Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ako je Asia spec. možda ne vidi sve LTE band (neće kod nas videti sve 4G mreže).

A i mozda ti nije aktivirana 4g mogućnost na kartici, proveri...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako je Asia spec. možda ne vidi sve LTE band (neće kod nas videti sve 4G mreže).
596b8506d7a5e00988c1fe8789ce98b8.jpg

Jel se vidi ovde nesto?

☆S7 edge☆

Evo sad sam postao vlasnik s7 edge pa me zanima da li mogu slobodno da flash-ujem iz odina beta 7,jel' ne moram traziti svoj region gde da je nadjem ? Moze odg i u pm.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Beta 7 ne postoji, ukupno su izbacili 4 bete. Samo prvu betu možeš iz odina da flešuješ, za ostale ćeš morati da rutuješ telefon.
Treba ti onaj paket fajlova od te bete 1, i treba ti HOME CSC od tvog roma kojeg koristiš. Kasnije kada se budeš vraćao na 6.0.1 (a hoćeš jer drugačije nećeš dobiti oficijalni Nugat) opet poređaš od 6.0.1. Koji ti je sad u telefonu i u polje CSC stavi samo CSC (znači ne HOME nego onaj drugi CSC fajl). Ako ovako uradiš, ne bi trebao csc da ti se promeni, meni nije.

Edit.
A zašto bi uopšte sada prelazio na betu kad će svakako uskoro i zvanični? Na prvoj beti imaš bag da neće raw fotke da prikaže u galeriji. Neki imaju neke druge bogove... ali radi lepo.

Poslednja izmena:
Uredu,hvala.
I jos samo jedno pitanje.
Posle cu dobiti OTA update kada izadje final?

Vec ti je napisao da na beti neces dobiti ota vec moras da se vracas preko odina na 6.0.1 ili tada na 7.1 ce mozda vec moci..ali kako god moraces opet da flesujes.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da, nećeš dobiti OTA samo iz razloga što nisi registrovan za betu. Registracija i skidanje bete je važilo samo za određena tržišta tipa UK i samo određene modele (tipa oni betmen, olimpic i ostale edicije nisu podržane) i sa određenim CSC. Ti ljudi će dobiti OTA, a svi ostalo će morati opet iz Odina da flešuju.
I za kraj, da ti skrenem pažnju, prilikom vraćanja sa beta 1 na zvanični 6.0.1 sam Odin će uraditi factory reset i odoše svi podaci sa telefona.

Uskoro ce biti pusten u prodaju S7 coral blue edition.

Huawei P9 Lite white

Hvala jos jednom.
Svestan sam da ce ae izbrsati podaci,svakako radim backup.

U telefonu mi je Nougat 7.0 beta 3.Skinuo sam rutovanu verziju sa xda.Radi odlicno,ali posle dve nedelje otprilike,kada hocu da pokrenem Ad Blocker,pise da uredjaj nije rutovan.Kako da mu opet omogucim root?

Da sam na tvom mestu, ne bih to radio, a ti sad kako hoćeš.
Bilo je onih koji su na ovaj način promenili CSC, a ako ti se to desi, jedini način da vratiš originalni je da rutuješ telefon, a to opet znači da gubiš garanciju i da nema poente čekati zvaničan jer imaš custom romove...
Juce si tek uzeo telefon, ne vidim kuda zuriš...svakako će stići uskoro ;) i da, sve ove bete su bazirane na 7.0, dok zvaničan Nugat puštaju ovaj poslednji 7.1.1.

ima li neko iskustva sa koriscenjem kaljenog zastitnog stakla,posto bih ga uzeo sa plavim okvirom da prekrijem naprslinu kad tastera za zatvaranje applikacija,da li je istina da prikaz ekrana ne bude jasan kao bez njega,i kako staklo dihtuje uz sam ekran?

Prilozi

• IMG_20150302_234340.jpg
    IMG_20150302_234340.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 175
Poslednja izmena:
Jel mnogo 400€ za s7 edge, kupljen u Nemackoj, koriscen 15dana, ima intrrnacionalnu garanciju 2 god? U pitanju je snapdragon 820 procesor.

Nije mnogo, samo ako je u mint stanju.

Što se tiče kaljenog stakla, nijedno neće ležati savršeno, pogotovo ne kada se koristi sa još nekom zaštitom. Pogledaj na YouTube pa ćeš skontati i sam o čemu pričam.

Ok, hvala. A kako se pokazao u praksi snapdragon 820? I jel internacionalna garancija ima smisla kod nas?

Ta garancija ti ovde ne važi, nažalost. Priznaje se samo od ovlašćenog uvoznika. Pričam o Srbiji.
Za S820...pa rekao bih da je ok, manje više je sličan u radu sa exynos verzijom, ali postoje i neke male razlike...na jednom bolja grafika, na drugom baterija i sl., ali to nećeš primetiti ne znam koliko...
Kako god okreneš, S7 edge je zaista odličan, kompletan, telefon i sam vrh ponude iako je izašao pre 8 meseci. Za tebe je bitno da sve dobro proveriš, da ima komplet opremu i da je u mint stanju. Svako oštećenje na ovakvom telefonu može da te košta prilično puno...

Ne znam odakle ti da Samsung daje internacionalnu garanciju? Samsung svugde u svetu daje lokalnu garanciju koja veži samo u zemlji gde je kupljen telefon.
Po meni je puno dati 400€ za telefon bez garancije.

Poslednja izmena:
Imas po Youtube gomilu testova exynos vs snapdragon, mislim da ima razlike u radu, tj konkretno multitaskingu. Iskreno mislim da se ne isplati uzimati isti ali tvoja volja. :)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Videcu jos, nista nije odluceno. Zbog toga me zanima misljenje vise ljudi. A i nema ih puno u ponudi na kupujem prodajem, konkretno koriscenih, pa ne mogu bas da budem pametan da li se isplati ili ne. A i malo mi se ne svidja sto je S820, jer svi vise hvale oktacore procesor.

Jel se nekom svidja novi settings meni na Nugatu?Meni je licno ruznno ono onako belo i sa tekstom jedne boje,nekako bas downgrade mi je to.

Huawei P9 Lite White

Meni se sviđa, promena, preglednije, jedino mi se ne sviđa što su sklonili one prečice u settings meniju. Možda su ih i vratili, ali u beti 1 ih nije bilo.

Vrh Dno