Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Tako je i kod mene ,nije to jos sredjeno.po meni nema nikakve raz u rezoliciji sem mozda kad igras igrice koje ja ne igram

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Posle update na nugat, rezolucija je bila fhd, povecao sam na wqhd, i u viberu vidim da se izbagovalo nesto. Viber jeste full screen ali poruke kao da stoje u pravoguaoniku za fhd rez.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Promeni pozadinu za chat na viberu i sve ce biti normalno. Malo pre sam se i ja borio s tim.

A što je bolja baterija na Nugatu? Pa i MM je po nekada davao 7 sati sota, ja ne vidim tu ništa bolje. Razlika je primetna jer se uradi wipe inače isti k...

Ni jednom nije pokrenut danas a drlja po sistemu samo tako:
Screenshot_20170302-205548.jpg

Obrisao smeće. Kad promenim državu, menjam i jezik, džabe ovako da se pravim Englez u Srb.

Je'l realno da dobijem 90k na antutu-u?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

4759925f98b355ca1e496e07a9efd31f.jpg

Telefon restartovan pre testa, sve aplikacije pogasene, ukljucen airplane i performance mod.
90k ne prebacuje nikako.

da nije vreo pa throttlovao? vidi na kojim taktovima radi, mislim da to možeš u cpuz npr

Nije bio koriscen pre bencha.
Na geekbencu dobijam 1910 single i 5192 multi.
d952242f11106d114b6647eb94a89ca8.jpg

Ono sto je zanimljivo je da i kada pokrenem cpu stress taktovi ne prelaze 1900mhz nigde.Zanimljivo veoma.

Poslednja izmena:
Sad cu flash odinom i drugi csc i sve iz pocetka i ima odmah da instaliram antutu pa ako opet bude zezao onda imamo problem :D

I kod mene 130000 na nugatu a pise da bi trebaloo 138000
9ef625774e578784fdbcf64bc5e25fb0.jpg

I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]

Kod mene nesto preko 130k iz prve bez reseta i gasenja. Ako ti radi dobro, ****s antutu.

Nisam ni ja imao reset i gasenje.doduse na mm je bio veci skor

Patkometrija nema veze sa životom - evo sad sam jednom dobio 123000 drugi put 132000 ništa dirao nisam niti restartovao

S7 EDGE

Da li je moguće da evo već 03.03. a za BTU nije izašao februarski apdejt ili mi koji smo na BTU u Srbiji imamo problem oko dobijanja istoga.

Nemaš problem jer OTA radi, dobićeš martovski umesto februarskog. I ranije je bilo slučajeva da se preskoči neki mesec ;)

Nije izasao ni za arapski fw na kome sam ja, a on je prvi dobio Nougat. Nesto kasne, sigurno su zauzeti sa S8

Omasim dugme i stisnem da necu google asistenta kad me pitao. Kako sad da ga aktiviram dovraga nema ga nigde.

Gde si to dobio uopste? Mene jos niko nista ne pita.

I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]
Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.

Poslato sa telefona

Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.

Poslato sa telefona
Ma uspeo sam da izvucem 131k.
Stavi futrolu i dobices skroz drugi telefon.Cak i ona ultra tanka radi posao, barem meni radi.

Vrh Dno