Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I ja moj držim na Full HD, ne vidim nikakvu razliku a baterija mi bolje drži.

Poslato sa telefona

Evo ja sam primetio da ima razlike kad je Full HD i kad ultra HD manja je tastatura na telefonu a stavljena mi je na najvecu u oba slucaja i manja su slova jel držim na small sve ☺️☺️ ali nije to nista sad razlika da bi držao na ultra HD i trošio bateriju mnogo brže lepo radi i ovako mada sam ga ja odma kad sama radio update na N digao na ultra HD sa cu da vidim ovako kako šljaka

4a15c2231ee648827c0cc57efd7dabc2.jpg
eec0c46ea72f9221d04092249f2decf3.jpg

Sa 40 % osvetljenja sve na ultra HD ekranu i igra igara... Insta, fb i sve sto ide uz to... Vise nego zadovoljan sve popwljeno ništa ne gasim nikad wifi 4g.. Wifi ne gasim ni kad izađem iz kuće do posla pa se sam kaci na wifi

Tapatapaapaa by✊ S7edge ✊

@100ka_
Od kad to S7 ima Ultra HD rezoluciju?

Ima li ikakvog smisla stavljati SEE nugat ako sam već stavio BTU i ako zanemarimo ovu februarsku zakrpu koja nikako da stigne na BTU a kao najbrže im stižu apdejtovi.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zbog čega je razlika u skinutom firmware između sammobile i updato? Ovaj što sam skinuo na sammobile kad ga raspakujem ima 4 fajla a ovaj sa updato samo jedan fajl kad se raspakuje? Telefon je s6 i hoću da pregazim ovaj bhtelecom firmware sa nebrendiranim BTU

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Evo ja sam primetio da ima razlike kad je Full HD i kad ultra HD manja je tastatura na telefonu a stavljena mi je na najvecu u oba slucaja i manja su slova jel držim na small sve ☺️☺️ ali nije to nista sad razlika da bi držao na ultra HD i trošio bateriju mnogo brže lepo radi i ovako mada sam ga ja odma kad sama radio update na N digao na ultra HD sa cu da vidim ovako kako šljaka
Realno se može primetiti jedino ako staviš 2 telefona jedan uz drugi sa različitim rezolucijama i videćeš da je tekst za nijansu oštriji na 2K, u svim ostalim situacijama gotovo nemoguce. Probao sa drugarom.
Ima li ikakvog smisla stavljati SEE nugat ako sam već stavio BTU i ako zanemarimo ovu februarsku zakrpu koja nikako da stigne na BTU a kao najbrže im stižu apdejtovi.

Gubljenje vremena i živaca zarad ničega..

Sent from my S7 using Tapatalk

Malopre stigao telefon (s7e) , izgleda da sam se dzabe smarao oko odina i fw-a , cim sam upalio telefon dobio OTA na 7.0.

Pojavila mi se pink linija na display-u, čas je ima, čas nestane, da li je ko imao sličnih iskustava?

Pravac servis

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pravac garancija ako nije ispadao, i ako je ima

Sent from my S7 using Tapatalk

I ti pravac servis. I ja sam je imao, telefon još nije imao 6 meseci, otišao, u promobi, rekao da ne želim popravku već nov fon, i dobio nov neotpakovan s7 edge.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Od koga si tražio a od koga dobio nov telefon?

Poslato sa telefona
Telefon je iz VIP-a, uzeo sam ga na ugovor, produžio zapravo, pojavila se zelena linija, potražio po netu i video da je problem vrlo ozbiljan, i da je rezultat crkavanje ekrana. Pustio mail i screenshot-ove Samsung Srbija, otišao u "Pro mobi" ovlašćeni servis, predao im telefon i rekao da ne želim popravku već nov telefon.

Oni su se obratili VIP-u i od njih sam dobio nov. Posle 15 dana i malo natezanja doduše, ali dobro.

Jel sad jasnije zašto je bitna garancija o kojoj smo pričali par stranica u nazad?
Ni ja je nisam koristio godinama, ali kad se desi eto ti problema od oko 300€ na ovom S7 edge ili čak i više na nekim drugim modelima.

Ja sam birao pre 3-4mes između praktično novog S7 iz HU sa njihovom garancijom i istog takvog S7 Edge bez ikakve garancije za iste pare i upravo zbog tog scenarija se opredelio za S7. Edge je tad sa garancijom bio preskup, čini mi se da su se sad malo približili. Opet mi jeftinije da odem na neki izlet do Segedina nego da lupam glavom..

Preporuka za dobru futrolu da ima kod nas da se kupi (kp ili u Novom Sadu).Sve osim preklapače.

Ja na žalost nemam garanciju, vidim jutros da se sama linija povukla.

Nazad
Vrh Dno