Ko ceka...taj i doceka bro.[emoji2] [emoji1] [emoji4]Koje li cu godine ja da dobijem ota.. mts kartica..mobilni kupio preko cim izasao.. nema jos uvek najave za ota
Posle update na nugat, rezolucija je bila fhd, povecao sam na wqhd, i u viberu vidim da se izbagovalo nesto. Viber jeste full screen ali poruke kao da stoje u pravoguaoniku za fhd rez.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Rijesilo problem. HvalaPromeni pozadinu za chat na viberu i sve ce biti normalno. Malo pre sam se i ja borio s tim.
Ni jednom nije pokrenut danas a drlja po sistemu samo tako:

Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]
Ma uspeo sam da izvucem 131k.Meni je tako na Note 4 uvek bacao manji skor nego drugima. Ja se nisam obazirao na to i uspešno koristio telefon skoro dve godine. Evo sad nikako da se naviknem na S7 edge, izludi od ovog zakrivljenog ekrana.
Poslato sa telefona
Evo upravo probao i nista osim standardnog google on tap.press and hold home button i onda me pitao, a mozda sam i sanjao :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari