Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Samo da se upisem na temu :)

Oho... to menjas tabor? :D

Uprskali su nesto i jednostavno bas mi se ne ceka da njihov ove godine ocajni SW tim odradi stvari kako treba. Ajde sto su neke uredjaje unazadili, ali sto su proslogodisnji model zeznuli, nego sto su i ovogodisnji iPhone 8 tako upropastili.

Malo ovde da izletim, do sledeceg iPhone-a, pa ako bude boze zdravlja i srece kako treba vracam se, jer mi je iOS legao (samo da srede i da ga utegnu) :)

Pominjao sam ovde da sam imao problema sa stucanjem tek kupljenog S7 Edge telefona nakon nadogradnje na Nougat. Nova launcher je malo ispeglala stvari ali nedovoljno. Factory reset nije puno toga promenilo. Inaj bezvezan osećaj kad kupiš premium uređaj koji izgleda kao premium uređaj ali naprosto ne radi tako. Kanio sam se dugo da mu flešnem firmware preko Odina. Nakanio sam se tek juče. Telefon bukvalno prodisao! Konačno i rotacija ekrana radi brzo kako je trebala da radi od početka. Čak je i vreme trajanja baterije neuporedivo duže - 4 sata i 20 minuta SOT-a a ostalo mi je 35% baterije! Negde su očigledno omanuli kod updatea na dual SIM Edge modelu. Hvala bogu sada sve radi savršeno!

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока
Sta si flesnuo ako nije tajna.. Apsolutno imam isti osecaj.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Aj svi koji imate edge kao i običan S7 da mi kažete jel vam u kameri diže osvetljenje na max?

Sta si flesnuo ako nije tajna.. Apsolutno imam isti osecaj.

Flepovao sam čitav ROM pri čemu sam pobrisao sve podatke sa telefona. Rekoh već da iamm S7 Edge sa dve SIM kartice. SM-G9350 je verzija softvera a podverzija je PDAG9350ZHU2BQH4. Na Sammobile sajtu sam pronašao firmware. Imaš ga i na ovom linku:

http://updato.com/firmware-archive-select-model?record=C4225EBC9F2B11E7963AFA163EE8F90B

Naravno preuzećeš taj firmware samo ako ti je model telefona isti kao i moj.

To nije standardni (dostupniji) Dual SIM S7 Edge, standardni je G935FD. Tvoj je sa Qualcomm cipsetom.
Pazite da ne flesnete pogresan ROM.

@Djil, mislis samo kada se ukljuci kamera? Ne.

Upravo tako. Zato sam naveo verziju i podverziju softvera, da ne bi bilo zabune.

Aj svi koji imate edge kao i običan S7 da mi kažete jel vam u kameri diže osvetljenje na max?

Meni kamera pojačava osvetljenje. Ali kad izadjem iz nje vrati se u normalu. Ja mislim da je to namerno uradjeno da bi bolje video šta slikaš.

Meni jok. Na auto mi je podešen.

Probaj u mracnu prostoriju kada ti je osvetljenje na minimum da pokreneš kameru.

Poslednja izmena:
Ja sam video da se ljudi zale na to, dok sam video i da nekolicina govori da nema taj problem, e sad... Sta moze biti? Drugi fw? Bug? Neka podesavanja...

@ Djilkos

Pogledaj u podesavanjima kamere da li mozda postoji ''outdoor visibility on/off'' opcija.

Poslednja izmena:
Ma kakvi, nema nista od takvih podesavanja. Gasio palio auto brajtnes, nema sta nisam jos uradio, bice da je bug.

Ja sam na poslednjem SEE, build number DQHF, security 1 avgust.

Sad sam probao uz Auto-brightness, meni pojacava. Bez njega, ne menja dakle.

Sad sam probao uz Auto-brightness, meni pojacava. Bez njega, ne menja dakle.
Misliš da nisam to probao?

A gle čuda... Sad mi radi? Garant bio bug neki. Pošto ga nisam restartovao, a došlo mi 5-6 update-ova. Radi sad.

Kakva glupost.

Kod mene na obicnom s7, SEE nista, ne mrda osvetljenje, stoji na pola, auto ukljucen.

Vidim da ću ja Holandjanina da metnem. Najažurniji su.

S7 Edge isto. Ne pojačava se osvetljenje kad se uključi kamera. Sva podešavanja sam pročešljao i ništa

S8 na auto, takođje dobije bust nekih 30% kada se startuje kamera app...u principu da nisi pomenuo ovo, nikada ne bih ni primetio.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Moram da se ispravim. Evo sad sam u totalnom mraku. Kad ukljucim kameru pijacava se osvetljenje. Otprilike za 30-40% u odnosu na ostale aplikacije. Znači ne ide do kraja ali je osetno jače.

S8 na auto, takođje dobije bust nekih 30% kada se startuje kamera app...u principu da nisi pomenuo ovo, nikada ne bih ni primetio.

*** kad ja primetim svašta, tako bilo na iOS-u, tako sad I ovde [emoji1]

Kućna upotreba 12 sati wifi i nisko osvetljenje auto oko 20%, 2 i nešto sata u gradu tad je bio 4G i bilo je na pola osvetljenje. Displej je na najvišoj rezoluciji pošto nema efekta na bateriju znači 2k. 2 sata razgovora.
b00ea97deeb9c871ab807e514df849a8.jpg
0abed2edc5418ff2164955a2675161ec.jpg
dc41fef94e0ed75221fc7899b2db7181.jpg

Poslednja izmena:
Evo ga, već je krenuo sa fantastičnim sot vremenima :) :) :)

Kućna upotreba 12 sati wifi i nisko osvetljenje auto oko 20%, 2 i nešto sata u gradu tad je bio 4G i bilo je na pola osvetljenje. Displej je na najvišoj rezoluciji pošto nema efekta na bateriju znači 2k. 2 sata razgovora.
b00ea97deeb9c871ab807e514df849a8.jpg
0abed2edc5418ff2164955a2675161ec.jpg
dc41fef94e0ed75221fc7899b2db7181.jpg

Koji sw je u pitanju?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno