Firmware za pocetak, instalirao fb i msg, jos par aplikacija, upalio lokacije i ćao baterijoŠta se promenilo?
Sent from my iPad using Tapatalk
Zavisi sta ko voli, mislim da ih ima podjednako. Obicno se ide na S7 Edge zbog baterije i ko je navikao na veci ekran, ostalo sve standardno. Nekome smeta krivi ekran pa uzima standardniju varijantu i to je to.Kakav je odnos između Edge i obične varijante, koji je popularniji, u globalu, a i ovde kod nas u Srbiji ili na forumu? Postoji li neko ko je koristio oba neko duže vreme da ih uporedi?
Evo neki moj sa neke od prethodnih strana na S7E.Nego, pošto želim da uzmem S7E, kakav je SoT drugih vlasnika? 6h iko?
S7 mi lepše leži u ruci i njega bih uzeo pre, samo da nekako ima veću bateriju kao S7E![]()
"Tek je razradjen" , samo mu je ekran pukao na par mesta hahahahNe razumete se vi. On dobija na vrednosti...
Gde ima za 460?A nov ima za 460 evra. Zamena ekrana 200 evra. 650 evra za polomljen polovan telefon. :d
A survey of 16 analysts predicts that Samsung's second quarter operating earnings rose 13% year-over-year to $6.8 billion. That would be the highest figure reported by the company since it earned $7.4 billion in the first quarter of 2014. These same analysts say that mobile devices are responsible for $3.7 billion, or 54% of Samsung's Q2 operating profits.
16 million units of the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge were shipped in the quarter, according to analysts. The higher priced Galaxy S7 edge has outperformed the Galaxy S7.
Ok ili ne, uzeo si tako da uživaj u telefonu ;-)
Ja počinjem da se zanosim idejom da se vratim na martovski fw, rutujem tel i titanijumom pobijem sve + greenify da turim.
Inače koliko god da koristim ovaj SwiftKey za sada ne mogu da se naviknem. Nerviraju me i melodije i raspored kada uđem u simbole.
U istoj smo dilemi...Ok ili ne, uzeo si tako da uživaj u telefonu ;-)
Ja počinjem da se zanosim idejom da se vratim na martovski fw, rutujem tel i titanijumom pobijem sve + greenify da turim.
Inače koliko god da koristim ovaj SwiftKey za sada ne mogu da se naviknem. Nerviraju me i melodije i raspored kada uđem u simbole.
Nisam čuo da ima duos sa exynosom. Možda se u međuvremenu pojavio.Ja sam nasao najzad jedan duos crni i danas idem da ga vidim, samo mi recite kako da proverim da li je Exynos ili Snapdragon?
I na kraju kako da proverim sta je u njemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari