Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Pa meni dosta pogresno razmisljanje.. Kritike korisnika mogu da ih nateraju da nesto poprave dok cutanje i hvaljenje dovodi do toga da izbace goru ili istu kameru u odnosu na proslogodisnji model.
Ne kazem da treba da zameni dslr ali budimo realni
Kritike korisnika ne znače ništa ako se do ne odrazi na očekivanu prodaju. Meni se čini da će očkivana prodaja nadmašiti sva Samsungova očekivanja. ...ili možda grešim. Mi ovde pljujemo po kameri i koječemu a skoro svaki review na YT počinje i završava na wow.
Našao sam na par mesta da je svaki S7 i S7edge duos, od operatera zavisi da li će to biti omogućeno ili ne, mada mislim da to ne mogu da ukinu. Mislim da ovu prvu seriju neće dirati tako da je velika verovatnoća da će biti i sim free i sual simali sačekaćemo 8. mart da vidimo. Ovde je neko pominjao da Vip ima samo zlatnu za s7 edge boju i da kažu da njihov model nije dual sim. Jel to znači da Vip već ima model, pa može na osnovu toga da priča.Mislim da nemaju i da je tu lupanje. I Telenor i mts imaju sve boje osim silver. Rezervacije traju još sutra a onda ide naručivanje jer ni jedan operater neće da naruči 1000 primeraka a da proda 100. Tako je bilo sećam se i za s5 ja sam ga naručio nekoliko dana nakon početka prodaje i čekao sam punih 10 dana da mi stigne jer se razgrabio (ako je neko zaboravio, s5 je onaj plastikaner koga su kosisnici na sva usta na ovim istom benchu napljivali najgore). Dobio sam ga bez folija i odmah sam znao da su ga dirali i zaključali.