Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Fabregas8 ,pa mislio sam da ćeš me ti makar podržati :smoke:,što bi lagao to su klinačke fore.Usput sam greenify nekoliko sistemskih aplikacija i telegram i viber od četa.Sve mi je osim play store i još par stvari tamne teme ,što utiče na bateriju tkđ,čak i whatsapp modifikovani crn kao ugalj ,).Pozz.

Poslednja izmena:
Podrzacu te do maximuma kad budem poceo da kapiram o čemu pišeš.ln [emoji4] [emoji3]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Napokon sam i ja zadovoljan baterijom prešao 10 h, ostalo 7%.Problem ,u stvari nije problem nego ogromna potrošnja mi je bila u sleep mod .Isključio sam AOD i telefon mi je u deep sleep 97% ,što će reći za 38 h otprilike 2% mi je potrošnja baterije kad ne koristim fon.Može to i bolje oko 12 h. očekujem pošto mi je Phone INFO aplikacija bila druga po potrošnji ,odmah iza sot-a dok je nisam zamrznuo.Superman zadnja verzija.Sa uključenim AOD između 6-7 sati.
Ja mislim da si ti jedan u milion sa ovakvim rezultatima!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma nije, svako to može da napravi, ali je pitanje da li želi i da li mu to treba.
Evo konkretno, ja i na 8 meseci starom telefonu imam oko 7h sot, ali ga arčim maksimalno. Znam nekoliko ljudi koji koriste samo ono najosnovnije pa izvlače preko 10h sot, ali njihovo korišćenje je otprilike pa kao da koristiš 3310. Znači poruke i pozivi, povremeno internet koji se samo tada i pali. Viber, whatsapp, fb/messenger, instagrami sl. upali samo kada hoće da pošalje poruku ili gasi noću. Većina stvari/opcija/funkcija im ne treba ili ih prosto ugase jer im nisu našli svrhu. Tako su navikli, razumem ih.
***, svako ima svoj način i svoje navike. Ja sa druge strane ne štedim telefon, ne zanimaju me takve brojke, ne bavim se statistikama i ne vijam rezultate, ali zato koristim telefon u privatne i poslovne svrhe, uvek sam dostupan itd.

Da me neko ne shvati pogrešno, zaista nemam ništa protiv, svako koristi telefon spram svojih potreba i to podržavam.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Juče zovem radnju za tel da provjerim cijenu za s7e da ga kupim, kad ono iznenađenje. 575e, skočila mu je cijena sig za 50e. Ako mu skoči još cijena kad izađe S8, bgm cu se načekat.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja sam kupio svoj s7e sa oglasa nov za 490e sa godinu dana garancije.

U Podgorici su skočile cijene. Šteta. Mada odje nikad nisu padale ispod 520e. Ali eto sačekacu S8 da dodje pa da vidim onda cijene :) 490e je odlična cijena. Super si prošao :)

Onda sam ja xtra proso za 340e ga uzeo, beli perla,iz svedske stigao,kao nov ,sem sto ima 2 grebice van ekrana pri samom dnu,previse da dati 500 da ne pominjem i preko 500

Pa jesi prošao dobro, ali sa druge strane uzeo si polovan telefon koji nije u mint tj 10/10 stanju i bez garancije. Ove cene koje spominju se odnose na nove telefone i u prodavnici kupljene sa sve garancijom.
Ja lično ne bih nikada dao tolike pare za polovan telefon i bez garancije jer nikada ne znaš kada i šta može da crkne. ***, sve ima svoje i svaka roba ima svog kupca, a na nama je samo da biramo da li ćemo da platimo pun iznos i da budemo sigurni ili za manje para da kupimo mačku u džaku...

Onda sam ja xtra proso za 340e ga uzeo, beli perla,iz svedske stigao,kao nov ,sem sto ima 2 grebice van ekrana pri samom dnu,previse da dati 500 da ne pominjem i preko 500

E vidis meni je previse dati 340e na polovan telefon bez garancije.Jos izgreban.

