Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Ja kad prebacim 4 sata SOTa lupam nogom u guzicu.
***, nova igracka, treba sve podesitiSta ti je Samsung zaljubljenik. Od 14h vise od 8 je gledao u njega
Napisah jaKoji sw je u pitanju?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam na poslednjem SEE, build number DQHF, security 1 avgust.
Nemoj ovaj rezultat da te zavara, napisao sam upotrebu, tako da verujem i ja da cu izvlaciti manje. Mozda ti je degradirala baterija?Ja kad prebacim 4 sata SOTa lupam nogom u guzicu.
Zamisli da stavim Holandjanina, njega najvise peglaju, islo bi to na 10 satiPa evo đilko ima poslednji softver, baš se vidi da mu baterija traje kraće
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Hvalahttps://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/PHN/
Ubedljivo najvise update-ova ima i prvi su uvek.
Pa evo đilko ima poslednji softver, baš se vidi da mu baterija traje kraće
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Teško da su neke velike razlike, security je isti (avgust). Poenta je jasna [emoji14]Nije najnoviji, cak i ALEXNDR build ina noviji.
A stock je vec na IC.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7-edge/SM-G935F/ATL/download/G935FXXU1DQIC/192826/
Djil ima dosta raniji.
Kućna upotreba 12 sati wifi i nisko osvetljenje auto oko 20%, 2 i nešto sata u gradu tad je bio 4G i bilo je na pola osvetljenje. Displej je na najvišoj rezoluciji pošto nema efekta na bateriju znači 2k. 2 sata razgovora.
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Vidiš, zbog ovakvih ratnika. [emoji1]Što na PM. Hoćemo javno, nema ništa tajno, mislim zbog tebe, tebi lakše, da ne kucaš nekoliko puta jedno te isto :d
Piši utiske ovde slobodno, vrline i mane oba, kreni od iP i tu se zaustavi :d
Stvarno? Pričamo o hiljadama buildova i ti izjaviš da _većina_ uništava bateriju? Gde je statistika za tako nešto? Gde je uopšte potvrda da bilo koji build uništava bateriju, kako se to uopšte ustanovi? Hoćeš li se odlučiti u stvari, da li je uništava Samsung build ili Google play servisi (maskirani u Android system i os)? Kako ti uopšte znaš to kad nikada ne radiš update i koristiš custom rom?Gde se uopste enabluje VoLTE? I ima li ga na obicnom S7?
@Vojkane, poenta uopste nije jasna i nije tacna. Kada nadjes da svaki moguci build radi kako treba za bateriju onda ces imati poentu. DO tada ti ne shvatas da vecina buildova unistava bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari