azimuth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2014
- Poena
- 100
Private mode postoji i na S7(e) na MM, pa nema logike da ga nema i na novijem sistemu.Jel ce biti private mode kao na note 7 na ovom update za nougat?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Daj SS, kako ti kešira?bas takonkoza je*es mi sve ako neki sa 2 gb rama imaju vise slobodno ,nego ovaj sa 4,da ne napominjem sa 3,samim tim se i bat vise trosi
Pa zasto si kupio Kineza?Stigao kineski wirelees punjac sa ibeja.. izgleda solidno.. ali nekako mi previse skoro 4h za polovinu baterije..
![]()
![]()
Da da, mozda je i do toga. Probacu sutra, ostao mi u kancelariji. Kako utice na bateriju punjenje u odnosu na punjac?Poveži punjač na adapter od telefona, ne laptop, vidi onda koje je vreme punjenja.
Poslato sa HTC 10
Nije možda već je sigurno do toga. Struja koju daje usb nije ni približna onoj sa adaptera.Da da, mozda je i do toga. Probacu sutra, ostao mi u kancelariji. Kako utice na bateriju punjenje u odnosu na punjac?
U opcijama isključiš sve vezano za automatiku (proveru i update) i nećeš imati problema. Root to najbolje rešavaDali je tacno da kad izadje na telefonu notifikacija za nougat update da se tel sam updejtuje na nougat? Hteo ja ili ne hteo to,negde sam tako procitao pa reko da pitam ovde? Ako je tako to je skroz bezveze ja na pr necu da updejtujem na nougat meni mm bas lepo radi
Pozdrav drugari. U planu mi je kupovina novog telefona, pa se trenutno dvoumim da li uzeti iPhone 6s ili uzeti SGS 7. No, to i nije toliko bitno, interesuje me na sta obratiti paznju prilikom kupovine SGS7, da li je bolje juriti exynos verziju ili SD?
Sgs7 exynos...paznju na garanciju obratiPozdrav drugari. U planu mi je kupovina novog telefona, pa se trenutno dvoumim da li uzeti iPhone 6s ili uzeti SGS 7. No, to i nije toliko bitno, interesuje me na sta obratiti paznju prilikom kupovine SGS7, da li je bolje juriti exynos verziju ili SD?
Imaš deo foruma u kom možeš da otvoriš temu za to, mada i nema neke svrhe jer se teško porede ta dva telefona. Ja sam gledao oba i uzeo S7, drugar je gledao oba i uzeo 6S. Obojica smo prezadovoljni, i nijedan ne bi menjao telefon za onaj drugi. Za mene je S7 mnogo kompletniji telefon i nije ograničen kao 6S u nekim stvarima zbog softvera.
Jedna mala napomena. Odlučio sam se za S7 jer sam pre njega uzeo iPhone SE (da probam iOS), zgrozio sam se i odustao od tog sistema. To je to od mene.![]()
Sgs7 exynos...paznju na garanciju obrati
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nijedan Kinez ne podrzava fast charging, samo original.Sad razmisljam, mozda mi nije ukljucen fast charging? Vidim da na punjacu pise da podrzava fast
Nisam uspeo da nadjem original. Ma zavrsice posao i ovaj, a ako imas link od originala posalji mi u poruci.Nijedan Kinez ne podrzava fast charging, samo original.
Ako nisi iskljucio u opcijama baterije na fonu, ukljucen ti je fast charging po difoltu.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari