Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Tih sad sam poceo bezveze instal nugata a zaboravio sam za google authenticator.

Kako radi nugat bez faktori reseta?

Da li je dovoljno samo clear cashe?

I da li titanijum backup backapuje i 2fA kodove?

Tih sad sam poceo bezveze instal nugata a zaboravio sam za google authenticator.

Kako radi nugat bez faktori reseta?

Da li je dovoljno samo clear cashe?

I da li titanijum backup backapuje i 2fA kodove?
Ocajno...moras factory da odradis...i posle leti ko zmajcina.[emoji4]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To je pilićarska fora preprodavaca sa KP, napišu S7 edge u naslovu oglasa, stave cenu koja je za S7 npr. 450e, to vidiš kada počneš da čitaš oglas, imaju i S7 i S7 edge. Nov S7E sa garancijom i računom nije bio nikad ispod 500e, sada vidim nema ispod 520e i to je dobra cena sa fiskalnim i garancijom. U radnji sa garancijom (bez fiskalnog, garancija radnje 2 god) nov S7 edge 530e, duos 550e. Bez garancije ne bih ovaj telefon kupovao.

Zasto iskljucivo sa garancijom? Da li je telefon imao nekih problema?

Pa zar ne radi factory kad se radio preko odina update ? Ili mora u svakom slučaju i posle toga opet ?

Koji ste firmware ubacivali pa ste dobili update na 7.0? Meni na ovom iz vipa ne stize, a nisam nasao firmware ni na sammobile.

Ja koji sam cekao OTA,kada sam uradio upgrade lagovalo mi je strasno,tako da je morao da padne hard reset...i mob je poleteo.Inace prezadovoljan sam Nougatom.[emoji4]

Zasto iskljucivo sa garancijom? Da li je telefon imao nekih problema?
Nije, ali dati 500 i više € za telefon bez garancije je...
Evo npr ja sam to naučio pre 2 godine. Kupio sam telefon, nebitno koji, i desio mi se kvar. Zahvaljujući garanciji sam dobio novi telefon. Par meseci kasnije desio mi se opet kvar. I opet sam zahvaljujući garanciji dobio novi telefon. Par meseci posle drugog kvara desio se i treći, ali sam i tada imao garanciju i odlučio da promenim brend, da iskoristim priliku i uzmem novi telefon, aktuelan model.
A sad da te pitam, šta ćeš ako u tebi zmbez garancije na telefon krene po zlu ovako kako je meni? Ili ćeš morati da platiš ko zna koliko i da čupaš kosu sa glave ili ćeš ga prodati u bescenje samo da bi izvukao koji dinar.
I sad se postavlja pitanje, da li i koliko zapravo vredi garancija? Ja tvrdim da vredi ako ne više onda barem koliko i sam telefon.

Razumem te u potpunosti. Mozda se moze i reci da nisi imao srece sa odredjenim telefonom. Na primer ja nikada nisam imao takvih problema, a izmenjao sam bas dosta telefona. Ali to se nikada ne zna. Dolazimo i do onog pitanja da li se isplati kasko za automobil, a tako i ovde da li se isplati doplata za garanciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senzor za brightness na Nougat-u radi mnogo tromo.... Dok se telefon opasulji gde sam i šta sam, prošla 6 srpskih vozova....

Koji ste firmware ubacivali pa ste dobili update na 7.0? Meni na ovom iz vipa ne stize, a nisam nasao firmware ni na sammobile.

Stavi region koji je prvi dobio 7.0 ...
On će i nadalje dobijati prvi update, tako je bar bilo sa poljskom (XEO) i note 4.

UK je mislim dobio prvi nougat, vidi na SamMobile ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni na VIP stigao za S7E. S7 stoji na avgustovskom isto iz VIP.

Razumem te u potpunosti. Mozda se moze i reci da nisi imao srece sa odredjenim telefonom. Na primer ja nikada nisam imao takvih problema, a izmenjao sam bas dosta telefona. Ali to se nikada ne zna. Dolazimo i do onog pitanja da li se isplati kasko za automobil, a tako i ovde da li se isplati doplata za garanciju.

Nije se ni njemu desilo, dok se nije desilo...

Poslednja izmena:
Kada je velika nadogradnja i viša verzija OS po meni obavezno reset sa brisanjem. Ne radim naravno posle mesečnih zakrpa, tada nema potrebe.

Uradi wipe kes ili factory reset,senzor sada radi perfektno...nikada bolje.

Pa o tome se i radi, posle OTA sam odradio full wipe i data i cache.... Ajde opet cu cache da obrišem.

Ne bih da budem dosadan [emoji4] ali da neko nije testirao opciju "keep screen turned off" nakon update-a posto sam danas spomenu kako mi ne radi od kad sam na androidu N?

@VexMunja, sto se tice auto brightness-a kod mene radi dosta brze nakon update-a, a inace mu je trebalo dosta vremena pogotovo kad treba da uradi adaptaciju iz svjetlog u tamniji prostor.

Poslednja izmena:
Koliko vidim to kažete vi sa " edge", a ostali sa "običnom 7icom?

Čekaj čekaj stani malo pa kad staviš onaj HOME file u odina on radi facorty reset ? Ili treba i posle svega toga da se uradi na telefonu ? Sad sam se skroz pogubio

Stavi region koji je prvi dobio 7.0 ...
On će i nadalje dobijati prvi update, tako je bar bilo sa poljskom (XEO) i note 4.

UK je mislim dobio prvi nougat, vidi na SamMobile ...

Flash ide ono klasicno, ubaci se firmware u ap/pda i start? Nisam bio godinu dana na samsungu, sve sam zaboravio :D Nasao sam UK BTU, mislim da su njega pominjali ovde svi.

To će ti morati reći noviji Samsung korisnici ...
Vidim da se sad flešuje csc posebno.
Na note 4 je bilo sve u jednom fajlu (pda/ap i to je to).

Poslednja izmena:
Kad raspakuješ imaš 5 fajlova. Sve sem home csc koristiš.

Koji je see, ne mogu tamo nigde da nadjem?

Evo ti UK - oni prvi dobijaju update
https://www.sammobile.com/firmwares/download/122404/G935FXXU1DQB3_G935FOXA1DQB1_BTU/

Čekaj čekaj stani malo pa kad staviš onaj HOME file u odina on radi facorty reset ? Ili treba i posle svega toga da se uradi na telefonu ? Sad sam se skroz pogubio
Kada staviš HOME ne radi factory reset i ne briše ništa-isto kao OTA
Ja sam tako i sve radi super

S7 EDGE

A onda sam ja stavio onaj drugi pa mi je telefon kao nov tj sve je bilo kao da sam ga tek uzeo sa N na sebi

Cek bre, da ubacujem home csc ili ne :D @dejan1001 , skinuo sam onaj noviji za btu, isti mu je djavo

Vrh Dno