Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

*** šta je toliko promenjeno na S7 softveru kad vam toliko traju baterije?
Pazi meni na 6.0.1 na S5 mani jedva izvuče 3h SoT za oko 15h na terenu. Uzeta nova original baterija u Promobiju pre 10 dana.
Jel ovi stari Snapdragon mnogo toliko troše ili je ta verzija sistema đubre?
Uvek mi je Android system i Android OS na prva 2 mesta.
Sync, Location uvek ugašeni.

Poslednja izmena:
Obzirom da je bila priča o kopijama samsung punjača, imam kopiju i original. Nikakva razlika u izgledu i punjenju.. Dobio sam originalni na poklon a imam i kopiju. Kutija originala
6e9c521cea0e214d47148e6d6c6d41eb.jpg

13508d1732d3f633163ac5ffe59f9f52.jpg

Kopija i original

311bcea8f603a80c8b00135ed7d2392d.jpg

Savet je da ne bacate pare na original

sent from tractor

Poslednja izmena:
Znam ali sa identičnim korišćenjem na 6.1 rezultat je bio npr 24h otkada je napunjen i 5-6 sati SOT

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa dobro, sa ostatkom bi mogao da izgura do 6h i da prenoći i eto ti i 24h i 6h SoT-a :) Da ne govorim da si već imao 4.5h i da te od 5 deli još 40 min na wifi-u, a onda ćeš lako nakupiti ostatak do 24h :)

Pratiću ovih dana pa ćemo videti... Mozda treba da se kalibrise baterija, ipak sam uradio full reset...

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto malo skrecem sa teme ali provereno traje duze baterija kad se puni sporije na n4,za s7e ne znam nisam ga jos stigao aktivirati.Danas sam bas pratio stanje od sinocnog sporog punjenjea.Prosecan sam korisnik,vise razgovori ali znam kako se ponasala od ranije.Mene zanima sledece?Gledam wiereles punjace i svidja mi se onaj uspravni a kod nas samo vidim lezece ili se taj lezeci moze uspraviti,mozda glupo pitanje ali nisam ukapirao da li to sve jedan te isti ili postoje dva kao sto sam naveo.Naravno ja bi kupio uspravni mnogo lepse izgleda kad se tel puni na njemu.

Ako tractor onda ZETOR.:D

Poslednja izmena:
@DARK SIDE
Da li se manje greje kada se puni preko originalnog punjača?

Dobro pitanje...Isto.... mlaki su telefoni...Baš sam sada gledao... MA ova kopija je toliko dobra da stvarno ne vidim razlog za davanjem 3x većih para za original. Imam i original ovde,,,neplanirano ga dobih... Ali identični su po ponašanju a i izgledu... Zato sam i izbacio ovo da ljudi ne bacaju pare..Na ali express ih ima..Milsim da su oko 12 do 15 eu.

Јел може мала помоћ, ово ми се стоти пут дешава? Нека апликација ми тражи одређене дозволе, али не могу никако да јој дозволим то. Само ме пребацује из апликације у подешавања па онда у нека трећа подешавања. Ево како то изгледа са Беоком апликацијом.
e88ba8be84c23ee0f1a0943fb2ccb77b.jpg
ede834ddc435eb41cee0e6b91505d28d.jpg
2afefa0c4ed25a302e6423bb7a4b1e3c.jpg

Дакле ништа не могу да променим и самим тим не могу да користи апликацију.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Cale ima s7. Od kad ga je uzeo, telefon nikako da udje u doze mod. Android OS drži budnim samo tako. Beše u build numberu gledam verziju?
Sot 1h, telefon van punjača 30h, još 20%. Standby-a nigde.
Pogasio sam sav bloat, nije uključen aod, nema root, avgustovski security(nema novog update-a).

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zbog radi cega ja ne dobijam te security update ove.... ???

8894ba3fca28522915254a73c537d3f1.jpg

Sent from my S7 Edge

Da li postoji neko dobro kaljeno stakl za s7e, dobijam telefon uskoro na poklon pa zelim da kupim sve sto treba da ga ne bih ubrzo unistio. Moze i neki predlog za masku/futrolu :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nije bitno čiji je forum nego reklama - inače više bi razumeli hrvatski nego engleski- tako da ne *****jte [emoji1]

Nemojte pogrešno da me shvatite!

Ima ljudi koji mogu da se uvrede na ove postove-pomenucu samo bendera007 koji je pomogao nebrojeno puta članovima sa ovog foruma a čovek je iz Hrvatske-tako da nije primereno pisati tako
Inače drugi forumi mi nisu potrebni jer dnevnu dozu gluposti mogu i ovde pročitati [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Slažem se
Evo stigao i meni update - šta je u tih 160 mb? Jel ima negde changelog?
7622c89930b560fa8445fb33e67ab262.jpg
f77381cef22bf83e30ed641a8d6ac00d.jpg

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Zbog radi cega ja ne dobijam te security update ove.... ???

Sent from my S7 Edge
Ni meni uopste nije jasno kako radi ovaj samsung update, kako biraju kome salju OTA?

Prosle nedelje sam ubacio VIP-ov TOP firmware zbog CSC i mislim da bolje radi na mts, za sada ne ispada sa mreze ali isto sam na update od 1 avugsta, i ne dobijam nikakav OTA.
Ovde mi je neko rekao da TOP firmware dobija update brzo i redovno, ali kod mene nista.
Ne znam sta da radim, da li da ubacim opet neki nemacki, austrijski... rom i samo CSC da bude od VIP-a?

Poslednja izmena:
Ne mogu 100 posto da tvrdim ali čini mi se da je sad fluidniji i brže otvara aplikacije

S7 EDGE

Da se vratimo na temu wifi-punjaca, sta mislite o ovom-http://www.ebay.com/itm/191764967491 ? Ili da uzmem samsungov u vipu?

Da se vratimo na temu wifi-punjaca, sta mislite o ovom-http://www.ebay.com/itm/191764967491 ? Ili da uzmem samsungov u vipu?
Isti je kao i Vip-u - ako je dosta jeftiniji uzmi tamo mada pitanje koliko će biti sve zajedno kada stigne
Ja bih uzeo u Vip-u kao što sam i uzeo- ne moraš da čekaš jer ko zna kada će stići i par stotina dinara mi ne igra ulogu

S7 EDGE

U vipu je 4800, a ovde 700din :/ nije da je prevelika razlika,ali nije ni mala.

Nije bitno čiji je forum nego reklama - inače više bi razumeli hrvatski nego engleski- tako da ne *****jte [emoji1]

Nemojte pogrešno da me shvatite!

Ima ljudi koji mogu da se uvrede na ove postove-pomenucu samo bendera007 koji je pomogao nebrojeno puta članovima sa ovog foruma a čovek je iz Hrvatske-tako da nije primereno pisati tako
Inače drugi forumi mi nisu potrebni jer dnevnu dozu gluposti mogu i ovde pročitati [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE
Posto kazes da bi bolje razumeo Hrvatski prevedi mi rec zaporka a da ne gledas u ekran sta bi to moglo da bude,nebitno je uopste cenim trud i napor u svakom slucaju ,inace narucio sam 2 wireless fast charger punjaca sa alija pa javljam utisak kada stigne,mislim da su bili oko 13 dolara
Isti je kao i Vip-u - ako je dosta jeftiniji uzmi tamo mada pitanje koliko će biti sve zajedno kada stigne
Ja bih uzeo u Vip-u kao što sam i uzeo- ne moraš da čekaš jer ko zna kada će stići i par stotina dinara mi ne igra ulogu

S7 EDGE

Posto kazes da bi bolje razumeo Hrvatski prevedi mi rec zaporka a da ne gledas u ekran sta bi to moglo da bude,nebitno je uopste cenim trud i napor u svakom slucaju ,inace narucio sam 2 wireless fast charger punjaca sa alija pa javljam utisak kada stigne,mislim da su bili oko 13 dolara

Pa nisam ti ja prevodilac - ako te interesuje pogledaj malo i raspitaj se isto kao što ne razumeš bar pola engleskog pa tražiš na Google translate [emoji1]
Evo ja pogledao i zaporka znači lozinka a na engleskom jeziku je password
Danas je baš lep dan - evo naučio si 2 reči iz 2 jezika - neprocenjivo

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Kolika je realna cena za ovaj tel, razmisljam da uzmem S7 Edge, uvek uzimam telefone preko sajta mobilnishop, tamo je 610e za god dana garancije, a za dve je doplata oko 60e.. Nasao sam kod mene za 550e, ali ne daju ni fiskalni, ni nista, samo kao imas garanciju od njih 6meseci.. Na KP sam gledao, nasao sam jedan iz vip-a, koriscen, 570e, jos godinu i po dana garancije.. :D :D

Doplaćuješ znači po 60e za 6 meseci i još 60 za 12 meseci garancije, u odnosu na ovo kod tebe.

Ne, ne dobija se.. Dobijes samo papir u kojem ima kad si kupio telefon, IMEI uredjaja, podaci o prodavcu i potpis, garancija dokle vazi, i pecat.. Tu sam uzimao dosta telefona i ispali su sasvim korektni..

^^ Za promenu malo kulture u izražavanju.
Lepo, čestitam kolega.

Ajde ne lupetaj. Ako mislis ti je neko kolega samo zato sto je ucesnik foruma , onda si ti stvarno u problemu. a ti nastavljaj da provociras i trolujes. nikakve veze sa temom ali ti na licnoj osnovi nastavljas.

Sent from my iPad and crappy IOS.

Poslednja izmena:
Vrh Dno