Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

*** daj koju tačku, zarez i tako to. Ovako se ne zna gde je početak a gde kraj rečenice, a u jednom dahu ne mogu da je pročitam i još manje je razumem. Zahvaljujem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

*** daj koju tačku, zarez i tako to. Ovako se ne zna gde je početak a gde kraj rečenice, a u jednom dahu ne mogu da je pročitam i još manje je razumem. Zahvaljujem.

U pravu si, neverovatno kako pise covek,ko da nema 2 dana skole.
Inace,ja sam se malo iznenadio koliko je dobar S7.Gledao sam test brzine protiv Sony XZ(mada to nije uvek relevantno) ali brze je otvarao aplikacije S7,neke od njih primetno brze,ali ono sto me je najbise iznenadilo je multitasking,gde je Samsung skoro sve drzao u Ramu, a Sony nista skoro.
Doduse mozda ima veze sto je XZ bio tek izasao,sa prvom verzijom firmvera,ali opet...

Sony Z5 black

Jel je moguće naći S7 sa Exynos chipsetom? Ako se na kraju odlučim da uzmem ovaj telefon.
Koliko sam pročitao iz ove teme i po netu dosta je bolja baterija nego sa Snapdragon om.

Jel je moguće naći S7 sa Exynos chipsetom? Ako se na kraju odlučim da uzmem ovaj telefon.
Koliko sam pročitao iz ove teme i po netu dosta je bolja baterija nego sa Snapdragon om.
Snapdragon su samo švercovani od preko i to pretežno USA svi ostali su Exynos, cela Evropa.

Jel ovi naši trgovci sa KP uopšte znaju i hoće da kažu koji chipset je unutra?
Ne bi nikako Snapdragon ako budem uzimao.

Ako piše na kutiji European sim card only, to je provereno exynos.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Realno je sansa 98% vs 2% da ces da dobijes exynos. A i na kutiji po samom opisu procesora mozes da ustanovos koji je koji (quad vs octa).

ma kojix 10 sati sota ,ja bijem oko 5.5 sati na edge-u, mada sam pre oko 7,mesano wifi i 4g ,msm da ovaj ad clear sto blokira reklamice mi jede bat,odnosno tako i pokazuje,ima li neki drugi za ne rutovane?u toku noci mi ugl on skinuo 12 posto, i na stocku sam,valjda ce u januaru izaci nugat,najavljuje se da ce bat duze trajati sa njime,mada je i oko 6 sati sota ok.

Poslednja izmena:
ad869f76f25f32bc8f0ab4ae32ef367d.jpg
664670c8a9ca3c1483f9c077e2f5a296.jpg
9d936c06c2a1d3c4626a665697116963.jpg
Što ste ljudi nepoverljivi.Evo prilazem slike ,pa racunaj...

Ne kontam sta tacno treba da se sracuna sa ovih slika?!

pa dobro mu gura bat izgleda da stvarno ide na oko 10 sati,samo ja nzm koji je ovo rom

Svidja mi se status bar ;) :D

pa dobro mu gura bat izgleda da stvarno ide na oko 10 sati,samo ja nzm koji je ovo rom

Mislis ako je za 33% izvukao tri ipo sata da ce za jos 66% izvuci 2x toliko?...nema sanse odma da ti kazem. Inace ne vidim ni jednu od zahtevnih aplikacija na listi potrosaca.

Mislis ako je za 33% izvukao tri ipo sata da ce za jos 66% izvuci 2x toliko?...nema sanse odma da ti kazem. Inace ne vidim ni jednu od zahtevnih aplikacija na listi potrosaca.

Biće blizu 11 sati kao i juče ,kaži koje to aplikacije da uključim ,ali da ih ja uopšte koristim ha ha...Pa svaki korisnik ima svoje potrebe .PS tvoje me ne zanimaju i mnogo si drčan.Čovek koji je napravio rom Tkkg1994 je oduševljen,tako da me tvoje mišljenje ne zanima.

Druze ja koristim njegov rom mesecima, odradio sam cak i dobru donaciju liku jel je zasluzio za ovaj extra rom. Nisam prebacio 6:30h sot nikada, tako da imam pravo da budem skeptican, a za ono drcan ne znam sa kim si me pomesao.

Ovi rezultati su veoma realni ako se dosta gledaju serije i filmovi preko moba + osvetljenje slabo.
Amoled je tu car

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161220/ad869f76f25f32bc8f0ab4ae32ef367d.jpg[/IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161220/664670c8a9ca3c1483f9c077e2f5a296.jpg[/IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161220/9d936c06c2a1d3c4626a665697116963.jpg [/QUOTE]
Ova tema nije sa Samsung Theme store je li tako?
Daj još informacija, može i u inbox..

Jel ima neka fora da se ubaci onaj Edge efekat na S7 a da to ne podrazumeva rutovanje, ubacivanje custom roma i okidanje knoxa?

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Druze ja koristim njegov rom mesecima, odradio sam cak i dobru donaciju liku jel je zasluzio za ovaj extra rom. Nisam prebacio 6:30h sot nikada, tako da imam pravo da budem skeptican, a za ono drcan ne znam sa kim si me pomesao.

Pa on je na edge ti na običnom. Ko zna šta koristiti od aplikacija plus ova odvratna tema [emoji1] kako god 10 sati neviđeno do sad, stvarno fenomenalno Ja sam izvlačio po 7 lagano, a sad mi drži oko 4 sata. Nisam u Srbiji a ova sim kartica mi izjeda bateriju samo tako,device idle mi je često po 600,700 mha a inače sam 90% na wifi.

O čemu pričate?

O edge funkcijama. Meni korisno, nekome nije. Ista prica kao što je nekome ok i 4,5" displej, a nekome malo i 5,5", nekome olovka na Note bitna a drugome nije...
Funkcija jeste korisna za one kojima treba, a za ostale koji iz drugih pobuda kupuju telefon sa istom postoji opcija da je ne koriste. To što joj neko nije našao primenu ne znači da ona nije korisna, već nešto sasvim drugo ;)

To si u pravu, ali u mom slucaju, tesko da je bilo koja edge opcija korisna. Koristim samo onu za kontakte i protok neta, i to kad se setim :) Sve ostale sam posle mesec dana pogasio.
A licno, nisam ga uzeo zbog raspalog edge ekrana, vec zbog dijagonale, obican s7 je bas mali...

Meni su edge opcije na s7 korisne zbog device maintanance panela.
08154d6002b062300ab7fd587f8eb5d8.jpg

Vrh Dno