I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]
Ne moraš ovim putem, imaš opciju da direktno iz prodavnice instaliraš u Secure.Aj sto imas duple aplikacije vec imas i mogucnost kad instaliras aplikaciju, ubacis je u secure folder, obrises aplikaciju, ona ostane instalirana u secure folderu sto je extra stvar.
Sent from my S7 using Tapatalk
Mmm, pa to radi sa FBi? Skriveni FBi? :trust: Kuku meni ako radi. Ubiće me žena, onda će me oživeti samo da me još jednom ubije :-devil-:
Znaci imam , dva fb,dva whats upp-a, signala, telegrama ali nema opcije za dva vibera...e ***Aj sto imas duple aplikacije vec imas i mogucnost kad instaliras aplikaciju, ubacis je u secure folder, obrises aplikaciju, ona ostane instalirana u secure folderu sto je extra stvar.
Sent from my S7 using Tapatalk
Kako si ubacio u ove precice tri screenshot stvari, particial, bubble i sam screenshot?Meni je drljao u pozadini antutu, izbrisao sam ga čim sam video. Ne znaima me uopšte koliko izvlači na v7.
U čemu je razlika između Secure Folder i Private mode?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari