Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Meni na edge na kutiji ne piše exyno. Jesi siguran da je s820 quad ?

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Jeste quad, vratili su se na quad na ovom procesoru.

Vidim da je juče objavljen root za 820. Kakva je situacija sa Exynosom?

Ali ako je s820 quad na kutiji piše ili octa ili quad pa se na osnovu toga može prepoznati. Meni piše samo octacore ali ne i model

Jeste quad, vratili su se na quad na ovom procesoru.

Vidim da je juče objavljen root za 820. Kakva je situacija sa Exynosom?
Exynos je rutovan otprilike još kad se pojavio.
Ali ako je s820 quad na kutiji piše ili octa ili quad pa se na osnovu toga može prepoznati. Meni piše samo octacore ali ne i model

Upravo o tome i ja pričam tj pade mi na pamet da bi trebalo tako da može da se ustanovi razlika...ako neko ima sd model neka potvrdi.

Zato se i lomim već par dana da li raditi ili ne

@Dule2303 na kom je fw zasnovan taj basic rom?

@ixtis iskusno, koji ti softver koristiš sad?

Poslednja izmena:
Sorry na noob pitanju,da li moze root da pobrise sav Samsungov bloat?Upravo sam danas isao da gledam S7 ono je strasno koliko tog djubreta ima,otvorih par aplikacija i sistem naraste na 2 g,kesira tek nekih 500-600 mb,tuga.

Sorry na noob pitanju,da li moze root da pobrise sav Samsungov bloat?Upravo sam danas isao da gledam S7 ono je strasno koliko tog djubreta ima,otvorih par aplikacija i sistem naraste na 2 g,kesira tek nekih 500-600 mb,tuga.
Moze :)

Upravo instalirah superman rom, videcemo kako ce se pokazati.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zasto se fon nenormalno greje dok se surfuje po netu, koristim Chrome iskljucivo, tipa citam vesti, da li je to do sajtova ? Greje se u predelu cpua i ploce

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Da li vam sistem android trosi bateriju? Meni bas trosi...
1e3b0c4a20b4f4ed591f325c636788a4.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Zasto se fon nenormalno greje dok se surfuje po netu, koristim Chrome iskljucivo, tipa citam vesti, da li je to do sajtova ? Greje se u predelu cpua i ploce

Probaj njegow browser pa uporedi

Snimio sam klip mislim da je ekran otisao, sad cu da ga postavim na yt pa saljem ovde

Samo da javim, na kutiji pise octa core i u pitanju je exynos :)

Imam jedno banalno pitanje, da li je moguce u quick settings-sima gore da se ubaci toggle za prebacivanje 3g/2g?

P.S. EXYNOS:

c944217641a747c7f564fa8c50ecf48e.jpg

Poslednja izmena:
Znog cega ne mogu da nadjem neke teme u temama?
Recimo "edge ui red". I kako je naci uopste?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Snimio sam klip mislim da je ekran otisao, sad cu da ga postavim na yt pa saljem ovde

Citiracu samog sebe,
Evo ga https://youtu.be/1hbKBsQcFIE da li je ovo problem do ekrana ili necega drugog? Kada se telefon zagreje ovo pocinje da se pojavljuje prilikom pojacavanja ili smanjivanja osvetljenja te linije se gube, evo i par slika.
90a7b6f17a521c8e72f7b3bbda49a120.jpg
8e8b96f9be818bf25c036ae8c60a18b0.jpg
1a5109b6626ddb683082e275b004b748.jpg
23f9808390f44f87987c61be80e97d32.jpg

Da li vam sistem android trosi bateriju? Meni bas trosi...
1e3b0c4a20b4f4ed591f325c636788a4.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Da nazalost, od aprilskog firmwera pa nadalje android system proces kvalitetno divlja...meni sa martovskim nikada 10% nije presao, sada sa junskim pakao :(

@kovle zvizno ekran nema sta drugo...nadam se da imas validnu garanciju?!

Inace jedno moje iskustvo; instalirao sam sky force reloaded igru danas i mogu reci da primetno losije radi (vise laguje) u odnosu na iskustvo sa note 5 telefona...posebno je primetno u 8 i 9 misiji :( Jedino sto mi pada napamet je da telefon obara takt da se zastiti od pregrevanja, ne znam sta bi drugo moglo biti.

Poslednja izmena:
Da nazalost, od aprilskog firmwera pa nadalje android system proces kvalitetno divlja...meni sa martovskim nikada 10% nije presao, sada sa junskim pakao :(

Inace jedno moje iskustvo; instalirao sam sky force reloaded igru danas i mogu reci da primetno losije radi (vise laguje) u odnosu na iskustvo sa note 5 telefona...posebno je primetno u 8 i 9 misiji :( Jedino sto mi pada napamet je da telefon obara takt da se zastiti od pregrevanja, ne znam sta bi drugo moglo biti.
Mislis da je samo ekran, nista drugo, ali kad se ne zagreje telefon ekran perfektan?

Pa ne znam sta bi drugo moglo biti...kako god servis mu ne gine; ili da ga koristis zimi kad zahladi ;)

Mislis da je samo ekran, nista drugo, ali kad se ne zagreje telefon ekran perfektan?

Malo proguglaj. Verujem da nisi jedini na svetu. Barem da saznaš šta je u pitanju.

Kod mene na majskom junskom koji je vec android os i android system ne prelaze 15% i baterija drzi odlicno.

Meni je na edgu na junskom oko 20% u proseku. Nekad manje nekad više. Baterija takođe drži dobro. A što se grejanja tiče jedino kad igram bacgammon king zna da se ugreje. Druge igre i ne igram tako da ne mogu da sudim. Ali kako mi se ovaj Honor greje, sZe je mila majka.

Poslednja izmena:
I meni se na junskom vrti tu oko 15%. A baterija mi je odična. E sad, ja sam rutovao S7 i pobrisao dosta toga, tako da ... možda je i do toga. ;)

I meni se na junskom vrti tu oko 15%. A baterija mi je odična. E sad, ja sam rutovao S7 i pobrisao dosta toga, tako da ... možda je i do toga. ;)

Ja sam disablovao sve sto je moglo.

Osim recimo S health , S planner i jos par korisnih samsung apps .
I one sto nisu mogle da se disabluju naravno :D

Kod mene se vrti na 15%. Bluetooth ukljucen non stop, shealth radi....baterija izdrzi dan bez mucenja. Prezadovoljan za sada. Inace s7 je u pitanju sa junskom nadogradnjom

Poslednja izmena:
Vrh Dno