Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ko zna možda je tu samo neće da se ofira

S7 EDGE

Što se tiče "šivenja", meni to znači da je nešto bolje, a ne 1000x bolje, pošto vidim da se povela priča oko toga.

Sent from my Redmi Note 3

Ko zna možda je tu samo neće da se ofira

S7 EDGE

Tu je sigurno (mada, jos jedan ban i prehebace igoritzu), covek po kom smo dobili novi termin i zanimaciju, "batakovanje"... :) Za sad, jedini pravi follower koji mu je ostao je Dacha pantelic :smoke:

On topic, tesko da bilo koji fon 'sije' Edge 7 ove godine...

Nije batak tu :)
A cim do sada (za mesec dana koriscenja) nije prodao S7E znaci da je resio da zbog sjajnih karakteristika/hardvera predje preko softvera (na koji svakako kuka :D)

Poslednja izmena:
Što se tiče slika šije ga Nexus, ne znam da li iko objektivan može da kaže drugačije.

Sent from my Redmi Note 3

Tu je sigurno (mada, jos jedan ban i prehebace igoritzu), covek po kom smo dobili novi termin i zanimaciju, "batakovanje"... :) Za sad, jedini pravi follower koji mu je ostao je Dacha pantelic :smoke:

Batakovanje je sasvim solidno na s7 edge mada se on nebi složio sigurno

Nije batak tu :)
A cim do sada (za mesec dana koriscenja) nije prodao S7E znaci da je resio da zbog sjajnih karakteristika/hardvera predje preko softvera (na koji svakako kuka :D)
Ma tu je garant samo neće da prijavi - popio je ban i na drugom nalogu pa se sada pravi fin
Možda se i javi posle ovog prozivanja
Bataaak tu li si? [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Batak jel si ziv? [emoji2]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ajde bre Batače, gukni, ostavio si nam Daču na vetrometini :laugh:

[emoji490] -uj !!!
Ima'l nugata ? [emoji275]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Jel ovo ima bilo kakve veze sa realnoscu? :) Pogledajte svoj IMEI i:

1. Ako su sedmi i osmi broj 00 to govori da je telefon proizveden u matičnoj fabrici i da je 100% originalan što garantuje vrhunski kvalitet.

2. Ako su sedmi i osmi broj 01/10 to govori da je telefon proizveden u Finskoj što garantuje visok kvalitet.

3. Ako su sedmi i osmi broj 13 to govori da je telefon sastavljen u Azejberdžanu i da je niskog kvaliteta.

4. Ako su sedmi i osmi broj 02/20 to govori da je telefon sastavljen u Ujedinjenim Emiratima sa niskim šansama da se pokaže kao kvalitetno napravljen telefon.

5. Ako su sedmi i osmi broj 03/30/04/40 to govori da tel napravljen u Kini po standardima kompanije koja stoji iza uređaja.

6. Ako su sedmi i osmi broj 05/50 to govori da je telefon sastavljen u Brazilu, ili u SAD, ili u Finskoj.

7. Ako su sedmi i osmi broj 06/60 to govori da je telefon sastavljen u Hong Kongu, ili u Kini, ili u Meksiku.

8. Ako su sedmi i osmi broj 08/80 to govori da je telefon napravljen u Nemačkoj što garantuje odličan kvalitet.

Svi ostali brojevi govore da je u pitanju kopija ili original toliko lošeg kvaliteta da ga ne treba ni kupiti.

Edit: Kod mene je 7 i 8 cifra 08, a na kutiji i u phone info pise Made in Vietnam :) Inace je telefon uzet u Telenoru, pre 5 dana...

Poslednja izmena:
Pricam generalno, znas i sam da sam fan Nexus/Piksel kamera ali mi je neverovatno da bilo ko takve razlike u flagship klasi naziva ''shivenjem'' :) Mozda ako je trolovanje-lite u pitanju ili pocetni hajp, to razumem :D
Ajd' i ja sam se odusevio Piksel kamerama jer su ispravili skoro sve mane 5X/6P ali mi je S7/E i dalje u blagoj prednosti za moj nacin upotrebe jer ne moram da brinem o raznim vodama koje teku ili padaju sa nebesa a i fabricka samsung kamera app mi je bolja :)

Inace me prilicno iritira stock PP na S7, posebno za landscape ali da se srediti..
Gde si bre Hsv, dugo te nije bilo... [emoji4]
Ili te ja nisam video.. [emoji1]
Inače kamera na S7E je baš brutalna, a to se najbolje vidi kada se čovek poigra sa telefonom, ili kada ga duže vreme koristi, baš ispeglana kamera, bez nekih izraženih mana. Prosto se čovek zapita kada uleti neko i kaže, hmm, nije mi nešto, više sam očekivao...

Jel ovo ima bilo kakve veze sa realnoscu? :) Pogledajte svoj IMEI i:

1. Ako su sedmi i osmi broj 00 to govori da je telefon proizveden u matičnoj fabrici i da je 100% originalan što garantuje vrhunski kvalitet.

2. Ako su sedmi i osmi broj 01/10 to govori da je telefon proizveden u Finskoj što garantuje visok kvalitet.

3. Ako su sedmi i osmi broj 13 to govori da je telefon sastavljen u Azejberdžanu i da je niskog kvaliteta.

4. Ako su sedmi i osmi broj 02/20 to govori da je telefon sastavljen u Ujedinjenim Emiratima sa niskim šansama da se pokaže kao kvalitetno napravljen telefon.

5. Ako su sedmi i osmi broj 03/30/04/40 to govori da tel napravljen u Kini po standardima kompanije koja stoji iza uređaja.

6. Ako su sedmi i osmi broj 05/50 to govori da je telefon sastavljen u Brazilu, ili u SAD, ili u Finskoj.

7. Ako su sedmi i osmi broj 06/60 to govori da je telefon sastavljen u Hong Kongu, ili u Kini, ili u Meksiku.

8. Ako su sedmi i osmi broj 08/80 to govori da je telefon napravljen u Nemačkoj što garantuje odličan kvalitet.

Svi ostali brojevi govore da je u pitanju kopija ili original toliko lošeg kvaliteta da ga ne treba ni kupiti.

Edit: Kod mene je 7 i 8 cifra 08, a na kutiji i u phone info pise Made in Vietnam :) Inace je telefon uzet u Telenoru, pre 5 dana...
Gde si ovo izbunario? [emoji2]
Moj je iz Vietnama i pise 07...znaci nema blage veze sa tim.[emoji2]

Poslednja izmena:
Ma neki lik pustio na mobilnisvet.com, pa sam samo uradio copy/paste.

08 kod mene, isto telenor isto vijetnam. Mislim da ovo nema veze s'vezom...

Imas po netu,to je samo prepisano,tj prevedeno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Gde si bre Hsv, dugo te nije bilo... [emoji4]
Ili te ja nisam video.. [emoji1]
Inače kamera na S7E je baš brutalna, a to se najbolje vidi kada se čovek poigra sa telefonom, ili kada ga duže vreme koristi, baš ispeglana kamera, bez nekih izraženih mana. Prosto se čovek zapita kada uleti neko i kaže, hmm, nije mi nešto, više sam očekivao...

Ne smeta ti prekomerna ekspozicija u noćnim uslovima na auto modu, gde se dobije preosvetljena slika ako je neki izvor svetlosti pokupio senzor(npr ulična sijalica)? Auto fokus je brz ali noćne fotke po nekada umeju da budu težak fail.

Sent from Blackberry Passport

Sve se to da redukovati...sve u svemu, ovo je daleko bolje od onih kamera koje smo na primer imali prošle godine...moj bivši Huawei P8 po pitanju kamere je težak kinez u poredjenju sa ovim.

Ma neki lik pustio na mobilnisvet.com, pa sam samo uradio copy/paste.
Ako nema uopšte brojeva to znači da je napravljen u Srbiji i da treba obavezno da se kupi - kvalitet je nepoznanica-
kupujmo domaće [emoji108] [emoji108] [emoji108]

Neki lik pustio na mobilnom svetu... Nadam se da nećeš prekucati članak iz Kule Stražare kad sledeći put naletiš na Jehovine :)
Brate mili upiškio sam se skoro [emoji23] [emoji23] [emoji23]

S7 EDGE

Show program! [emoji2]

i moj je perla vietnamac, samsungov senzor za kameru,uzgred zna li neko moze li se neki programcic skinuti da blokira reklame sa applikacija,koje smaraju,a da se ne rutuje fon odnosno da to nije ad away?,posto je ovde rootovanje malo komplikovanije,tj nece da mi ga rutuje preko kingo root

AdClear ad blocker za nerootovane telefone.

Kad ce pasti cene vise ovom S7 obicnom? Dal je moguce da su i dalje 450-500 evra??
Kad izlazi S8, mart?

Ne mora da znači. Mislim da ih je debakl sa Note 7 usporio.

Ako izađe SI, hoćeš li zaista hteti onda S7? Što ne sada onda S6? :)

Naravno da cu hteti S7 i tada, pogotovo ako padne na 350 evra.
Ne pada mi na pamet da vise ikad dam preko 400 za telefon.
S5 sam uzeo pre vise od 2 godine, 435 evra i nikad vise, nije vredno veruj mi.
S6 mi je shit od telefona, odvratna kamera koja viri iza, ocajna baterija, nema SD, nije vodootporan, iskreno ***** od telefona bar meni.
Ni kod S7 mi se ne svidja sto je pozadi staklen, jeste da ide case sigurno, ali sta cu kad mi ode baterija k vragu posle 1,5 godine? Zato se i lomim dal uzeti S7 ili nesto drugo 5,2 incha.

S7 ali neće on skoro na 350e. Bar još 7,8 meseci

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koja fora da mi ne hvata lte/4g signal S7e? Lokacijae pokrivena signalom ali nikako da ga uhvati? Kartica je nova, uzeta pre 2 meseca u Mts-u
S7e duos je u pitanju.
☆S7 edge☆

Nazad
Vrh Dno