Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nije

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da li default Memo aplikacija ima backup ili sync opciju, ili je nema ili sam nešto prevideo. Baš čudno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li neko ima ideju, koliko moze da kosta zamena prednjeg stakla na S7-ici?

Nazalost, danas mi ispade iz dzepa na beton i ode prednje staklo. Touchscreen i dalje radi normalno, ali mi se cini da je ram malo ulubljen u donjem desnom uglu.
Video sam da je muka da neko skine ekran a da ga ne polomi, racunam da u mom slucaju to nije problem :)

Poslednja izmena:
Da li neko ima ideju, koliko moze da kosta zamena prednjeg stakla na S7-ici?

Nazalost, danas mi ispade iz dzepa na beton i ode prednje staklo. Touchscreen i dalje radi normalno, ali mi se cini da je ram malo ulubljen u donjem desnom uglu.
Video sam da je muka da neko skine ekran a da ga ne polomi, racunam da u mom slucaju to nije problem :)

Sigurno mora zamena sa sve ekranom. To ti je garant preko 200e

Od 200 do 300e spremi.

BG elektronik nazovi, otidji i to je to.

M2 Note

Ako je stvarno 200-300 evra, vise mu se isplati da uzme nov s7 na kpu...

Ako je stvarno 200-300 evra, vise mu se isplati da uzme nov s7 na kpu...

Pa tako nekako. Za ovaj moze da uzme ne znam ni ja koliko ako radi touch i to moze da se proda.
I dodas koliko bi kostala popravka i kupis nov.

Vasiljevski na obicnom s7 moze da se zameni staklo i ekran relativno lako. Ali da se odvoji staklo od ekrana i namesti novo skoro nemoguce bez ostecenja ekrana. A i da uspeju to nece ninasta da lici .

Na s7 edge je mnogo tesko cak i da se razvali prednje staklo i ekran od telefona bez ostecenja. Zato je mnogo rizicno da se i obican usb port zameni. Veliki je rizik da se unisti ekran prilikom odlepljivanja

Poslednja izmena:
250€ + računaj ...
Obavezno ovlašćeni samsung servis - imaš 3 pa biraj najmanje loš :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

@vasiljevski
Da li je bio u nekoj futroli, folija ili nista nisi imao na njemu?

20160704_105426.jpg
20160704_105412.jpg
20160704_105423.jpg
20160704_105405.jpg
Evo slika, upotrebljiv je i ovakav.
Ako bi bilo nekog nacina (folija ili nesto slicno) da sprecim eventualno sirenje pukotine, to bi mozda imalo smisla.
Ili prodaja telefona, pa uzimanje novog :)
Jer 250e za popravku mi je previse.

Poslednja izmena:
Ma pazari neki dbrand skin za ekran i rešio si problem...eventualno i Ultimate shield bi odradio posao.

Inače moram da pohvalim kombinaciju Nova launcher Prime + Good Lock + SwiftKey jeste da negativno utiču na bateriju ali mnogo olakšavaju korišćenje telefona.

Poslednja izmena:
Kakav je odnos između Edge i obične varijante, koji je popularniji, u globalu, a i ovde kod nas u Srbiji ili na forumu? Postoji li neko ko je koristio oba neko duže vreme da ih uporedi?

Launcher ne utice na bateriju, tako ni swiftkey. Ne znam odakle ti to?

BG Electronic rade dobro i stavljaju originalne delove ali su skupi ubi bože.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

Da li je tacno da su svi dual S7 napravljeni za azijsko trziste i koja je razlika izmedju EU i azijske verzije?

Dugo nisam pratio forum, uhvatio me posao, evo i ja da uletim sa nekim inside info.

U skorije vreme se očekuju još neke fine promene paketa.

Na novom premium + je značajno povećan saobraćaj a roming minute nisu dirali i dalje je 20min i prenose se 3 meseca.

U skorije vreme povećavaju i roming minute bez promene cene pakete znaci ostaje 6995 i ostatak saobraćaja ostaje kao sada.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Stvarno ovo ne volim ali morao sam da postavim,impresivno
5134a180d9a4bb0be8126da0c6e1d8a5.jpg

Meni se ovih ~5h ne čine impresivnim. Impresivno je ~10-11h SoT koje su ljudi izvlačili sa Z3C. Nego, pošto želim da uzmem S7E, kakav je SoT drugih vlasnika? 6h iko?

S7 mi lepše leži u ruci i njega bih uzeo pre, samo da nekako ima veću bateriju kao S7E :)

Ja sam sa s7 ranije izvlacio oko 7h sot sada prilično ispod 5

Šta se promenilo?

Sent from my iPad using Tapatalk

hahaha puni oglasi polomljenih S7 za 400evra, dal su ljudi realni?!? :D

Vrh Dno