@ ixon
Meni ovo lici na problem sa socivom, to se desavalo dosta puta do sada sa svim telefonima, poslednji u nizu su Z5/c a koliko sam video i odredjeni primerci G5 imaju slicne probleme, posebno sa onom wide kamerom.
S obzirom da telefon jos nije u prodaji svi ov primercii koji kruze su predprodukcijski modeli i tu uvek ima odredjenih hardverskih problema (naravno ni sw im nije u finalnoj verziji).
Uz to sto je ugradjeno socivo sire to su zamucenja po ivicama izrazenija. Svaki IP do sada je imao ''uza'' sociva od konkurencije pa prakticno imaju minimalna izoblicenja po ivicama a najizrazenija su bila na sony z telefonima bas zbog najsirih sociva (ne racunam tu fail sa odredjenim primercima Z5 koji imaju primetna zamucenja sa leve strane fotografije, mislim na ona ''tolerisana'' zamucenja super-wide smartfon sociva).
Jedan ortak je kupio S5, platio je ispod svake realne cene ali je imao primetno zamucenje cele leve strane sociva kamere, dok jedan drugi ortak ima S5 sa socivom ostrim kao zilet, desava se jednostavno jer je QC nesto sto je danas diskutabilno.
Mene vise nervira taj neki zuti tint koji se javlja na prakticno svim fotografijama sa S7 do sada, LL fotke su odlicne ali mi ove ''dnevne'' deluju kao da nisu napredovale od S6, konkretno Nexus 6P/5X kamere mi deluju bolje za sada.
Inace i da S7 kamera ne bude najbolja na trzistu to mi nece promeniti utisak hardverski najkompletnijeg telefona ali sa diskutabilnim UI