Sad ti sve radi sem kad si u podešavanjima telefona - moraš da stisnes home dugme da bi izašao - prati-moze i to da se srediNema veze ne razumem ti ja ovo
Čekaj - dali si instalirao običan EASY HOME? Ili samo pro?Poenta je da ja imam instaliranu aplikaciku a nista mi ne radi..*** rekoh ti da sam glup za ovo
Idi na play Store pa kucaj easy home I Instaliraj - to što si instalirao to je samo ključPro samo
Не знам да ли и даље важи то да могу само постојећи корисници, али у свком случају траже да уплатиш аванс у висини две рате па ти онда дају телефон. Мада су мени дали телефон и без тога, нзм како али узео сам гаPozdrav svima.
Pošto sam do sad bio korisnik telenor mreže, a sad nameravam da pređem u mts i uz određeni paket na 12 rata uzmem s7, pa me interesuje jel neko zna da li je to sad moguće (pošto ranije nije bilo kad sam hteo da uzmem s6, rekli su mi da to važi samo za postojeće korisnike mts-a) i šta od dokumenata traže prilikom sklapanja ugovora?
A jel su telefoni kodirani na mts mrezu ili su sim free? I još me zanima, jel moguće ugovor sklopiti u mts poslovnici u bilo kom gradu u Srbiji, ili samo u onom gde imaš prebivalište?Не знам да ли и даље важи то да могу само постојећи корисници, али у свком случају траже да уплатиш аванс у висини две рате па ти онда дају телефон. Мада су мени дали телефон и без тога, нзм како али узео сам га
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
То не бих знао да ти кажем, немам картицу другог оператера да пробам. Ако неко значи начин на који то може да се сазна без картице радо ћу ти рећи. Ја сам мој наручио преко сајта, али верујем да можеш у било којој радњи са склопиш уговор.A jel su telefoni kodirani na mts mrezu ili su sim free? I još me zanima, jel moguće ugovor sklopiti u mts poslovnici u bilo kom gradu u Srbiji, ili samo u onom gde imaš prebivalište?
Ofc da vredi...masa ljudi ga hvale da je mnogo bolji od 6.0.1.[emoji2]Jel vredi instalirati 7.0?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
E sad, videh da se nesto spominje zakljucavanje na csc ili nesto tako..a nemam vremena bas da iscitam sve.. jel ok da se flesne 7.0 poljak xeo( jel to bese see)?Ofc da vredi...masa ljudi ga hvale da je mnogo bolji od 6.0.1.[emoji2]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Vidim da je isti rom i za duos.Jel sve radi na N? Skroz stabilan (ne bih smeo da dozvolim da nisam dostupan npr)?
Čekaj, imam duos, dal' postoji uopšte N za duos?
Nisam nazalost, ne znam jel ovo neka iz one View serije samsunga, moracu da se prosetam do neke prodavnice da vidim ako ih uopste ima kod nasDali je original? - bem li ga - jel imaš i kutiju?
To ti je magnet koji radi baš to što si pitao
S7 EDGE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari