Ocajno...moras factory da odradis...i posle leti ko zmajcina.[emoji4]Tih sad sam poceo bezveze instal nugata a zaboravio sam za google authenticator.
Kako radi nugat bez faktori reseta?
Da li je dovoljno samo clear cashe?
I da li titanijum backup backapuje i 2fA kodove?
To je pilićarska fora preprodavaca sa KP, napišu S7 edge u naslovu oglasa, stave cenu koja je za S7 npr. 450e, to vidiš kada počneš da čitaš oglas, imaju i S7 i S7 edge. Nov S7E sa garancijom i računom nije bio nikad ispod 500e, sada vidim nema ispod 520e i to je dobra cena sa fiskalnim i garancijom. U radnji sa garancijom (bez fiskalnog, garancija radnje 2 god) nov S7 edge 530e, duos 550e. Bez garancije ne bih ovaj telefon kupovao.
Evo ja nisam radio factory reset i radi superOcajno...moras factory da odradis...i posle leti ko zmajcina.[emoji4]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Stavi preko Odina SEE ili UK i miran siKoji ste firmware ubacivali pa ste dobili update na 7.0? Meni na ovom iz vipa ne stize, a nisam nasao firmware ni na sammobile.
Nije, ali dati 500 i više € za telefon bez garancije je...Zasto iskljucivo sa garancijom? Da li je telefon imao nekih problema?
Stavi region koji je prvi dobio 7.0 ...Koji ste firmware ubacivali pa ste dobili update na 7.0? Meni na ovom iz vipa ne stize, a nisam nasao firmware ni na sammobile.
Koji je see, ne mogu tamo nigde da nadjem?Stavi preko Odina SEE ili UK i miran si
S7 EDGE
Meni na VIP stigao za S7E. S7 stoji na avgustovskom isto iz VIP.Koji ste firmware ubacivali pa ste dobili update na 7.0? Meni na ovom iz vipa ne stize, a nisam nasao firmware ni na sammobile.
Razumem te u potpunosti. Mozda se moze i reci da nisi imao srece sa odredjenim telefonom. Na primer ja nikada nisam imao takvih problema, a izmenjao sam bas dosta telefona. Ali to se nikada ne zna. Dolazimo i do onog pitanja da li se isplati kasko za automobil, a tako i ovde da li se isplati doplata za garanciju.
Uradi wipe kes ili factory reset,senzor sada radi perfektno...nikada bolje.Senzor za brightness na Nougat-u radi mnogo tromo.... Dok se telefon opasulji gde sam i šta sam, prošla 6 srpskih vozova....
Pa o tome se i radi, posle OTA sam odradio full wipe i data i cache.... Ajde opet cu cache da obrišem.Uradi wipe kes ili factory reset,senzor sada radi perfektno...nikada bolje.
Stavi region koji je prvi dobio 7.0 ...
On će i nadalje dobijati prvi update, tako je bar bilo sa poljskom (XEO) i note 4.
UK je mislim dobio prvi nougat, vidi na SamMobile ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Evo ti UK - oni prvi dobijaju updateKoji je see, ne mogu tamo nigde da nadjem?
Kada staviš HOME ne radi factory reset i ne briše ništa-isto kao OTAČekaj čekaj stani malo pa kad staviš onaj HOME file u odina on radi facorty reset ? Ili treba i posle svega toga da se uradi na telefonu ? Sad sam se skroz pogubio
Pa ako nećeš da podesavas stavi HOME i ostane ti sve kako jesteCek bre, da ubacujem home csc ili ne@dejan1001 , skinuo sam onaj noviji za btu, isti mu je djavo
Pa ako nećeš da podesavas stavi HOME i ostane ti sve kako jeste
S7 EDGE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari