Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 210
Meni drug na p9 je stavio takvu zaštitu i za sad je prezadovoljan. E kako se skida to ni on ne zna.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
Promeniš telefonKako se skida ta zastita??
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Par postova ranije pominjan problem...nije do tebe već do N. Rešenje je recimo nova+tesla.jedno pitanje ubacio sam 7.0 i sve radi super osim ne pokazuje na viber notifikaciju ono tipa broj.na fb pokaze npr broj 4 notifikacije ili slicno a viber nista samo dobijem u gornjwm dijelu notifikaciju,pa mw intereaujw jel to sad tako na ovom "nogatom"ili je nesto drugo u pitanju
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jesi li na telenoru, 4g?
Igrao sam Need for Speed No Limits jedno sat vremena bez pauze i telefon se nije ni ugrejao.Bukvalno sobna temperatura.Ja imam samo reci hvale za Samsungovo resenje za hladjenje na s7.@Ivan I. hvala, kupio sam app, instalirao i disable-ovao VR app.
Nego još jedno pitanje. Da li je normalno da se telefon zagreva i pri običnom četu i u pozadini music player? Svi govore kako se HTC 10 pregrijava, ali čini mi se da stanje i kod S7 nije bajno. Piše temperatura 38.
Ahahhaha dobar nacin za "prinudno" menjanje telefonaPromeniš telefon
Vodena smirgla bi ti bila od pomoci.[emoji4]Ahahhaha dobar nacin za "prinudno" menjanje telefona
Neverovatna stvar je da nigde ne nadjoh kako se to cudo uklanja ,da li samo "otpadne" ili mora da se uklanja
@Ivan I. hvala, kupio sam app, instalirao i disable-ovao VR app.
Nego još jedno pitanje. Da li je normalno da se telefon zagreva i pri običnom četu i u pozadini music player? Svi govore kako se HTC 10 pregrijava, ali čini mi se da stanje i kod S7 nije bajno. Piše temperatura 38.
Da, treba da budu.Blic pitanje. Uz S7 sam pre skoro godinu dana dobio i VR naočare. One su kompatibilne za s6 jel da?
E tu app nemam. Imam viber, whats, signal.Hoce da se greje od preteznog koriscenja facebook messingera...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ne, meni se još nije zagrejao S7E, osim kod silovanja teškog. Imao sam htc 10, on se više grejao definitivno čak ako bi samo koristio talk. Probaj ti jedano vraćanje na fabrička podešavanja.
e glupostiPar postova ranije pominjan problem...nije do tebe već do N. Rešenje je recimo nova+tesla.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bas se slazem za vip mrezu da je ocajan signal.meni je potrosnja bas strasna kad sam na 4g odnosno 3g isto je,pogotovo kada se fon ne koristi ,a kod mene bar phone info aplikacija ne trosi uopste bateriju,ne verujem ni da je aod neki narocit potrosac,sto se tice wifi mreze tu sam zadovoljan ,gura oko 6.5 sati sot,a to saksi69 sto pricas za 10 ili 12 tolko ni ipad mini nmz da izvice a ne fonElem, što se baterije tiče, meni loš signal u stanu prosto uništava bateriju, ogroman procenat iscuri kad se telefon ne koristi. Kad ga aktivnije koristim tokom dana, može da se izvuče 7 sati SoT kao što sam kačio, a kada ga slabije čačkam, obično je prosek oko 4 ipo sata... Jedino da se žalim Vip-u, signal je još gori, u stanu kad proverim kakva je mobilna mreža, Edge hvatam koji i ne radi bukvalno kad probaš da otvoriš bilo šta, u međuvremenu ne da su poboljšali signal kao što su obećali, sad je još gori...
Koji ce vam djavo phone infoBas se slazem za vip mrezu da je ocajan signal.meni je potrosnja bas strasna kad sam na 4g odnosno 3g isto je,pogotovo kada se fon ne koristi ,a kod mene bar phone info aplikacija ne trosi uopste bateriju,ne verujem ni da je aod neki narocit potrosac,sto se tice wifi mreze tu sam zadovoljan ,gura oko 6.5 sati sot,a to saksi69 sto pricas za 10 ili 12 tolko ni ipad mini nmz da izvice a ne fon
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari