Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Grebanje home dugmeta (vidjao sam to ugl. na obicnim S7) ne skida nista sa funkcionalnosti uredjaja,jedino estetski,tako da tu nikakva garancija ne pomaze. I fp i samo dugme rade perfektno i kad se izgrebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam obican S7, od maja, bez ikakve futrole, stakla i slicno, kvašen i potapan u vodu milion puta, home dugme je netaknuto.

Sent From My S7 using Tapatalk

Drugaru se to desilo na zlatnom s7e ako se ne varam. Bukvalno je bilo onako crnih tackica i nije bas izgledalo lepo. Iskreno mislim da se na crnom to moze tesko desiti

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Grebanje home dugmeta (vidjao sam to ugl. na obicnim S7) ne skida nista sa funkcionalnosti uredjaja,jedino estetski,tako da tu nikakva garancija ne pomaze. I fp i samo dugme rade perfektno i kad se izgrebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam bas naprotiv vidjao na par edge modela, i kolega sa istim nije mogao da koristi fp kada se izgulio.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma desava se i na crnom modelu, prosto mi je neshvatljivo da su tako nesto mogli da propuste.
IMG-6118.jpg

ima li neka app za s7e, koja može da isključi lock telefona kada sam na kućnoj wifi? tj.. da mi fungerprint lock radi kada krenem van kuće a u kući da je otključan fon.

Poslato sa trt-mrt

Ja imam silver i pojavila se neka crtica.Sad dal je od koriscenja ili sam negde ogrebao ne znam

S7 Edge

ima li neka app za s7e, koja može da isključi lock telefona kada sam na kućnoj wifi? tj.. da mi fungerprint lock radi kada krenem van kuće a u kući da je otključan fon.

Poslato sa trt-mrt

To android ima implementirano,smart lock se zove opcija i stoji pod security, jedino sto nema opcija za wi fi vec moze location based da radi ili uz neki prenosivi uredjaj.

Poslednja izmena:
Pojavljuju se ogrebotine i skida se boja iz razloga sto je home dugme plasticno, meni se na zlatnom skidala boja, tj imao je dve ogrebotine bas do crnog se skinulo, a radio je fingerprint bez problema, u pitanju je edge model.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To android ima implementirano,smart lock se zove opcija i stoji pod security, jedino sto nema opcija za wi fi vec moze location based da radi ili uz neki prenosivi uredjaj.
hvala puno. probam
edit: jok.. nije taj... ako si mislio na ovaj?
07e04f3789126b492ecc77736d817d80.jpg

Poslato sa trt-mrt

Poslednja izmena:
Nije mislio na to, imas bas unutar sistema i to ovde: Settings/Lock screen and security/Secure lock settings/Smart Lock

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Ni meni nije jasno zašto nisu stavili opciju rutera a ne pozicije. ***, ispadne ispred zgrade i otključan je. Ovako, sa običnim ruterima sprat, dva i doviđenja wifi.

U sustini telefon i ne mora da se otkljucava na home taster osim ako ne koristim fp skener tako da racunam da ne bi trebalo tako lako da se izgrebe.
Sad sam bio do Telenora, home tasteri na izlozenim primercima su kao novi ali opet oni nisu izlozeni svakodnevnom koriscenju..

Ta opcija radi na plaćenoj verizji jel? Ili meni nešto nije jasno u podešavanjima [emoji53]
Radi i ovo ali ga ugasi telefon posle nekog vremena
Imaš unlocker na netu (možeš preko Aptoide aplikacije da skineš) i uvek ga drži upaljenog i daš mu administratorsku dozvolu i radi stalno

S7 EDGE

Radi i ovo ali ga ugasi telefon posle nekog vremena
Imaš unlocker na netu (možeš preko Aptoide aplikacije da skineš) i uvek ga drži upaljenog i daš mu administratorsku dozvolu i radi stalno

S7 EDGE
Skinuo sam i pro verziju i sve podesio ali i dalje ne radi. Nisam duduk,ali ovo muski *****ava.

Posle dosta razmisljanja narucio sam telefon.
Koji case koristite za telefon, ja razmisljam o narucivanju nekog Spigen bumpera.

Imao sam takav, prodao ga odmah. Imam još liquid crystal koji je jedva primetno promenio boju posle 4 meseca korišćenja, ali što se mene tiče, ništa više od ove kožne torbice ne treba. Greh je ovakav telefon strpati u neki silikon ;)

Nazad
Vrh Dno