Bas slabo pada cijena s7e. Nadam se da će do aprila doc na 500e,da neće više ic gore

Svako ima svoje misljenje,ko bi dao ko ne bi,ovaj lik sto mi ga je dao ima preko 500 pozitivnix ocena i rekao mi je da ako bilo sta rikne, saljemo ga u svedsku na popravku,da kucnem u drvo za sad 3 mes sve u fullu,svakako da ne bi dao ni 250 da je izgreban ekran,ovom je cak i lajsna skroz cista..(cak su i ove grebice resene staklom u boji sa allia)za mene nijedan fon ne vredi preko 500e e sad nekome neki i od 2000 vrede al ti imaju kesa pa misle drugacije

Poslednja izmena:
ima li neko iskustva sa koriscenjem kaljenog zastitnog stakla,posto bih ga uzeo sa plavim okvirom da prekrijem naprslinu kad tastera za zatvaranje applikacija,da li je istina da prikaz ekrana ne bude jasan kao bez njega,i kako staklo dihtuje uz sam ekran?
IMG_1451.JPG
Ovo baš i nisu dve "grebice" ili kako ih već zoveš, sa garancijom se pozdravi, fizičko je oštećenje.

Oglas može stanje 10 od 10, samo dve grebice, ne primećuje se.

iP7

Zamena displeja u ovlašćenom servisu je, koliko se sećam, 280€...tako da je taj prodavac odlično prošao. Neko je ovde pisao da mu je isto ispao telefon i da se ovako polupani prodaju za oko 200€...

Da ,ovde je realna cena oko 220e.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ma da - klasika, puni oglasi ovih sa stanjem 9.9/10, samo malo naprsnuo ekran :)
Naprsne buđavi edge ekran i ode cene telefona dole za 50%...

Poslednja izmena:
Ovako polupani sigurno ne za 200,pola ekrana polupanog ima da se nadje za 300 a ako je ovo slicno tome onda ste sasa matic ...na kraju svako ima svoje misljenje i uzima sta njemu paše,nekome ko cepidlaci ovo smeta meni ne,dal je 2 grebe ili 4 manje,svjdno je ,a od nekix ljudi sam cuo da po mnogim radnjama preko grane uvaze i fizicko ostecenje..al kako god necu razmisljati o tome,neam potrebu...fon radi kao sat

Poslednja izmena:
Poučeni tim negativnim iskustvom, da bi ispravili greške, samsung i lg prave s8 i g6... :d

Ma moci ce i ti da se polupaju ,nemoj da se brigas [emoji3]

Bio sam sarkastičan @fabregas8 ... :)

Ista glupost Danilo, i g6 dovoljno jednom da padne i kraj priče... :smash:

Cekaj 340e si dao za razlupan displej, za telefon bele boje, bez ikakve garancije samo zato sto je s7e ?
Kuda ide ovaj svet.. Lepo je rekao onaj seljak, Srpski narod treba yebati.

Cekaj 340e si dao za razlupan displej, za telefon bele boje, bez ikakve garancije samo zato sto je s7e ?
Joa covek ponosan kupovinom

Ma nije, svako to može da napravi, ali je pitanje da li želi i da li mu to treba.
Evo konkretno, ja i na 8 meseci starom telefonu imam oko 7h sot, ali ga arčim maksimalno. Znam nekoliko ljudi koji koriste samo ono najosnovnije pa izvlače preko 10h sot, ali njihovo korišćenje je otprilike pa kao da koristiš 3310. Znači poruke i pozivi, povremeno internet koji se samo tada i pali. Viber, whatsapp, fb/messenger, instagrami sl. upali samo kada hoće da pošalje poruku ili gasi noću. Većina stvari/opcija/funkcija im ne treba ili ih prosto ugase jer im nisu našli svrhu. Tako su navikli, razumem ih.
***, svako ima svoj način i svoje navike. Ja sa druge strane ne štedim telefon, ne zanimaju me takve brojke, ne bavim se statistikama i ne vijam rezultate, ali zato koristim telefon u privatne i poslovne svrhe, uvek sam dostupan itd.

