Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kofer već uzeo, tj dva više :D Koliko se kod nas može naći ovja model? Isplati li se da donosim?

:wave:

Nemoj toliko kofera mislice da si terorista
Donesi i razdeli po nabavnoj ceni - ići će kao alva

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ja imam problem da skinem Nougat. Imam obican s7 uzet preko kompanije koja koristi Vodafon brojeve, međutim ne prijavljuje mi nikakav update.

Pa skini ga i ubaci preko Odina. Promeniš CSC i sve će biti bolje nego što ti je sada (pretpostavljam da imaš i neke aplikacije koje gura provajder).

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne, telefoni se dobijaju sim free iako su preko provajdera uzeti. Nemam ni jednu njihovu aplikaciju. Ja hteo fino i kulturno bez cimanja da se updatujem ali izgleda da ne može :)

E sad kad sam uradio fabricki reset telefon je poleteo :)

Hoce li mi neko reci koliko moze da se nabavi nov ds sg7e kod nas? Tnx

Pa baci pogled na KP sajtu koje su cene. Sad sam pogledao od 450-500 evra su novi i ds i single sim. Naravno ima ih i do 550evra.

Poslednja izmena:
Zbog toga i pitam...vidim cene variraju u pm. Mislio sam da postoji još neki kanal...Onda i nije neka cena ***.

Hvala

Poz

Cene su zloo razlika od 550 do 450 i ima ih poprilicno na oglasima, da ne govorim o polovnim starim po par dana sa nasom garancijom oni su i jeftiniji, tako da ne bi imao neku zaradu, e sad kako ti dune. Mozda neku drugu robu da doneses.
Ipak kod nas je prezasiceno trziste sa samsung telefonima.

Ne znam gde gledate te cene ali pratio sam par dana oglase i najpovoljniji nov s7e sa domaćom garancijom je oko 520e....

Kako gde, pa eno ti na kp malopre gledao, raspon od 450-550 tu najvecu cenu traze ovi iz Subotice.
Pricamo o novim telefonima ne sa nasom garancijom jer covek donosi tel iz AE tako da od garancije nema nista.

Poslednja izmena:
Ovo moje je dual sim, ali ne mogu da nađem ništa na KP od DS modela...

Kao što rekoh sa domaćom garancijom oko 520e... Takođe ne gledam oglase članova koje imaju 2 pozitivne... Tako da nema ispod 500e...

Ja sam ga uzeo za 340e beli exynos(stigao iz svedske) ,vijetnamac ... mesec dana star,top lamele odnosno okvir jedino je u dnu kod dugmeta za app ima par recki dakle ne na ekranu,a i to sam pokrio sa plavim staklenim okvirom sa allia,za sad ova 2 mes sljaka kao sat

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Dual sim je jos skuplji bar za 10 eura.

Poslednja izmena:
To je pilićarska fora preprodavaca sa KP, napišu S7 edge u naslovu oglasa, stave cenu koja je za S7 npr. 450e, to vidiš kada počneš da čitaš oglas, imaju i S7 i S7 edge. Nov S7E sa garancijom i računom nije bio nikad ispod 500e, sada vidim nema ispod 520e i to je dobra cena sa fiskalnim i garancijom. U radnji sa garancijom (bez fiskalnog, garancija radnje 2 god) nov S7 edge 530e, duos 550e. Bez garancije ne bih ovaj telefon kupovao.

Poslednja izmena:
To je pilićarska fora preprodavaca sa KP
Ja ne poznajem ni jednog preprodavca telefona i automobila da je normalan. Treba bojkotovati te maRmune, koji se tako glupiraju sa tim oglasima, niko od takvih nista da ne kupi. I ne mešajte cene novih i polovnih telefona, ne budite kao ovi sa KP. I nije mi jasno kad filtriram oglase na KP kako nije sramota te što postavljaju oglase, stave " kao novo nekorisceno" a otvoris oglas, ono naprslo staklo, star mesec dana kao nov i slične gluposti "....muka da ti pripadne.

Da li je neko moze provjeri da li mu radi opcija "keep screen turned off"? Opcija se nalazi u podesavanjima za ekran i treba da sprijeci da se displej slucajno upali u džepi itd. Od kad sam uradio update na Android N to mi ne radi. Sto se tice baterije djeluje mi da se stanje poboljsalo.

Baterija i meni poboljsana na N al mislim da i punjenje iste traje duze..cisto primetio

S7E, baterija bolja na Nougatu definitivno. Prvi put posle ko zna koliko vremena da prebacim 6 sati SoT. Nisam izlazio nigde juče, uvek na WiFi, osvetljenje na 30%, stim što mi je uključen onaj Video enchancer, pa je išao i svetlije ekran kad se gleda YT.

Prilozi

• Screenshot_20170227-115704.png
    Screenshot_20170227-115704.png
    178.7 KB · Pregleda: 154
  • Screenshot_20170227-115712.png
    Screenshot_20170227-115712.png
    70.6 KB · Pregleda: 145
Nesto je Bolja na nugatu ,ja guram i preko 7 kad povremeno gledam yt,a ovako bez yta ,70%wifi 6 sati izgura sto je ok,fzn je da takom noci ,dok ste u snu ,ugasite lokaciju,wifi i skinice vam mizerna 2% za 8 sati...kad stigne xposed bice i bolje
f24140dccf742c081bd36cf808de9680.jpg
e23cdba012ec5ae13c897dfee9479c01.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
@Gizmo Ja kad sam samo na wifiu, izvucem preko 6h30min na obicnom S7, tako da ti i nije bas sjajna baterija tu. Koristim svaku moguću shit aplikaciju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel zna neko gde imaju da se nabave ove kapice za slušalice? Drugar je dobio zajedno sa novim slušalicama koje je uzeo u Samsung prodavnici, mene zanima samo taj deo, Aliexpress, KP, ili gde god da ima
ce229be2a0c9bd95ff8002698191c8e3.jpg

4649254d0c5256b9c2c45ec58ba99774.jpg

Sent from my S7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Auu koliki link...[emoji2] [emoji4] [emoji1]

Meni je malo neverovatno kad vidim ove SoT preko 7 sati... Meni je kad kombinujem 4G prosek uvek nesto preko 5 sati.

Vrh Dno