Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Stigao sinoć N na S7 iz komšiluka. Dopadljive vizualne promene. Osveženje na prvi pogled, videćemo vremenom.

Inače presmešno i pretužno mi je to što je po defaultu oborio rezoluciju...

I nakon kompletnog reseta i cekanja da se telefon ohladi postavljen je novi rekord od 114000 [emoji23]

Pogledaj Režim štednje energije. Imaš Srednji i Maksimalni, u Srednjem možeš da ograničiš CPU:

Prilozi

• Screenshot_20170303-110708.png
    Screenshot_20170303-110708.png
    157.4 KB · Pregleda: 137
  • Screenshot_20170303-110730.jpg
    Screenshot_20170303-110730.jpg
    395.7 KB · Pregleda: 135
Nije bilo ukljuceno nista.Izvukao sam 131k jutros tako da je izgleda sinoc patkometrija zakazala.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni je drljao u pozadini antutu, izbrisao sam ga čim sam video. Ne znaima me uopšte koliko izvlači na v7.

U čemu je razlika između Secure Folder i Private mode?

Prilozi

• 20170303_113937.png
    20170303_113937.png
    134 KB · Pregleda: 154
  • Screenshot_20170303-113500.jpg
    Screenshot_20170303-113500.jpg
    289.5 KB · Pregleda: 153
Secure folder ti je kao telefon u telefonu( instaliras duple aplikacije i tako dalje) dok private folder samo slike i dokumenta koje hajdujes.

Aj sto imas duple aplikacije vec imas i mogucnost kad instaliras aplikaciju, ubacis je u secure folder, obrises aplikaciju, ona ostane instalirana u secure folderu sto je extra stvar.

Sent from my S7 using Tapatalk

Mmm, pa to radi sa FBi? Skriveni FBi? :trust: Kuku meni ako radi. Ubiće me žena, onda će me oživeti samo da me još jednom ubije :-devil-:

Poslednja izmena:
Aj sto imas duple aplikacije vec imas i mogucnost kad instaliras aplikaciju, ubacis je u secure folder, obrises aplikaciju, ona ostane instalirana u secure folderu sto je extra stvar.

Ne moraš ovim putem, imaš opciju da direktno iz prodavnice instaliraš u Secure.
Zgodna opcija, definitivno :D

Mmm, pa to radi sa FBi? Skriveni FBi? :trust: Kuku meni ako radi. Ubiće me žena, onda će me oživeti samo da me još jednom ubije :-devil-:

Pre nego li dodje do nemilog dogadjaja, pošalji mi telefon [emoji3] poslaću ti adresu na PM [emoji3]

iP7

Ne mogu to da ti uradim, ti si prešao na iP, izdao si nas :D

Ivane ja sam ti komsija manje vise, mogu i da dodjem po telefon :D

Pa skini ga iz Samsungove prodavnice.

Kako update na 7.0 sm g930f skinuo sam ovaj kies al nesto pise device locked.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Ne treba ti Kies nego Odin. Imaš na prethodnim stranama sve lepo objašnjeno...

Znaci imam , dva fb,dva whats upp-a, signala, telegrama ali nema opcije za dva vibera...e ***

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni je drljao u pozadini antutu, izbrisao sam ga čim sam video. Ne znaima me uopšte koliko izvlači na v7.

U čemu je razlika između Secure Folder i Private mode?
Kako si ubacio u ove precice tri screenshot stvari, particial, bubble i sam screenshot?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Instalirao sam Superman v2.3. Zanima me kako da se resim plave tracice sa slike? Vidljiva je uvek kada se vidi i "notification bar".

p.s. Prvi put kada sam stavio ovaj rom bila je mnogo duza i posle par reinstaliranja se smanjila ali vise ni to ne pomaze.. :d

Screenshot_20170304-020859.png

Nije li to linija za beteriju mozda? Na miui ima to, pa mozda je i ovde...ne znam.

@LazarAntic, prva slika je sa neta.

@storky, to je za bateriju, pogledaj podešavanja za prikaz baterije.

@mihajlosd i @ Ivan I.

Da, u pravu ste. Sad sam izvalio kada se napunio telefon.. Iskljucio sam u Superman System settings.

Jel bitno koji firmware mislim koja zemlja,ovaj mob je iz nemacke pise sw verzija sm930fxxu1bpjj sad na samsung firmware org ima yonu nekih zemalja pa ne znam koji odabrat posto pise za ovog operatera da nije jos pustio 7,a operater je 1&1 tako se zove
c7efb5c5204992f5b69eb52d4a65a2f0.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Iskreno, bolje ne diraj ništa dok ne naučiš i ne razumeš neke stvari. Sve ovo nije teško i komplikovano, ali je previše glupo ponavljati jedno te isto na svakih 5-6-10 strana.

Pa evo procito sam zafnjih 40 stranica nisam uspio naci,hvala u svakom slucaju.Mozda ce neko drugi mi reci jel mogu bilo koji firmware od g930f to je pitanje,a ne nacin ubacivanja u phone.

Možeš bilo koji firmware dokle god se oznake poklapaju (930f)!

Pozdrav ljudi. Evo i ja da se pridružim ekipi vlasnika S7 telefona. Uzeo sam ga juče u Gigatron-u. E sad, ono što sam prvo primjetio kada sam ga otpakovao je da frontalna kamera nije centrirana (malo udesno je) i zadnja kamera je možda sasvim malo iznad centra (mada nisam siguran). Na sam kvalitet kamera nemam zamjerku, ne vidim da nešto nije ok, možda ima refleksije više nego što sam navikao (ranije imao HTC M8)...ali možda se stanje pogorša.
Evo kako izgleda to. Da li bi vi tražili zamjenu za drugi telefon (pošto je validna garancija)?
5ea981ba30ace71841ef30b9c2b29463.jpg 279e9be3316f912ba6b246a381e4d7c4.jpg

Nosi odmah nazad i trazi drugi. Citao sam da dosta njih ima taj problem.

Pomoc ako moze. Dobih s7 a pre toga sam imao lg g4. Problem sd kartica Samsung Evo+ 128Gb koja je perfektno radila u LG i zeninom HTC. Prebacio u S7, u My files pise da nema nista na sd kartici a u Solid exp "Cannot find requested path" kada odradim Grant permissions. U storage pise corrupted. Ajde reko unmount/mount nista isto. Izvadim je i ubacim u card reader na komp sve ok. Bekapujem sve i format na exfat zatim ubacim u s7 i radi. Vratim fajlove na karticu i opet cannot find path i corrupted. Wtf?!?! U drugim telefonima radi i na kompu radi

Vrh Dno