Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nije lose za jednu beta verziju, dosta dobro radi.

I ja ga pukao danas

Za sada zadovoljan, mada pošto sam uradio dirty flash, pa posle tek full reset i sve ponovo instalirao, baterija je otišla sa 100% na trenutnih 11% za 10h sa 5h SOT-a. Je li to ok ili?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stanje baterije za sada zadovoljavajuće.[emoji23] [emoji2] [emoji4]

Screenshot_20161113-231452.png
Screenshot_20161113-231510.png

Ma cackalicu samo industriski proizvodi domace smo izjeli odavno pa se sad ceka koljevina domace svinjetine.Ajd sad malo opet da se igramo kviza ja pitam a vi odgovarate?U planu mi je wiereles punjac,naravno kvalitetan.Gde ima najpovoljnije a uskoro planiram da posetim i tc usce pa ako su slicne cene uzecu ga tamo ali svaki info dobro dosao.Drugo pitanje je malo duze.Trenutno sam na note 4 i tice se baterije.Nekoliko dana punim ga sporim punjacom i baterija dulje traje,provereno.E sad da li je s7e bolje puniti brzim punjacem ili iskljuciti opciju brzo punjeje ili preko wiereles punjaca.Sve je to u cilju da baterija traje duze pa koju vrstu punjenja predlazete u svojstvu duzeg trajanja baterije u radu?

Nema logike da baterija duže traje ako se napuni sporijim punjačem. Kao i flaša vode, ima istu zapreminu ma kojim mlazom punio, samo što je jači mlaz, to će više da pršće okolo, a kod telefona je to toplota, na bržem punjenje se malo više greje.

Nema logike da baterija duže traje ako se napuni sporijim punjačem. Kao i flaša vode, ima istu zapreminu ma kojim mlazom punio, samo što je jači mlaz, to će više da pršće okolo, a kod telefona je to toplota, na bržem punjenje se malo više greje.
Da li si to upredio punjenje flaše vode i baterije? I tu analogiju koristio kao argument?

Zvuči kao da si me hteo ispraviti, pa slobodno :)

Ma kakva voda i bakraci,rec je o punjenju i kao sto rekoh baterija se sporije prazni kada moj n4 napunim na punjac od s2.Nemam argumenata da to dokazem ali ista stvar i kod mog drugara na n3.Da se razumemo,ne kazem da traje 50 posto vise ali do 20 sigurno.U cemu je kvaka ne znam i ne zelim da komentarisem ono sto neznam.

Ma kakva voda i bakraci,rec je o punjenju i kao sto rekoh baterija se sporije prazni kada moj n4 napunim na punjac od s2.Nemam argumenata da to dokazem ali ista stvar i kod mog drugara na n3.Da se razumemo,ne kazem da traje 50 posto vise ali do 20 sigurno.U cemu je kvaka ne znam i ne zelim da komentarisem ono sto neznam.
Izbegavam fast charge iako tvrde da ne skraćuje vek ćelija.. Po meni jača amperaža skraćuje vek ćelija... To je neko moje uverenje i ne tvrdim da je tačno..

sent from tractor

Stigo novi update!

Novembarski

Oktobarski za SEE je stigao odavno. Ovo može biti samo novembar.
Šta su razlike? Zbog veličine kapiram da je security, mada ko zna... za mesec dana će verovatno izbaciti i v7.

Ja instalirao jeste novembarski je. Nema vizuelne promene...

Samo još jednom da potvrdim da je na BPJE (XEF) baterija nikad bolja na običnoj sedmici:;)

Screenshot_20161113-205734.png

Screenshot_20161113-205723.png

Impresivno...ja kad ne bi pipao tel mislim da mi ne bi 3 dana izvukao!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Opet da se javim. Meni je na 7.0 beta baterija katastrofa! Od jutros 100% do sada sa 4h sot spala je na 33%

Šta može da crpi bateriju? Google bsckup je isključen

c2b0114571666000e13a832d2f1ad7c3.jpg

37d373a1c707efa3555b0ab4b1301bf1.jpg

Poslednja izmena:
Ne mora to biti loš rezultat, imao bi do kraja 6h SoT, što je normalan rezultat ako si na mobilnom Internetu veći deo dana.

Loše 6 sati na mobilnom netu!? Kao da nemamo iste telefone. Ne znam da li mi je ikad prebacio 4.5 sati u takvoj varijanti.

To sam ja rekao mobilni net, nije Nenad. Bio je na Wifi kome signal nije najbolji u trenutku pisanja.

Da bio sam na poslu a tamo nemam trenutno wifi (crkao switch) od 7-15 sam bio na 4g isključivo pritom 3 crte od 5. Pitam jer mi se čini da je sa 6.1 dosta duže trajala...

Screenshot je urađen kod kuće.

Onda to je to, loš signal i battery life nažalost ne idu zajedno. Na Wifi bi sigurno gurao oko 8h.

Znam ali sa identičnim korišćenjem na 6.1 rezultat je bio npr 24h otkada je napunjen i 5-6 sati SOT

Nazad
Vrh Dno