- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
[emoji106]Hvala Deki, imas pivo :wave:
Prvo uradi backup za svaki slučaj
S7 EDGE
[emoji106]Hvala Deki, imas pivo :wave:
Ma ide cista instalacija, slike su na oblaku kao i sve ostalo, apk ce podici za 10 minuta[emoji106]
Prvo uradi backup za svaki slučaj
S7 EDGE
Ma udri NMa ide cista instalacija, slike su na oblaku kao i sve ostalo, apk ce podici za 10 minutainace taman sad kad sam se nameracio da zveknem 7.0, prestao mi je drain...
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma udri N
Meni je sve bolje i lepše
Na prvu ćeš se iznenaditi fingerprintom kako mnogo bolje radi
S7 EDGE
Evo cekam da skine, nego im je dl speed katastrofa, free nalog i tako![]()
I ja isto. S7e iz mts-a. Radi sjajno bez factory-ja.Evo ja nisam radio factory reset i radi super
S7 EDGE
DaTreba li da se cekira oem unlock u dev pre flesa odinom?
Da
Koji si skinuo?
S7 EDGE
Mora - mislimPa onaj poslednji UK, gledam neko ne cekira oem unlock, neko cekira. Jel sigurno mora![]()
Ako flesujes csc sve briše a ako staviš HOME CSC sve ti ostajeJe'l moze neko da razjasni sta treba da se cekira a sta ne.
Dakle da li treba da se flashuje csc ili ne?
Znaci skinem usb drivere,odin,fw,cekiram te fajlove u odinu kliknem start i to je to, koliko sam shvatio sa youtube videa..
DaOEM unlock u developer options?
Hvala puno na brzim odgovorima![]()
Pitaj ih.[emoji2]Sad sam video da mi je Nugat stavio rezoluciju ekrana na 1080p u podesavanjima. Sto li to?
Stvarno kida kako radi, ali dizajn je da povratis, lici na stari emui ...
I ta tema je ruzna Boze sacuvaj [emoji1]Skini lepo temu heavy dark matter i dizajn je odlican.
Btw otisak prsta je mnogo brzi na nugat. Kida kako radi.
Ja ga ostavio na 1080p, realno razlika se skoro ni ne vidi, a baterija mi je nesto bolja, taman nadomesti to sto mi je upaljen always on po ceo dan.Sad sam video da mi je Nugat stavio rezoluciju ekrana na 1080p u podesavanjima. Sto li to?
Po svemu sudeci placaju skoro svake godine [emoji1]. Od 2011 do 2016 tu nagradu su dobili 5 puta [emoji1]Ček, telefon godinu dana star dobije nagradu? Nemam ništa protiv da je najbolji... ali sam u nekom tripu da su ovo platili. Masno.
Jos jedan dokaz da 2k ekran veze sa vezom nema, sem da nam guta baterijuAko neko stvarno vidi razliku izmedju fhd i wqhd skidam kapu i placam pice
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari