Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa kad smo hteli premium materijale i zakrivljena stakla.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zakrivljeni displeji su jako teski za zastitu i kaljena stakla bas tesko nalezu i da budu 100% prilepljena. A kad padne na ivicu staklo jako lako puca. Pa nije cudo sto su oglasi prepuni s7e sa ispucalim displejima.
Jako sam razocaran kad sam saznao da ce Note7 biti samo u zakljivljenoj varijanti. Trebali su da ostave ljudima izbor pa ko sta vise voli. Ovako izvestan procenat ljudi nece hteti da uzme jer im zakljivljeni ekran iz nelog razloga ne odgovara ili im se ne dopada

Ali 400e za takoreći polomljen telefon??? Pa to nema veze sa zivotom.

Sent from S7

Pa to su oni "ništa ne smeta, samo estetski" carevi :)

A nov ima za 460 evra. Zamena ekrana 200 evra. 650 evra za polomljen polovan telefon. :d

Kakav je odnos između Edge i obične varijante, koji je popularniji, u globalu, a i ovde kod nas u Srbiji ili na forumu? Postoji li neko ko je koristio oba neko duže vreme da ih uporedi?
Zavisi sta ko voli, mislim da ih ima podjednako. Obicno se ide na S7 Edge zbog baterije i ko je navikao na veci ekran, ostalo sve standardno. Nekome smeta krivi ekran pa uzima standardniju varijantu i to je to.

Nego, pošto želim da uzmem S7E, kakav je SoT drugih vlasnika? 6h iko?

S7 mi lepše leži u ruci i njega bih uzeo pre, samo da nekako ima veću bateriju kao S7E :)
Evo neki moj sa neke od prethodnih strana na S7E.
Screenshot_20160607-203206.png

Imam i 4h na 45% posle duzeg igranja igrica ali to je bilo samo obicno testiranje.

A survey of 16 analysts predicts that Samsung's second quarter operating earnings rose 13% year-over-year to $6.8 billion. That would be the highest figure reported by the company since it earned $7.4 billion in the first quarter of 2014. These same analysts say that mobile devices are responsible for $3.7 billion, or 54% of Samsung's Q2 operating profits.

16 million units of the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge were shipped in the quarter, according to analysts. The higher priced Galaxy S7 edge has outperformed the Galaxy S7.

http://www.phonearena.com/news/Samsungs-best-quarter-in-2-years-led-by-shipments-of-the-Samsung-Galaxy-S7-Samsung-Galaxy-S7-edge_id82888

Galaxy S7 battery life with Exynos CPU vastly superior to Snapdragon flavor, here's the proof

http://www.phonearena.com/news/Gala...-to-Snapdragon-flavor-heres-the-proof_id82900

First and foremost, it seems that US Galaxy S7 users drew the short stick, as despite the Snapdragon 820 offering essentially identical processing power, it does seem to seriously lag behind in terms of efficiency. Sure, it being a Verizon model with extra bloatware, we can attribute some of the drain to these two uninstallable apps (My Verizon Mobile and VZ Protect), but we have no reason to believe that they're entirely responsible for the massive delta between the performance of the two flavors.

The rest of the data clearly shows that the Exynos 8890 within the Galaxy S7 is also more power-efficient than the Snapdragon 820 in the HTC 10 and LG G5, especially in terms of video streaming. Our very own tests show a 62% delta between the Exynos and Snapdragon variants of the S7, which is disconcerting.

We've reached out to Samsung for a comment and will update this article should we get one.

exynos kida.. neverovatne stvari

Poslednja izmena:
Ja mislim da ne treba da se menja display i digitizer za touch ako je samo staklo napuklo i sve radi? Da li gresim? I da li je istina da je popravka tako skupa?

Pa kacili su ljudi neke tekstove koji kazu da je nemoguce (ili pak blizu tome) da se zameni digitizer bez unistavanja ekrana.

Pa naravno da jeste, za starije telefone tipa g2 ekran+digitajzer je oko 20000 ako se ne varam. Pricamo o ovlascenim servisima.

250-300e je previse, ali ako pogledas ostale modele, to je onda ta cena.

Ja uzeh s7 sa 2god garancije iz telenora sim free. 500e mislim da je to ok cena.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ok ili ne, uzeo si tako da uživaj u telefonu ;-)

Ja počinjem da se zanosim idejom da se vratim na martovski fw, rutujem tel i titanijumom pobijem sve + greenify da turim.

Inače koliko god da koristim ovaj SwiftKey za sada ne mogu da se naviknem. Nerviraju me i melodije i raspored kada uđem u simbole.

Poslednja izmena:

Ja počinjem da se zanosim idejom da se vratim na martovski fw, rutujem tel i titanijumom pobijem sve + greenify da turim.

Inače koliko god da koristim ovaj SwiftKey za sada ne mogu da se naviknem. Nerviraju me i melodije i raspored kada uđem u simbole.

vrati se slobodno i ja sam,instaliraj basic rom 2 sa xda, vrhunski je

U istoj smo dilemi...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam nasao najzad jedan duos crni i danas idem da ga vidim, samo mi recite kako da proverim da li je Exynos ili Snapdragon?

Ja sam nasao najzad jedan duos crni i danas idem da ga vidim, samo mi recite kako da proverim da li je Exynos ili Snapdragon?
Nisam čuo da ima duos sa exynosom. Možda se u međuvremenu pojavio.

Poslato sa Huawei Honor 5X uz pomoć Tapatalka

^
A nemoj zezati da nema?! :(
Još ja sve u fazonu da ću ganjati crni dual sa Exynosom.
Koji procesor imaju azijski modeli po oglasima?
@priest Nov ili polovan? Koja cena?

Zar nije za indus trziste(mozda i rusko ? ) exynos dual sim ?

LG

@voyager
525€ nov.

Zar nisu Snapdragoni samo za US?
Ovi dual su najcecsce za azijsko trziste.

I na kraju kako da proverim sta je u njemu?

Na kutiji ne piše 100%

Da dual sim su za kinu ali je tamo s820 verzija. Proveri par indus review pa ces videti da li su njihovi exynos dual sim

LG

Možes tako sa 100 programa da proveravaš. Ali to moraš da instaliraš

Izgleda da su dual SIM svuda Exynos, ne Snapdragon.

Nazad
Vrh Dno