Ko ceka...taj i doceka bro.[emoji2] [emoji1] [emoji4]Koje li cu godine ja da dobijem ota.. mts kartica..mobilni kupio preko cim izasao.. nema jos uvek najave za ota![]()
Posle update na nugat, rezolucija je bila fhd, povecao sam na wqhd, i u viberu vidim da se izbagovalo nesto. Viber jeste full screen ali poruke kao da stoje u pravoguaoniku za fhd rez.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Rijesilo problem. HvalaPromeni pozadinu za chat na viberu i sve ce biti normalno. Malo pre sam se i ja borio s tim.
Ni jednom nije pokrenut danas a drlja po sistemu samo tako:
Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]
Ma uspeo sam da izvucem 131k.Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.
Poslato sa telefona
Evo upravo probao i nista osim standardnog google on tap.press and hold home button i onda me pitao, a mozda sam i sanjao :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari