Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Znaci pritisak na home dugme i onda cita otisak. Nije ni to lose.
Da li je isti DAC kao u S6?
S6 daje slabiji izlaz od iP6 bilo aux bilo BT

Šta se ovo majko moja samnom dogodi,
slomilo se sve u meni, grom me pogodi

Elem ne znam da li je do ovog topica ili šta li je, ali reših da makar privremeno promenim Apple tabor is iP 6s i nabavim si Galaxy S7... Ako znate nekog preletača u kontra pravcu, uputite ga na mene :D.

U čemu je fora, zašto je S7 toliko jeftin u Vip-u... Izađe smešno uz Nova 5 koji je 2700 mesečno, 46.900 RSD iliti 3908 RSD na 12 meseci. Edge mnogo skuplji, na istom paketu 62.200 RSD ili 5183 RSD na 12 meseci.

Možda su shvatili da treba da imaju realne cene jer više ne kupuje telefone od njih već po oglasima. One Šljamsung radnje u Ušću služe fazon za ukras, 1000x bio i nikad nisam video da je neko nešto kupio zapravo.
Što se tiče cena tu je bar Telenor da uravnoteži, jer su opet naravno odvalili nenormalne cene.

U čemu je fora, zašto je S7 toliko jeftin u Vip-u... Izađe smešno uz Nova 5 koji je 2700 mesečno, 46.900 RSD iliti 3908 RSD na 12 meseci. Edge mnogo skuplji, na istom paketu 62.200 RSD ili 5183 RSD na 12 meseci.
Verovatno zato što će 90 posto njih kupiti s7 edge pa je zato edge toliko skuplji

Jeftin? Još će da ispadne da je džaba. Eto šta se dešava kada navikneš ljude na šišanje :)
Samo je pristupačniji i realne vrednosti,ovo što nam provajderi godinama nude ne bih baš nazvao da je bilo "po normalnim cenama".
Verujem,kada bi Samsung vratio cene premijum uređaja "na staro", a ne da fura onaj jabučarski fazon, razbili bi sa prodajom.
Sa nekom startnom cenom od 450-500e,lupili bi mnogim proizvođačima šamar,zarada zagarantovana.
Ovaj crni Edge je brutalan

Poslednja izmena:
Koje su bile cene S1, S2, S3 kad su izašli? Znam da je S4 bio oko 450e u oglasima, S5 isto tako. S6 je bio min 500e

@br@nco

Pa zna se na šta mislim, jeftiniji nego inače... Vip uz taj popust stvarno najjeftiniji, plus daje GearVR svima koji naruče do 05.03 koliko vidim, a ne prvih 50 ili 75 kupaca, ja već zavaljao moja dva komada iz Barse za 70 evra po komadu, znači oduzmem i tu cifru na cenu, jer za toliko može lagano da se proda. Šta znam, primamljivo i meni koji nisam ni razmišljao da se vraćam na Samsung... Iako toliko skuplji, opet me mnogo više vuče S7 Edge.

znam na šta misliš,na to su nas navikli naši provajderi. I meni je primamljivo ali sam se zarekao da u VIP neću kročiti.
Probao si GearVR? Čitao sam da si sedeo na dve stolice :)

Ja sam još i dobar, ljudi sedeli na pet šest, ima gorih i od nas srbendi :d Ovo što je bilo na Unpacked jeste bio GearVR i uz pomoć njega smo gledali delove prezentacije, one ludačke animacije dizajna i posle toga demo za Gear 360. Šta znam, delovalo mi skroz ok. Mada, ja zaista nemam pojma da li je uopšte i bio telefon unutra, nije delovalo tako, koliko sad čitam ovih 5000 GearVR za Unpacked su bili namenski dizajnirani za event, verovatno su poseban ekran stavili u njega, pa nemam pojma koja je to bila rezolucija iza sočiva. Ako budem uzimao S7 Edge, razmisliću da li ću da zadržim Gear VR, ipak ta priča postaje interesantna kako se sve to polako razvija.

edit:

Ostadoh vam dužan za obećane fotke sa događaja.

