Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ppls jel na supermanu 2.3 nema xposed,a kazu da je izasao,ima neko link kako se instalira i koji ?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pomoc ako moze. Dobih s7 a pre toga sam imao lg g4. Problem sd kartica Samsung Evo+ 128Gb koja je perfektno radila u LG i zeninom HTC. Prebacio u S7, u My files pise da nema nista na sd kartici a u Solid exp "Cannot find requested path" kada odradim Grant permissions. U storage pise corrupted. Ajde reko unmount/mount nista isto. Izvadim je i ubacim u card reader na komp sve ok. Bekapujem sve i format na exfat zatim ubacim u s7 i radi. Vratim fajlove na karticu i opet cannot find path i corrupted. Wtf?!?! U drugim telefonima radi i na kompu radi

A da pustis da je telefon formatira?

Na N verziji, nema vise notification bedges-a, npr. broj neprocitanih poruka?

Whats ima, Viber i Signal još nemaju.

Kakvo spasavanje? Ma sve podatke imam bekapovane nego ih ne vidim samo u ovom telefonu.

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

Verovatno ne pomaze ali cisto da kazem.
Imao sam i ja G4 u kojem je bila memorijska kartica koju sam uredno prebacio u s7e i sve radi kako treba.Probaj da obrises neke fajlove na kartici zbog kojih telefon brljavi,verovatno nesto ne cita kako treba.

Probao sve:
1) Problematicnu Samsung EVO+ 128Gb u 2 fona, citacu kartica i tabletu=radi
2) Formatirao je u dva telefona, tablet, chkdsk /r na kompu i promena file sistema i opet corrupted posle restarta
3) Izvadio Sandisk ultra 128 Gb iz tableta i zabo u S7 sve radi, unmount, restart, copy sve hahaha
4) Izvukao pouku da ovaj s7 ne voli ovu sd karticu i tacka. Stavio je u tablet i zavrsio sa ovom pricom

Radi li nekome Secure folder na rutovanom telefonu?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Mislim da ne bi trebalo sa radi, jer to nije secure :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Drugari,
imam pitanjce, drugarica ima s7 i kada je kupila pre par meseci zalepili su joj neku retardiranu foliju koja bukvalno zalazi u ekran sa obe strane po par milimetara, što izgleda katastrofalno. Ja je pitah da li je normalna na šta mi reče kako su joj rekli da ne postoji dobra folija za taj telefon, što opet smatram nemogućim.
Elem šta mi treba, da mi kažete koju foliju i gde kupiti da pasuje od ivice do ivice.
Hvala unapred.

Pozdrav ljudi. Evo i ja da se pridružim ekipi vlasnika S7 telefona. Uzeo sam ga juče u Gigatron-u. E sad, ono što sam prvo primjetio kada sam ga otpakovao je da frontalna kamera nije centrirana (malo udesno je) i zadnja kamera je možda sasvim malo iznad centra (mada nisam siguran). Na sam kvalitet kamera nemam zamjerku, ne vidim da nešto nije ok, možda ima refleksije više nego što sam navikao (ranije imao HTC M8)...ali možda se stanje pogorša.
Evo kako izgleda to. Da li bi vi tražili zamjenu za drugi telefon (pošto je validna garancija)?
Pogledajte prilog 223772 Pogledajte prilog 223773
Bukvalno sam juče primetio istu stvar na mom telefonu. Kazu mi i jos dvojica drugara isto i kod svih drugacije, nije u istom delu.. Tako da biće da smo svi uzeli neke škartove [emoji23]
Šalu na stranu, nemoj da te brine to ako kamera normalno radi.

Drugari,
imam pitanjce, drugarica ima s7 i kada je kupila pre par meseci zalepili su joj neku retardiranu foliju koja bukvalno zalazi u ekran sa obe strane po par milimetara, što izgleda katastrofalno. Ja je pitah da li je normalna na šta mi reče kako su joj rekli da ne postoji dobra folija za taj telefon, što opet smatram nemogućim.
Elem šta mi treba, da mi kažete koju foliju i gde kupiti da pasuje od ivice do ivice.
Hvala unapred.
Staklo možeš naći i u Srbiji po prodavnicama ali slabo ga ima. I folije i stakla možeš naručiti od preko. Od boljih i nešto skupljih imaš ultimateshield ali ti brzo i stigne, a na ebayu imaš za par dolara, samo traži da je full cover i to je to. Ja imam neku za 2$ sa ebay i napred i pozadi, zove se nešto kao PET Film protector i kao malo gumirana je ali se brzo grebe, doduše ne vidi se osim ako ne gledaš pod odsjajem.

