Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
I ja moj držim na Full HD, ne vidim nikakvu razliku a baterija mi bolje drži.
Poslato sa telefona
Poslato sa telefona
Yes.Da li je s7 edge iz mts-a sim free?
WQHD [emoji1]@100ka_
Od kad to S7 ima Ultra HD rezoluciju?
Realno se može primetiti jedino ako staviš 2 telefona jedan uz drugi sa različitim rezolucijama i videćeš da je tekst za nijansu oštriji na 2K, u svim ostalim situacijama gotovo nemoguce. Probao sa drugarom.Evo ja sam primetio da ima razlike kad je Full HD i kad ultra HD manja je tastatura na telefonu a stavljena mi je na najvecu u oba slucaja i manja su slova jel držim na small sve ☺️☺️ ali nije to nista sad razlika da bi držao na ultra HD i trošio bateriju mnogo brže lepo radi i ovako mada sam ga ja odma kad sama radio update na N digao na ultra HD sa cu da vidim ovako kako šljaka
Gubljenje vremena i živaca zarad ničega..Ima li ikakvog smisla stavljati SEE nugat ako sam već stavio BTU i ako zanemarimo ovu februarsku zakrpu koja nikako da stigne na BTU a kao najbrže im stižu apdejtovi.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Od koga si tražio a od koga dobio nov telefon?I ti pravac servis. I ja sam je imao, telefon još nije imao 6 meseci, otišao, u promobi, rekao da ne želim popravku već nov fon, i dobio nov neotpakovan s7 edge.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Telefon je iz VIP-a, uzeo sam ga na ugovor, produžio zapravo, pojavila se zelena linija, potražio po netu i video da je problem vrlo ozbiljan, i da je rezultat crkavanje ekrana. Pustio mail i screenshot-ove Samsung Srbija, otišao u "Pro mobi" ovlašćeni servis, predao im telefon i rekao da ne želim popravku već nov telefon.Od koga si tražio a od koga dobio nov telefon?
Poslato sa telefona
Исто и на обичном, много боље него раније.Koliko vidim to kažete vi sa " edge", a ostali sa "običnom 7icom?
Hvala za info... Nisam skontao dok nisam manualno cekirao... Skida seJel neko povukao Nougat za DBT? Čujem da je krenuo ali da pitam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari