Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ja još nemam informacije kad će da stignu na test, valjda će uskoro.

Meni tu samo razlika u dimenzijama pada u oci, a ekran iste velicine!
Nekako apple uspeva svake godine sve vise da mi padne u ocima...nadam se da ce da polete sa ip7

Krenulo je:

Ccug4I9XEAA4o6D.jpg:large

NYC

Ovo je starija innovator verzija gear vr za s6 ili mozda note4 sto znaci da je krenulo jos pre godinu i po. Sem toga tesko da moze da se koristi u vozilima gde ima cestih skretanja. Auto otpada, bus takodje, jedino avion i mozda voz i metro ako nema krivina.
Posle malo duzeg koriscenja mogu da kazem da je odlicna stvar, pogotovo sto sada uz s7 dobijaju i besplatan gear vr, ali daleko je to od stvari koju bih vukao sa sobom i kacio na glavu u svakoj situaciji da pogledam youtube i sl. Mada i sada vec bi mogao da se koristi za ucenje i slicne korisne stvari, ali dok izadje takav softver gear vr ce biti poseban uredjaj, bez telefona, sa mnogo boljom rezolucijom i optikom.

Poslednja izmena:
Super mozes ga opljackati i ubiti kao zeca ne bi ni skontao sta mu se desilo

Sta mislite po kojoj ceni ce se kretati po oglasima tamo pocetkom maja, edge sa 2 god domaće garancije? 550-600€?

Edge plus sad košta tih 550 - 600€ pa ti proceni jel to realno

Koliko vidim S6 Edge je sad oko 500-550e, nakon godinu dana.
S7 Edge pocetkom maja za 550e, tesko. Mozda S7 bude toliko.

Pre ce biti oko 650-700e jer je kod provajdera vidno skuplji od s7..

Poslednja izmena:
Sad edge plus moze za 500 - 520 da se nadje ali vec star par meseci, znaci ja sa s6ce treba da doplatim preko 200€ ako ne i 250 za 7cu...Pricam o edge modelu 7ce.

Videćemo, u vip-u je uz jaču pretplatu od 3700 din 330e, što i nije tako bolesno, ko troši dosta minuta poslovno...

Mož li preporuka na PM za nekog pouzdanog prodavca?

Šta te briga, imaš i višak vr... ;) Daleko najružniji u zlatnoj.

Ja nemam nista vise od VR, sve otislo u rekordnom roku, trebao sam i vise od 70evra po komadu da stavim :) Nisu mi jasni uopste, kako su uspeli da zeznu stvar sa izborom boje, verujem da nisam jedini koga je boja odvratila od kupovine...

Sledeće godine ako ideš ponesi veći ranac... :D Ima neka fora sa tom bojom 100%. Možda se kod njih najviše prodavao s6/edge/+ u toj boji pa zbog toga, ili zbog cene... Ko će ga znati...

Meni tu samo razlika u dimenzijama pada u oci, a ekran iste velicine!
Nekako apple uspeva svake godine sve vise da mi padne u ocima...nadam se da ce da polete sa ip7
Imam 6s plus kao sporedni telefon koji mi sluzi za gps u voznji i pustanje serija i youtuba jer je veci ekran u odnosu na s6 i na njemu mi je sprint sa unlimited data, ali sada kada sam uzeo S7 edge ne znam sta da radim sa njim. Ono je katastrofa glomazno i tesko u poredjenju sa bilo cim.
Ako ne poprave situaciju sa ip7 uzecu vrvtn Note ili Htc ako izbaci dobar m10, ili mozda odem na Nexus. Sve u svemu ip6s je djubre zbog dimenzija i tezine.

Hahahah mene je izložio priznajem, premotavam klip 5x da vidim jesam li nešto propustio :D

[YOUTUBE]B4KOg7g1zfE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]v76Kpmfm8wA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel to provereno da nema vise VR u vipu ?

Pa pisalo da daju VR do 5.marta kad se poruči online, pretpostavljam da ne daju više.

Da li će ikad uspeti da poprave multitasking... Neverovatni su. Ne verujem da je bug, jednostavno izgleda ispadne iz RAM-a jer je prva pokrenuta.

Nazad
Vrh Dno