Sent from my S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Mikec
Bio sada u Samsungu, rekoše mi da mogu probati sa reklamacijom, nemaju iskustva sa ovim pa nisu sigurni da li će da prođe pošto kamera radi normalno. Sve i da znam da će uvažiti ne isplati mi se ostajati bez telefona najmanje 5 dana, tako da sam odustao.
Možda ovako isliječim svoj opsesivno-kompulsivni poremećaj :D

Pozdrav ljudi. Evo i ja da se pridružim ekipi vlasnika S7 telefona. Uzeo sam ga juče u Gigatron-u. E sad, ono što sam prvo primjetio kada sam ga otpakovao je da frontalna kamera nije centrirana (malo udesno je) i zadnja kamera je možda sasvim malo iznad centra (mada nisam siguran). Na sam kvalitet kamera nemam zamjerku, ne vidim da nešto nije ok, možda ima refleksije više nego što sam navikao (ranije imao HTC M8)...ali možda se stanje pogorša.
Evo kako izgleda to. Da li bi vi tražili zamjenu za drugi telefon (pošto je validna garancija)?
Pogledajte prilog 223772 Pogledajte prilog 223773

Sasvim normalna pojava, ne cimaj se sa garancijom, gotovo svaka kamera je van centra kad se bolje zagleda. Ja sam čak kontao da to ima veze i sa optičkom stabilizacijom jel radi na tom principu što pomera sve komplet.

Radi li nekome Secure folder na rutovanom telefonu?

Ne bi trebalo.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

I kod mene je kamera vam centra. Nešto slično kao kod tebe.

Poslato sa telefona

Probao sve:
1) Problematicnu Samsung EVO+ 128Gb u 2 fona, citacu kartica i tabletu=radi
2) Formatirao je u dva telefona, tablet, chkdsk /r na kompu i promena file sistema i opet corrupted posle restarta
3) Izvadio Sandisk ultra 128 Gb iz tableta i zabo u S7 sve radi, unmount, restart, copy sve hahaha
4) Izvukao pouku da ovaj s7 ne voli ovu sd karticu i tacka. Stavio je u tablet i zavrsio sa ovom pricom

Imam istu karticu dobivenu na poklon u HR, na tadašnjem S7 nije nikako tila radit, ni pod razno i sa formatiranjem i bez...
Kad sam uzeo nakon toga S7edge navedena kartica radi ko sat...
Jednostavno ta kartica ne paše S7 i točka

Ja sam ovo sa prednjom video čim sam ga uzeo. To nije za reklamaciju jer i drugi kad bi dobio bilo bi ti slično. Ako radi kako treba furaj i ne razmišljaj.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Imam problem u poslednjih mjesec dana da sam nedostupan vrlo cesto i stize poruka o propustenom pozivu...stigao je i update na nougat i opet isti problem. Nisam radio factory reset.
Ovo je pocelo kad sam izvadio sim karticu da probam neku drugu i vratio svoju, lepo se zatvara slot...
Ima li neko slican problem?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jesi li na telenoru, 4g?

Gear VR Service mi guta bateriju, 10% u zadnjih par h, ne može se disable-ovati. Ne koristim app, ima li rešenja?

Gear VR Service mi guta bateriju, 10% u zadnjih par h, ne može se disable-ovati. Ne koristim app, ima li rešenja?
Možeš sa ovom app, kao i mnoge druge servise koje ne koristiš, nije potreban root:

Prilozi

• Screenshot_20170305-170158.png
    Screenshot_20170305-170158.png
    381 KB · Pregleda: 152
  • Screenshot_20170305-170830.png
    Screenshot_20170305-170830.png
    341.2 KB · Pregleda: 154
  • Screenshot_20170305-170212.png
    Screenshot_20170305-170212.png
    285.3 KB · Pregleda: 159
  • Screenshot_20170305-170203.png
    Screenshot_20170305-170203.png
    405.8 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
Za pocetak pozdrav svima...sto se tice zastite telefona, ja sam probao i to na dva s7 edge-a (zenin-silver titanium i moj-black onyx) tecni kristal tj "titanium liquid screen protector" i mogu reci da je dobra stvar... za sada je sve super, nema zamucenja ekrana, kvalitet taca-dodira je indentican kao i da nema nicega na ekranu..za sada nemamo ni ogrebotina niti bilo cega slicnog. Takodje ceo fon je "odradjen" sa tim premazom, tako da su i ledja, kao i kamera, senzoz otkucaja srca pa cak i home dugme (koje se guli na nekim primercima s7 serije) zasticeni. Jedina "mana" ovog vida zastite je da je malo skuplji i da jednom godisnje odprilike bi trebalo da se obnovi. Ali za ovakav fon tj. ko ima ovakav ili planira da kupi ovakav fon isplati se (mislim uopsteno na cenovni rang ovog ili slicnih). Na kraju krajeva zastita je bukvalno nevidljiva i kao takva ne ruzi telefon ;)

Kako se skida ta zastita??

Nazad
Vrh Dno