Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Mislim da odustajem od vijanja telefona preko operatera jer vidim da apsolutno niko ne pristaje na davanje ovlašćenja na prava iz garancije. Očigledno se telefon izuzetno lako prodaje tako da je ljudima to veliki cim da odu po pečat u opštinu ili sud i razumem ih potpuno. A plus je većina tih telefona iz oglasa uzeta u hendiju koji je priča za sebe, i dosta negativnih iskustava znam sa njima.

Pa naravno. Suludo je da očekuješ da će neko da se cima sa tobom do opštine da ti daje punomoćje.
Zato mi priče oko toga na ovom forumu nikada nisu bile jasne ..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zašto mi dual sim verziju (S7E) programi prepoznaju kao kao G935F a ne FD?
Da li ja mogu da preko Odina pregazim F rom i da mi ostanu 2 kartice (pošto vidim da je N beta ista za ova telefona, F i FD)?

Sa onom beta 1 znam da si smeo, ali sa ovim ostalim ne znam. Pročitaj temu na xda, obično već u prvom postu piše da li smeš ili ne...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne, ne. Za betu znam. Zanima me regularni (oficijelni) samfirmware rom. Sutra kad izađe i oficijelni N da li da čekam dok izbace FD ili da utovarim prvi F koji izađe preko Odina?

Koliko mi je poznato, isti rom ide i u F i u FD verziju, ali sačekaj da se još neko javi.

Idu isti ROM-ovi. I moj se nekad prepozna kao F, a ne FD.

Koliko mi je poznato, isti rom ide i u F i u FD verziju, ali sačekaj da se još neko javi.

Evo i ja ovo da potvrdim. Od note 5 i galaxy s6 isti su romovi za single i dual sim.

I mogu reci da me samsung bas iznenadjuje sa azurnoscu po pitanju ovih beta i finalnog nougata! Mada u ovoj 4 jedino sto vidim close all da je vraceno gde treba!

Btw samsung expirience...tacno cu se ubiti sad od launcher naziva!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo i ja ovo da potvrdim. Od note 5 i galaxy s6 isti su romovi za single i dual sim.

I mogu reci da me samsung bas iznenadjuje sa azurnoscu po pitanju ovih beta i finalnog nougata! Mada u ovoj 4 jedino sto vidim close all da je vraceno gde treba!

Btw samsung expirience...tacno cu se ubiti sad od launcher naziva!
Pustili su 4 bete-pazi sad kad pametnjakovici finalnu verziju puste u februaru

S7 EDGE

Pa naravno....i u njoj namerno nesto zeznu posto eto, tada ce i s8 da se pojavi pa da isti bude jos pozeljniji ;)

Nije mi jasno kada kažu da je prva beta super - čemu onda još tri? Mogli su odavno da puste finalnu verziju
Mislim da ću da se prešaltam na Mate 9 kad se pojavi

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Pa na beti 1 su postojali mali problemi. Npr u galeriji nisi video png tj raw fotke. Neki su prijavljivali lag tu i tamo, neki da imaju FC nekih aplikacija itd.
Kapiram da su sve to ispeglali i da će do kraja decembra pustiti i zvanično po regionima pa kad kome stigne. Siguran sam da neće čekati februar, čak ni sredinu januara,jer im to nikako ne odgovara. Zašto bih kupio S8 ako sa S7 edge vidim da ne dobijam apdejt? Nije da patim od toga, ali podrška je ta koja pored sirove snage u performansi tera ljude da kupuju telefone.
Meni se, za razliku od većine ovde, čini da ih je ipak dobro prodrmao onaj fijasko od jesenas. Da se to nije desilo, teško da bismo već mesec dana testirali Nugat. Izgubili su oni dosta, a najskuplje je poverenje korisnika. To moraju sad da nadomeste sa ovom podrškom.

Pa pisali su neki članovi koliko se sećam da je sve ok na beti 1

S7 EDGE

Koliko sam ja skontao ništa nije izbačeno, samo su zvanično promenili ime, jer TW UI je bio glavna reklama još za S2, od tada ga Samsung i ne spominje kao TW.... A i bilo je vreme da dodje do evolucije.

Sent from S7

Beta 1 je imala par bagova ,ja sam na trojci i sve radi savrseno cak je i baterija bolja nego na 6.0.1

Htedoh da poručim s7 edge u mts-u, ali ga nemaju više na stanju, kažu biće do nove godine.
Posle se nešto interesovao za iphone7, ali, šta znam, mislim da je edge bolji izbor, možda i zato jer sam navikao na samsung, trenutno imam s4.
Šta mislite, jel će stvarno stići do nove godine ili to samo tako pričaju da bi zadržali kupce? I jel će možda malo da obore cenu sa novim količinama?

Kako god,kad stigne... Svakako bolja kupovina od ip7.

Sent from S7

Momci, danas sam nabavio S7 edge i hteo bih da kupim neku futrolu i foliju (staklo). Na slici je Nillkin, ali ne znam koji je model - isti sam imao na G2 i odlicno je vrsio posao - reljefna plastika. Gde mogu da nabavim bas ovakvu futrolu, po mogucstvu u Beogradu?

Sto se folije ili stakla tice, sta tu da radim? Vidim da tema ima skoro 500 strana, i sigurno je bila diskusija i tome, ali gde sad to naci :)

Prilozi

• dev4476_26-750x750.jpg
    dev4476_26-750x750.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 189
Od drugara ko god ima Iphone naterao sam ga da ga skloni...samo pojacam Samsung screen na 80% i krenem da cackam po njemu,vidis odma sklanja ip7...sta reci...[emoji2] [emoji41] [emoji4]

Poslednja izmena:
Momci, danas sam nabavio S7 edge i hteo bih da kupim neku futrolu i foliju (staklo). Na slici je Nillkin, ali ne znam koji je model - isti sam imao na G2 i odlicno je vrsio posao - reljefna plastika. Gde mogu da nabavim bas ovakvu futrolu, po mogucstvu u Beogradu?

Sto se folije ili stakla tice, sta tu da radim? Vidim da tema ima skoro 500 strana, i sigurno je bila diskusija i tome, ali gde sad to naci :)
Delta city, prvi sprat, Mobile land radnja. Kod njih sam kupio dve Nilkin futrole, probaj tamo ;)

Sigurno upola cene od Delta City-ja moze da se nadje na KP i jos da ti stigne na kucnu adresu :d

Šta se to dešava sa samsungom [emoji102]

Ako će ovako ažurni da budu sa S serijom neka im se zapali i svaki note 8 :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno