tacna. Kada nadjes da svaki moguci build radi kako treba za bateriju onda ces imati poentu. DO tada ti ne shvatas da vecina buildova unistava bateriju.

Joj nemojte opet o update-u i unistavanju baterije :smash::whip:

Ovoj temi su falili samo ova dvojica, jedan pali VoLTE (a pre toga dvoumljenje S7E vs Note 3, ako se dobro sećam iz teme, znači tebra), drugi ima flash pri pokretanju kamere koji niko do sada nije primetio. Znači, pečat i katanac na temu :d
Dobro se ti nama vratio Đilke :)

PS.
Što se tiče VoLTE, idi u Settings - Mobile networks - Turn on VoLTE Call.
Ako nema tu, Settings - Applications - Phone - Voice over LTE Preferred prebaci na On.

Poslednja izmena:
Cekaj, bice jos bisera :D

On topic

Jel postoji mogucnost kada se prekine poziv, da ne vidim onaj screen video - message - call ?

Kućna upotreba 12 sati wifi i nisko osvetljenje auto oko 20%, 2 i nešto sata u gradu tad je bio 4G i bilo je na pola osvetljenje. Displej je na najvišoj rezoluciji pošto nema efekta na bateriju znači 2k. 2 sata razgovora.
b00ea97deeb9c871ab807e514df849a8.jpg
0abed2edc5418ff2164955a2675161ec.jpg
dc41fef94e0ed75221fc7899b2db7181.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moze li poredjenje sa iP7?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze na PM, pitaj sta te zanima i odgovoricu ti.

Što na PM. Hoćemo javno, nema ništa tajno, mislim zbog tebe, tebi lakše, da ne kucaš nekoliko puta jedno te isto :d
Piši utiske ovde slobodno, vrline i mane oba, kreni od iP i tu se zaustavi :d

Ne, nemoj pisati ovde, tema je o S7. Mene recimo tvoji, ili bilo čiji, utisci o iPhoneu 7 i kako se poredi sa nečim drugim apsolutno ne zanimaju.
Šalji im PM kao što su i nameravao :)

Što na PM. Hoćemo javno, nema ništa tajno, mislim zbog tebe, tebi lakše, da ne kucaš nekoliko puta jedno te isto :d
Piši utiske ovde slobodno, vrline i mane oba, kreni od iP i tu se zaustavi :d
Vidiš, zbog ovakvih ratnika. [emoji1]

Sent from Edge

Ja sam zbog toga ignorisao Apple podforume iz pretrage.

Jel neko imao slična iskustva sa Dropbox da radi u pozadini?
Namešten je upload samo kad se puni telefon.

cb5bfaf4f54aec8f28d2f9f7acf3c050.jpg

1b8739be3d6039b370f687f0aa1c5a6d.jpg

Poslednja izmena:
Iako nije prava tema da vas pitam. Viber mi se sam apdejtovao I od tad mi ne radi. Obrisao sam ga i opet instalirao I neće da radi. Ima li jos neko ovaj problem?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Gde se uopste enabluje VoLTE? I ima li ga na obicnom S7?

@Vojkane, poenta uopste nije jasna i nije tacna. Kada nadjes da svaki moguci build radi kako treba za bateriju onda ces imati poentu. DO tada ti ne shvatas da vecina buildova unistava bateriju.
Stvarno? Pričamo o hiljadama buildova i ti izjaviš da _većina_ uništava bateriju? Gde je statistika za tako nešto? Gde je uopšte potvrda da bilo koji build uništava bateriju, kako se to uopšte ustanovi? Hoćeš li se odlučiti u stvari, da li je uništava Samsung build ili Google play servisi (maskirani u Android system i os)? Kako ti uopšte znaš to kad nikada ne radiš update i koristiš custom rom?

Djilke koliko si se to zadrzao na iP? Sta je prevagnulo da se vratis?![emoji3]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno