Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni drug na p9 je stavio takvu zaštitu i za sad je prezadovoljan. E kako se skida to ni on ne zna.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pa rece covjek da je zastita nevidljiva tako da nema tu sta da se skida [emoji1] par puta sam naisao na te "premaze" za telefon na internetu i gledao njihova izlaganja i kako to radi ali nekako mi nisu bili uvjerljivi sa tim. Nisam probao ali mi izgleda kao prodaja magle. Prospes par kapljica po telefonu, razmazes, obrises i to je to [emoji53].

Edit: ja nisam stavljao na telefon nikakvu zastitu i isto sam prezadovoljan. Nemam nikakvih ogrebotina na telefonu ni na home dugmetu. Jednostavno telefon ne guram u dzep/torbicu zajedno sa drugim stvarima (novac, kljucevi..) i to je to. Podizanje sa stola ga nije izgrebalo, jeste da ga ne vucem 30 cm po stolu prije nego ga podignem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
jedno pitanje ubacio sam 7.0 i sve radi super osim ne pokazuje na viber notifikaciju ono tipa broj.na fb pokaze npr broj 4 notifikacije ili slicno a viber nista samo dobijem u gornjwm dijelu notifikaciju,pa mw intereaujw jel to sad tako na ovom "nogatom":) ili je nesto drugo u pitanju

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Tako viber i kod mene radi notifikacija u uglu a u aplikaciji nema

jedno pitanje ubacio sam 7.0 i sve radi super osim ne pokazuje na viber notifikaciju ono tipa broj.na fb pokaze npr broj 4 notifikacije ili slicno a viber nista samo dobijem u gornjwm dijelu notifikaciju,pa mw intereaujw jel to sad tako na ovom "nogatom":) ili je nesto drugo u pitanju

Par postova ranije pominjan problem...nije do tebe već do N. Rešenje je recimo nova+tesla.

@Ivan I. hvala, kupio sam app, instalirao i disable-ovao VR app.
Nego još jedno pitanje. Da li je normalno da se telefon zagreva i pri običnom četu i u pozadini music player? Svi govore kako se HTC 10 pregrijava, ali čini mi se da stanje i kod S7 nije bajno. Piše temperatura 38.

Nego još jedno pitanje. Da li je normalno da se telefon zagreva i pri običnom četu i u pozadini music player? Svi govore kako se HTC 10 pregrijava, ali čini mi se da stanje i kod S7 nije bajno. Piše temperatura 38.
Igrao sam Need for Speed No Limits jedno sat vremena bez pauze i telefon se nije ni ugrejao.Bukvalno sobna temperatura.Ja imam samo reci hvale za Samsungovo resenje za hladjenje na s7.

Ahahhaha dobar nacin za "prinudno" menjanje telefona
Neverovatna stvar je da nigde ne nadjoh kako se to cudo uklanja ,da li samo "otpadne" ili mora da se uklanja

Vodena smirgla bi ti bila od pomoci.[emoji4]

Pa ako mora da se premazuje posle godinu dana onda verovatno da mu je toliki rok trajanja tj da se "izliže" posle godinu dana...

Ne, meni se još nije zagrejao S7E, osim kod silovanja teškog. Imao sam htc 10, on se više grejao definitivno čak ako bi samo koristio talk. Probaj ti jedano vraćanje na fabrička podešavanja.

Resetovao jutros, a kupio prekjuce. S7 je u pitanju, on se vise grije od edge i inace...Uglavnom, 35C je trenutno baterija, CPU oko 45...Osvetljenje na minimumu, pisem odgovor...

Blic pitanje. Uz S7 sam pre skoro godinu dana dobio i VR naočare. One su kompatibilne za s6 jel da?

Prezadovoljan baterijom.Otkad sam promenio screen mode sa adaptive na amoled cinema dobio sam najmanje pola sata sot.Inace sve stock, tema,rom, launcher.Uljucen high performance mod i AOD.Osvetljenje oko 40-50%.

c5cb19aa3373fb39574e6873510a5459.jpg

d08493d1ad2fbc42ced4ab40219d7df7.jpg

Poslednja izmena:
Ok je ovo ,doduse samo 13 sati na njemu,vrv zbog high,mislim da bj ti i duze trajao samo optimizovanim ,doduse ja nisam probao high i to amoled cinema vec sam na adaptive

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I ja sam jako zadovoljan trenutnim stanjem sa baterijom. Odlicno drzi, a dosta sam koristio 4g mrezu.
Screenshot_20170306-013053.png
Screenshot_20170306-013057.png

Par postova ranije pominjan problem...nije do tebe već do N. Rešenje je recimo nova+tesla.

e gluposti:) na g5 sam imao N i imao je notifikacije kao i ranije.Ovaj N izgleda kao Huawei okruzenje i to kao oni prvi modeli:)

Bogami, nisam fabrički restartovao posle nougata i posle jedno 15 dana počinje da baguje na viber-u....pa moram da ga restartujem...da li je do vibera ili do fabrickog restarta...ali sto je onda radio savrseno 15 dana?

Elem, što se baterije tiče, meni loš signal u stanu prosto uništava bateriju, ogroman procenat iscuri kad se telefon ne koristi. Kad ga aktivnije koristim tokom dana, može da se izvuče 7 sati SoT kao što sam kačio, a kada ga slabije čačkam, obično je prosek oko 4 ipo sata... Jedino da se žalim Vip-u, signal je još gori, u stanu kad proverim kakva je mobilna mreža, Edge hvatam koji i ne radi bukvalno kad probaš da otvoriš bilo šta, u međuvremenu ne da su poboljšali signal kao što su obećali, sad je još gori...

Napokon sam i ja zadovoljan baterijom prešao 10 h, ostalo 7%.Problem ,u stvari nije problem nego ogromna potrošnja mi je bila u sleep mod .Isključio sam AOD i telefon mi je u deep sleep 97% ,što će reći za 38 h otprilike 2% mi je potrošnja baterije kad ne koristim fon.Može to i bolje oko 12 h. očekujem pošto mi je Phone INFO aplikacija bila druga po potrošnji ,odmah iza sot-a dok je nisam zamrznuo.Superman zadnja verzija.Sa uključenim AOD između 6-7 sati.

Sta kazete na aplikaciju Pixel filter.Deluje zaninljivo.U principu mozete da gasite i palite pixele sto moze dovesti do ustede baterije.Imate da postavite custom set pixela kao i da birate procenat pixela koji se gasi.Takodje ima i zastitu od burn in-a.
Ja sam stavio na 50% i ne primecujem nikakvu razliku u ostrini, samo blago smanjenje osvetljenja.

Elem, što se baterije tiče, meni loš signal u stanu prosto uništava bateriju, ogroman procenat iscuri kad se telefon ne koristi. Kad ga aktivnije koristim tokom dana, može da se izvuče 7 sati SoT kao što sam kačio, a kada ga slabije čačkam, obično je prosek oko 4 ipo sata... Jedino da se žalim Vip-u, signal je još gori, u stanu kad proverim kakva je mobilna mreža, Edge hvatam koji i ne radi bukvalno kad probaš da otvoriš bilo šta, u međuvremenu ne da su poboljšali signal kao što su obećali, sad je još gori...
Bas se slazem za vip mrezu da je ocajan signal.meni je potrosnja bas strasna kad sam na 4g odnosno 3g isto je,pogotovo kada se fon ne koristi ,a kod mene bar phone info aplikacija ne trosi uopste bateriju,ne verujem ni da je aod neki narocit potrosac,sto se tice wifi mreze tu sam zadovoljan ,gura oko 6.5 sati sot,a to saksi69 sto pricas za 10 ili 12 tolko ni ipad mini nmz da izvice a ne fon

Poslednja izmena:
Bas se slazem za vip mrezu da je ocajan signal.meni je potrosnja bas strasna kad sam na 4g odnosno 3g isto je,pogotovo kada se fon ne koristi ,a kod mene bar phone info aplikacija ne trosi uopste bateriju,ne verujem ni da je aod neki narocit potrosac,sto se tice wifi mreze tu sam zadovoljan ,gura oko 6.5 sati sot,a to saksi69 sto pricas za 10 ili 12 tolko ni ipad mini nmz da izvice a ne fon

Koji ce vam djavo phone info :D

pe eto da se ima :D al meni nigde nije izbacio da mi on trosi bat...znas li ti djord kako se zamrzne applikacija?:D

Nazad
Vrh Dno