Samsung Unpacked -1 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -2 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -3 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -4 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -5 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -6 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -7 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -8 by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Samsung Unpacked -9 by Dragoljub Radovanović, on Flickr

Poslednja izmena:
Fotke su odlične! Bolje da si ti slikao sve! Šteta.

Odlične fotke. Eh da je takav i video... Do godine.

Odlicne fotografije Gizmo.
Nego al' sljaste ove sedmice..

[YOUTUBE]qs55Oeygbpg[/YOUTUBE]

Hahaha to ja baš hteo da pitam. :D
Ništa od toga gizmo, udata je sada.

Da, to je g'đa Griffin...tu fon definitivno nije u "fokusu"! :p

Poslednja izmena:
Kao prvo, zahvaljujem svima na pohvalama :)

@Hector Ruiz

U početku mi za S7 Edge bio najlepši crni, stvarno je elegantan, mada sad se lomim između njega i srebrnog. Zlatni previše šljašti i mnogo je reflektivan, beli nekako prazan i običan. Koliko vidim srebrna će biti ekskluzivna za S7 Edge, a bele neće biti u USA u početku.

@hsv.stoned

Šljašte ko blesavi, pogotovo u onako bolesno jakom osvetljenju u showroom-u, teško sam uspevao da izbegnem refleksiju od gomile neonki iznad. Biće ok u normalnijem ambijentu, crna varijanta se tu najbolje drži.

@Sale83

Pomenuh u onom dugačkom postu da je bila Erica odmah pored nas :)

@accko

Hehe, ovo je fotka napravljena za vas koji gotivite Ericu, a znam da je zauzeta, i ja sam :d

@Gizmo nema tu razmisljanja...samo napred i zapljuni srebrni slobodno ;)

P.s odlicne fotke!

[YOUTUBE]V_uEBvo81oc[/YOUTUBE]

Odlicna slika ali nisam nesto odusevljen stabilizacijom da budem iskren. Ona mala podrhtavanja na pocetku kad snima cvece, kontam da bi dobio morsku bolest da moram duze da gledam :d

Pa ***a, i posle kad seta ima tog podrhtavanja. Cak mi deluje i malo losije od S6 sto nije bas realno, treba sacekati da izbace telefon sa finalnim sofverom i neke sledece testove.

Slazem se...i to sa setanjem sam skontao al nisam hteo bas puno da hejtujem da me pojedini samsung loveri nebi przili ;)

Ne bih ja to nazvao hejtovanjem, nego cinjenicnim stanjem! Stabilizacija je, de fakto, veoma skromna, da ne upotrebim neki drugi izraz...kao i jedan top model drugog brenda! Nedoputivo za danasnje uslove...

Pazi, S5 je na tom polju bio katastrofa ali ono sto sam video i probao sa S6 (a to vazi i za ostale verzije S6 a i Note 5) je stvarno odlicno, nije na nivou Sony Z stabilizacije ali uz ajfone 6/s odmah iza.
Tako da mislim da ce na S7 bar malo popraviti ovo kada telefon krene u prodaju, inace sam kvalitet snimka deluje odlicno i tu je Samsung najbolji od svih androida, ne ubedljivo ali najbolji.

Da, kvalitet reprodukcije je odlican, kvalitet na nivou top 5 modela...ne zelim da licitiram ko je na kom mestu, zna se ko sve tu spada! Ali, "videu i stabilizaciji" mora da se pristupi podjednako kao i samoj fotografiji...utoliko zato sto je kamera na fonovima dostigla jedan vrhunac i gde jedino jos prostora ima samo na tom polju, a ona ostane nedorecena...

Sony ima bolju stabilizaciju za 4K? Znam za full hd da je odlična, i na samsungu je dosta bolja za full hd.

Nazad
Vrh Dno