Da me neko ne shvati pogrešno, zaista nemam ništa protiv, svako koristi telefon spram svojih potreba i to podržavam.

Ova zadnja rečenica ti je za poštovanje to i jeste poenta svako koristi telefon kako mu odgovara,vidi se da si ok.Jedino što mogu da kažem interesantno da sam na netu non stop ,pošto sam pasionirani kladioničar i čitam novine-portale non stop .To je kao droga ,što ne mislim da je dobro ,zavisnost ha ha.U pravu si za viber i istagram i facebook to ne koristim ,whatsapp non stop sa gomilom ljudi u inostranstvu .Ali stvarno pričao sam sa par ljudi na xda koje znam od pre 3-4 godine kad sam imao još dr. telefone ,na MM sam izlazio do 14 sati ali u pravu si bez gomile opcija koje nekom znače meni ne.Pozdrav!

Ovako polupani sigurno ne za 200,pola ekrana polupanog ima da se nadje za 300 a ako je ovo slicno tome onda ste sasa matic ...na kraju svako ima svoje misljenje i uzima sta njemu paše,nekome ko cepidlaci ovo smeta meni ne,dal je 2 grebe ili 4 manje,svjdno je ,a od nekix ljudi sam cuo da po mnogim radnjama preko grane uvaze i fizicko ostecenje..al kako god necu razmisljati o tome,neam potrebu...fon radi kao sat

Nemam nameru da komentarisem da li je telefon dobro placen i sl (osim da sam za iste pare uzeo S7 bez tackice, star ni mesec dana sa garancijom braće Mađara..)
Nego, htedoh nesto drugo reci.
1) Ne želim ti nikakvo zlo, i daj Bože da telefon služi i da se lepo proda jednog dana i sve, ali u 99% slučajeva tih 500 ocena možeš da okačiš macku o rep što se kaže.
2) Nije isto kad se nešto prodaje za neku sumu i kad vredi tu neku sumu. Viđao sam razbijene telefone po oglasima kako se vrte po par meseci, svi obaraju cene ako se zainteresuješ, samo da ga se reši. Ne pričam ovo napamet.
3) Siguran da nigde na svetu ne bi priznali garanciju zbog ovih oštećenja. Jedino MOŽDA onu Huawei premium garanciju, i to je to.

Ova zadnja rečenica ti je za poštovanje to i jeste poenta svako koristi telefon kako mu odgovara,vidi se da si ok.Jedino što mogu da kažem interesantno da sam na netu non stop ,pošto sam pasionirani kladioničar i čitam novine-portale non stop .To je kao droga ,što ne mislim da je dobro ,zavisnost ha ha.U pravu si za viber i istagram i facebook to ne koristim ,whatsapp non stop sa gomilom ljudi u inostranstvu .Ali stvarno pričao sam sa par ljudi na xda koje znam od pre 3-4 godine kad sam imao još dr. telefone ,na MM sam izlazio do 14 sati ali u pravu si bez gomile opcija koje nekom znače meni ne.Pozdrav!

Sve ok ali 14h? Malo mi teško da poverujem..

Sent from my S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
E Stvarno batalite ne bi uzlazio u polemike,smara me to,ekran nije polupan ,obidjite kp oglase da vidite sta znaci polypan ekran,ovo moje je van ekrana skroz dole,nisam primecivao i dok nisam imao staklenu plavu presvlaku,(a sad kad je imam ne vidi se nista)al opet sam je nalepio ako fon opet ispadne,tj da se to ne širi,da sam imao jos 200e vrv bi uzeo nov al neko ceo mesec taljiga za tu lovu,tako da ponosite se vas par(koji se ubacujete i prozivate,pogotovo ti ,koji kazes kako srpski narod treba ******,vrv sam nisi *****.pa si se naso prozvanim...a sa tom garancijom i time sto se zove da si uzeo nov fon,se ponosi,zalepi na čelo

Nazad
Vrh Dno