Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nece nista da radi sad... messenger, skype, viber.. error error error error....

Poslednja izmena:
Recovery, pa wipe i trebalo bi sve da ti radi. Barem tako pišu ljudi u toj temi na xda.
Bio je jedan kojem isto nije nesto od aplikacija radilo, nađi njegov post pa vidi kako je rešio problem. Negde je u prvih 10tak stranica.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Posle drugog fabrickog reseta, sve radi normalno.

Ali telefon kao da je usporen.

Rezolucija full hd, na qhd mnogo secka, pogotovo kad otvara podesavanja.

94.000 antutu :(.

Poslednja izmena:
Rezolucija full hd, na qhd mnogo secka, pogotovo kad otvara podesavanja.

94.000 antutu :(.

Stavi displej na 1080p, i imaš tamo da biraš kako tj u kom režimu da ti radi telefon. Tu stavi performance. Trebalo bi da ti radi barem jednako brzo kao i na 6.0.1, ako ne i brže.
Na antutu sam video da su sa ovim iz linka izvlači li 120-130k.

Koja je prednost niže rezolucije? Bolja autonomija baterije?
Čudno mi, opet je to ekran koje treba toliko struje koliko treba.

Dajte neke fotke sa nekom dark temom. Ova bela ocajna.

GPU, da, jer ekran ima toliku rez koliku ima, on ne može da ima fizički manje piksela, pa samim tim svako smanjenje je interpolacija.
GPU-u je dakle lakše da pumpa dva ista pixela, umesto dva različita.

Najveća poboljšanja autonomije i performansi bi bila u igrama, za ostalo je to jedva primetno

Najveća poboljšanja autonomije i performansi bi bila u igrama, za ostalo je to jedva primetno
Ima smisla da bi bila veća ušteda i bolje performanse.
Ne igram pa ne bih znao iz prve ruke.
Bilo je uključeno force gpu rendering for 2d drawing (Superman rom), ako je od značaja.

Ko je rutovan i želi da testira neka mi javi u inbox...

Pojavila mi se notifikacija za novi update,a automatic updates mi je na off,kako je moguce da se sam skinuo kad sam iskljucio automatuc updates? I jel ima nacin da obrisem to da mi ne dosadjuje uvek kad udjem u settings?

Pojavila mi se notifikacija za novi update,a automatic updates mi je na off,kako je moguce da se sam skinuo kad sam iskljucio automatuc updates? I jel ima nacin da obrisem to da mi ne dosadjuje uvek kad udjem u settings?

06141900e3197dd9ba4a36bf962855b6.jpg

Ez package disabler

sent from tractor

I ako to uradim nece vise nikad pokazivati da ima novi update ili nakon neko vreme opet se pojavi? A primer ako ikad hocu ds uradim update moram prvo enable da uradim na softwere update u ovu aplikaciju ili ne?

I ako to uradim nece vise nikad pokazivati da ima novi update ili nakon neko vreme opet se pojavi? A primer ako ikad hocu ds uradim update moram prvo enable da uradim na softwere update u ovu aplikaciju ili ne?

Da

sent from tractor

Ili jos jednostavnije da rutujes telefon i update dovidjenja...pritom imas jos 100 stvari korisnih koje si u mogucnosti da uradis ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Heheh pa iskreno nov sam u android svetu od pre mesec dana ne razumem se bas u rootovanje za sada ali i nezelim da izgubim garanciju telefona,jel kazu da ako uradis root se gubi garancija?

Da, okidanjem knoxa se gubi garancija.
Nekad i takav može da prodje na reklamaciji ali kome je bitna garancija na to nije računati.

P.S. Nije direktno vezano za ovo, samo kao zanimljivost.
Pre neki dan sam video Huawei P9 lite koji je upao u reku i "udavio se".
Vlasnik ga pošalje na reklamaciju u Mts (ni nakon 5 dana u pirinču nije davao znake života) i ovi mu ladno zamene telefon.
Znači nisu ga ni otvarali inače bi videli markere za vlagu...

A sta se tacnije dobija kad se tel rutuje? Znam to je nesto slicno kao jailbreak kod ajfon ali kazu da na androidu moze mnogo vise kad je tel rootovan.
Neznam zasto novi update ne moze samo jednostavno da se obrise iz memorije telefona... Nego mora da se koriste aplikacije kako bi se to blokiralo...

Pa updejtuj ga, šta čekaš koji moj

Sent from my SM-G935F

A sta se tacnije dobija kad se tel rutuje? Znam to je nesto slicno kao jailbreak kod ajfon ali kazu da na androidu moze mnogo vise kad je tel rootovan.
Sloboda da se ne prilagodjavaš telefonu i android ekosistemu, već da njih prilagodiš svojim željama i navikama.
Ukratko toliko, naširoko imaš u donjem tekstu i na googlu (ukucaj why root android ili nešto slično).

http://www.pcadvisor.co.uk/feature/google-android/why-root-android-3620930/

Pa bojim se da ako updejtujem mozda nesto ne radi kako treba da ima neki bug ili baterija mi bude slabija jer sada mi je sve ok telefon,samo raditoga ne zelim... [emoji4]

Pa bojim se da ako updejtujem mozda nesto ne radi kako treba da ima neki bug ili baterija mi bude slabija jer sada mi je sve ok telefon,samo raditoga ne zelim... [emoji4]

Pa onda nemoj i kraj priče [emoji1]

S7 EDGE

Nazad
Vrh Dno