Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nema veze ne razumem ti ja ovo
Sad ti sve radi sem kad si u podešavanjima telefona - moraš da stisnes home dugme da bi izašao - prati-moze i to da se sredi
U aplikaciji imaš settings-tu imaš blacklist - u blacklist otkaci podešavanje ili settings(u zavisnosti jezika na telefonu) i sve će raditi

S7 EDGE

Poenta je da ja imam instaliranu aplikaciku a nista mi ne radi..*** rekoh ti da sam glup za ovo

Pa jel si uopste pokrenuo aplikaciju i startovao je da radi? I ne znam sto ne pisete u temi za aplikacije vec ovde ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pozdrav svima.
Pošto sam do sad bio korisnik telenor mreže, a sad nameravam da pređem u mts i uz određeni paket na 12 rata uzmem s7, pa me interesuje jel neko zna da li je to sad moguće (pošto ranije nije bilo kad sam hteo da uzmem s6, rekli su mi da to važi samo za postojeće korisnike mts-a) i šta od dokumenata traže prilikom sklapanja ugovora?

8557075a5684a241e5dae95935a2dd63.jpg
d674ff7a84001fd0c6e03d1da27a7889.jpg

Dobio sam ovaj cover na poklon i ne znam da li je original? I jel ovaj kruzic sluzi da otkljuca zakljuca telefon kada se otvara cover?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Dali je original? - bem li ga - jel imaš i kutiju?
To ti je magnet koji radi baš to što si pitao

S7 EDGE

Pozdrav svima.
Pošto sam do sad bio korisnik telenor mreže, a sad nameravam da pređem u mts i uz određeni paket na 12 rata uzmem s7, pa me interesuje jel neko zna da li je to sad moguće (pošto ranije nije bilo kad sam hteo da uzmem s6, rekli su mi da to važi samo za postojeće korisnike mts-a) i šta od dokumenata traže prilikom sklapanja ugovora?
Не знам да ли и даље важи то да могу само постојећи корисници, али у свком случају траже да уплатиш аванс у висини две рате па ти онда дају телефон. Мада су мени дали телефон и без тога, нзм како али узео сам га :D

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Не знам да ли и даље важи то да могу само постојећи корисници, али у свком случају траже да уплатиш аванс у висини две рате па ти онда дају телефон. Мада су мени дали телефон и без тога, нзм како али узео сам га :D

A jel su telefoni kodirani na mts mrezu ili su sim free? I još me zanima, jel moguće ugovor sklopiti u mts poslovnici u bilo kom gradu u Srbiji, ili samo u onom gde imaš prebivalište?

Neko reče da su unazad par godina SIM-free.

A jel su telefoni kodirani na mts mrezu ili su sim free? I još me zanima, jel moguće ugovor sklopiti u mts poslovnici u bilo kom gradu u Srbiji, ili samo u onom gde imaš prebivalište?
То не бих знао да ти кажем, немам картицу другог оператера да пробам. Ако неко значи начин на који то може да се сазна без картице радо ћу ти рећи. Ја сам мој наручио преко сајта, али верујем да можеш у било којој радњи са склопиш уговор.

Meni stigao i spigen rugged armor iz kine,par dana posle posiljke iz USA. Meni je odlicna ova futrolica. Sve preporuke.

P.s. ovi na carini poceli da grese i u sabiranju.. pdv je 395din +45din(postarina)= 540

Postali preko noći ozbiljni :) ranije si morao da čekaš da izbace novu Galaxy seriju pa da dobiješ updejt .. npr da je ovo stari Samsung, s7 bi dobio 7.0 tamo negde u aprilu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobri su. Za dve nedelje tri bete. To može da znači samo da rade i da će uskoro i zvanična verzija.
Dobro ih je prodrmao fijasko sa Note 7, pa sad vidimo da mogu i brže, samo kada hoće ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa samo zbog toga i rade - da prodaju što više S7 i S7 EDGE

S7 EDGE

U cemu je tacno bolji? Propustih da vidim te pohvale.

Ofc da vredi...masa ljudi ga hvale da je mnogo bolji od 6.0.1.[emoji2]

E sad, videh da se nesto spominje zakljucavanje na csc ili nesto tako..a nemam vremena bas da iscitam sve.. jel ok da se flesne 7.0 poljak xeo( jel to bese see)?

Jel sve radi na N? Skroz stabilan (ne bih smeo da dozvolim da nisam dostupan npr)?
Čekaj, imam duos, dal' postoji uopšte N za duos?

Kad flešuješ Nugat, u polje CSC stavi HOME CSC iz roma na kojem si (u mom slučaju je to SEE). Ako neko od vas poželi da se vrati na 6.0.1., onda skine, logično, rom za region na kojem je bio i u polje CSC stavi samo CSC, ne Home nego samo CSC. Na taj način će vam i posle vraćanja ostati isti csc kao što je bio pre dizanja.
Ja sam se lomio i plašio da dignem na Nugat baš zbog stabilnosti, ali se ispostavilo da je prva beta radila totalno stabilno. Imao sam jednom FC za Facebook Pages aplikaciju i ništa više. Od tada pa do danas su izašle još dve bete, verujem da rade samo još bolje, ali ne znam da li ima negde da se skine i flešuje.
Ako prilikom flešovanja ostavite CSC iz tog BTU roma, onda dobijate i OTA apdejt, bez toga morate peške.

Ja sam se vratio na 6.0.1 samo iz razloga što sam hteo i hoću da mi stigne Nugat kad bude zvaničan, ništa više i ništa manje. Prošlo me je to igranje sa telefonima, imam neke druge prioritete.

Uživajte i bez brige, beta 1 radi odlično, beta 3 mora da leti ;)

Dali je original? - bem li ga - jel imaš i kutiju?
To ti je magnet koji radi baš to što si pitao

S7 EDGE
Nisam nazalost, ne znam jel ovo neka iz one View serije samsunga, moracu da se prosetam do neke prodavnice da vidim ako ih uopste ima kod nas

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Vrh Dno