Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
Kofer već uzeo, tj dva više
Koliko se kod nas može naći ovja model? Isplati li se da donosim?
:wave:
:wave:
Ja imam problem da skinem Nougat. Imam obican s7 uzet preko kompanije koja koristi Vodafon brojeve, međutim ne prijavljuje mi nikakav update.
Kao što rekoh sa domaćom garancijom oko 520e... Takođe ne gledam oglase članova koje imaju 2 pozitivne... Tako da nema ispod 500e...
Ja ne poznajem ni jednog preprodavca telefona i automobila da je normalan. Treba bojkotovati te maRmune, koji se tako glupiraju sa tim oglasima, niko od takvih nista da ne kupi. I ne mešajte cene novih i polovnih telefona, ne budite kao ovi sa KP. I nije mi jasno kad filtriram oglase na KP kako nije sramota te što postavljaju oglase, stave " kao novo nekorisceno" a otvoris oglas, ono naprslo staklo, star mesec dana kao nov i slične gluposti "....muka da ti pripadne.To je pilićarska fora preprodavaca sa KP
Svi pricaju da im baterija bolje drzi,a kod mene suprotno...presusi dok trepnes.[emoji2]Baterija i meni poboljsana na N al mislim da i punjenje iste traje duze..cisto primetio
Sad je na nivou.[emoji1]
E baš to sam tražio, hvala puno, naručeno. [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari