Pomoc ako moze. Dobih s7 a pre toga sam imao lg g4. Problem sd kartica Samsung Evo+ 128Gb koja je perfektno radila u LG i zeninom HTC. Prebacio u S7, u My files pise da nema nista na sd kartici a u Solid exp "Cannot find requested path" kada odradim Grant permissions. U storage pise corrupted. Ajde reko unmount/mount nista isto. Izvadim je i ubacim u card reader na komp sve ok. Bekapujem sve i format na exfat zatim ubacim u s7 i radi. Vratim fajlove na karticu i opet cannot find path i corrupted. Wtf?!?! U drugim telefonima radi i na kompu radi
Ppls jel na supermanu 2.3 nema xposed,a kazu da je izasao,ima neko link kako se instalira i koji ?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa jesam i onda radi. Ali kako da vratim datu nazad na karticu?A da pustis da je telefon formatira?
Ako si formatirao moras preko nekog programa za spasavanje podataka, naravno vratices samo fajlove koje nisi pregazio.Pa jesam i onda radi. Ali kako da vratim datu nazad na karticu?
Bukvalno sam juče primetio istu stvar na mom telefonu. Kazu mi i jos dvojica drugara isto i kod svih drugacije, nije u istom delu.. Tako da biće da smo svi uzeli neke škartove [emoji23]Pozdrav ljudi. Evo i ja da se pridružim ekipi vlasnika S7 telefona. Uzeo sam ga juče u Gigatron-u. E sad, ono što sam prvo primjetio kada sam ga otpakovao je da frontalna kamera nije centrirana (malo udesno je) i zadnja kamera je možda sasvim malo iznad centra (mada nisam siguran). Na sam kvalitet kamera nemam zamjerku, ne vidim da nešto nije ok, možda ima refleksije više nego što sam navikao (ranije imao HTC M8)...ali možda se stanje pogorša.
Evo kako izgleda to. Da li bi vi tražili zamjenu za drugi telefon (pošto je validna garancija)?
Pogledajte prilog 223772 Pogledajte prilog 223773
Staklo možeš naći i u Srbiji po prodavnicama ali slabo ga ima. I folije i stakla možeš naručiti od preko. Od boljih i nešto skupljih imaš ultimateshield ali ti brzo i stigne, a na ebayu imaš za par dolara, samo traži da je full cover i to je to. Ja imam neku za 2$ sa ebay i napred i pozadi, zove se nešto kao PET Film protector i kao malo gumirana je ali se brzo grebe, doduše ne vidi se osim ako ne gledaš pod odsjajem.Drugari,
imam pitanjce, drugarica ima s7 i kada je kupila pre par meseci zalepili su joj neku retardiranu foliju koja bukvalno zalazi u ekran sa obe strane po par milimetara, što izgleda katastrofalno. Ja je pitah da li je normalna na šta mi reče kako su joj rekli da ne postoji dobra folija za taj telefon, što opet smatram nemogućim.
Elem šta mi treba, da mi kažete koju foliju i gde kupiti da pasuje od ivice do ivice.
Hvala unapred.
Pozdrav ljudi. Evo i ja da se pridružim ekipi vlasnika S7 telefona. Uzeo sam ga juče u Gigatron-u. E sad, ono što sam prvo primjetio kada sam ga otpakovao je da frontalna kamera nije centrirana (malo udesno je) i zadnja kamera je možda sasvim malo iznad centra (mada nisam siguran). Na sam kvalitet kamera nemam zamjerku, ne vidim da nešto nije ok, možda ima refleksije više nego što sam navikao (ranije imao HTC M8)...ali možda se stanje pogorša.
Evo kako izgleda to. Da li bi vi tražili zamjenu za drugi telefon (pošto je validna garancija)?
Pogledajte prilog 223772 Pogledajte prilog 223773
Radi li nekome Secure folder na rutovanom telefonu?
Probao sve:
1) Problematicnu Samsung EVO+ 128Gb u 2 fona, citacu kartica i tabletu=radi
2) Formatirao je u dva telefona, tablet, chkdsk /r na kompu i promena file sistema i opet corrupted posle restarta
3) Izvadio Sandisk ultra 128 Gb iz tableta i zabo u S7 sve radi, unmount, restart, copy sve hahaha
4) Izvukao pouku da ovaj s7 ne voli ovu sd karticu i tacka. Stavio je u tablet i zavrsio sa ovom pricom
I kod mene, a tek sam sada primetio kad si rekao da je kod tebeI kod mene je kamera vam centra. Nešto slično kao kod tebe.
Poslato sa telefona
Nateraste me da zagledam kameru, i rekao bih da je prednja isto malo van centraI kod mene je kamera vam centra. Nešto slično kao kod tebe.
Poslato sa telefona
Kako znas da je gear vr?Gear VR Service mi guta bateriju, 10% u zadnjih par h, ne može se disable-ovati. Ne koristim app, ima li rešenja?
Možeš sa ovom app, kao i mnoge druge servise koje ne koristiš, nije potreban root:Gear VR Service mi guta bateriju, 10% u zadnjih par h, ne može se disable-ovati. Ne koristim app, ima li rešenja?
I koliko kosta?Kako se skida ta zastita??
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari