Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I ja upravo porucio pre par minuta :)

Ps dark side nesto ti cudno taj quote radi ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Drustvo, da ne vrtim celu temu,koje je resenje za curenje baterije?Nesto se kroz maglu secam da je to google back up,ali nisam bas siguran.

I ja upravo porucio pre par minuta :)

Ps dark side nesto ti cudno taj quote radi ;)

Proverio sam. Pise da je fast wireless charging.
a745561c954aa23dbb22a3311f729eb7.jpg

sent from tractor

Nema razloga da ne bude fast, kad je druga generacija u pitanju. Jos par njih je potvrdilo da radi kako treba ;) Neka te sluzi i tel i punjac.

Hvala druže,..Ma samo da izađe dobra Nota...to je fon...čekam kano sinji kukavac do proljeća.. :)

Mislim da će pre biti do jeseni [emoji1]

S7 EDGE

Da li neko ima s7 edge kupljen u malim radnjama u Beogradu. Nije mi jasno kako je kod njih oko 560€, a kod drugih po 850€. I kod jednih i drugih je garancija 24mes. O čemu se tu radi? Ja hoću da budem siguran da sam kupio ne refurbished model..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Oni su nelegalni distributeri , vecina tih garancija ti je garancija servisa tj prodavnice kod koje kupujes a ne prava legalna garancija proizvodjaca. Tako da kad kupis kod njih ako oni rese da ti ne priznaju garanciju ne mozes da se zalis direktno kod proizvodjaca.

E sad to ne mora da bude mnogo lose ima dosta prodavnica koje su mnogo korektne po pitanju garancija ali ima i onih koje ce da te zezaju.

Inace specifikacija wireless fast chargera je ovde..
a99f388af869e5efe5a9609586b6101a.jpg

sent from tractor

Oni su nelegalni distributeri , vecina tih garancija ti je garancija servisa tj prodavnice kod koje kupujes a ne prava legalna garancija proizvodjaca. Tako da kad kupis kod njih ako oni rese da ti ne priznaju garanciju ne mozes da se zalis direktno kod proizvodjaca.

E sad to ne mora da bude mnogo lose ima dosta prodavnica koje su mnogo korektne po pitanju garancija ali ima i onih koje ce da te zezaju.
Znači opet se to svodi na gatanje u pasulj...

Kupi na KP i uzmi 50% popusta u mts-u, nema povoljnije kombinacije ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Znači opet se to svodi na gatanje u pasulj...

*** , naj idealnije ti je da nadjes na kp nekog novog uzetog kod operatera. Ja sam moj u aprilu nasao za nekih 200e manje nego kod operatera a bio je nov ne odpakovan iz telenora.
Tako imas poptuno legalnu garanciju i miran si.

Platis 105 000 din i ne gledas u pasulj.,i opet ces cekati mesec dva dok ti servis ne popravi ili zameni tel. Rekao sam ti da mi je covek dao drugi tel. sto sumnjam da bi i servis uradio pose dan dva.

S7 Edge

Ovo nije proslo pored originala :D Al bitno je da sljaka
Mislim da ie samo 10eu cena. Radi lepo. Originalni je šišanje sa cenom. Imam jos 2 po kući. Nilkin istolepo radi.
Fast charging. Pixel vs iphone 7plus vs s7e.. iphone 2 sata duže puni...
4eb1662595d009ec53f1333ef459ee06.jpg

sent from tractor

Poslednja izmena:
Drustvo, da ne vrtim celu temu,koje je resenje za curenje baterije?Nesto se kroz maglu secam da je to google back up,ali nisam bas siguran.
Google Drive
Google Photos
Google Fit
Google Backup
Samsung Backup

To sam ja isključio [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@dejan1001, imaš opciju da napraviš dugački screenshot, kad pritisneš ono "Capture more" ili kako god da se zove na domaćem jeziku, ne moraš da hvataš nekoliko odvojenih slika.

Nisam probao hvala u svakom slučaju pa ću sledeći put

S7 EDGE

Mene zanima imaju li ova dvojica "originalne" punjace pa znaju da je fake ili je to opet informacija iz "pouzdanih" izvora?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Gledao na jedno 5 klipova ,procitao par tekstova mnogo stvari se ne poklapa ni u pozitivnom ni u negativnom smislu ali to opet nije nikakav dokaz
Ne tvrdim ni da jesu ni da nisu originali
Razlicita pakovanja ,razlicite oznake za razlicita trzista x puta vidjeno za razne druge stvari od kojih su mnoge bile originali

Gledao na jedno 5 klipova ,procitao par tekstova mnogo stvari se ne poklapa ni u pozitivnom ni u negativnom smislu ali to opet nije nikakav dokaz
Ne tvrdim ni da jesu ni da nisu originali
Razlicita pakovanja ,razlicite oznake za razlicita trzista x puta vidjeno za razne druge stvari od kojih su mnoge bile originali

Ne pricam o oznakama i trzistima. Uporedi izgled samsung logoa, natpis "made in vietnam" i qr kod kako izgledaju kod dark side a kako kod djurocn

Mene zanima imaju li ova dvojica "originalne" punjace pa znaju da je fake ili je to opet informacija iz "pouzdanih" izvora?

Moj nije original.Nigde to nisam ni napisao.Zato sam i kacio SS da je fast wireless charging...jer sam proveravao da li kopija radi.Pa napisao sam da je oko 10eu. Zato sam slikao nalepnice.Samsung pravi prostu stvar i dere na ceni.Nema potrebe bacati pare. Citaj sta sam pisao...

sent from tractor

Post je bio upucen clanu method i stojanu
Citaj

Nazad
Vrh Dno