With the Singapore variant of the Samsung Galaxy S7 arriving at our office, we took it upon ourselves to see the difference in photo quality and camera performance between the new flagship and the Samsung Galaxy S6, which received outstanding praise for its camera performance in our earlier review.
Conclusion
It seems like the Samsung Galaxy S7 generally has better low-light performance, and it manages to bring out the colors in most situations. That's not to say that the Galaxy S6 is now obsolete, given how it fared well in brightly-lit night shots. Do you think it's worth making the switch from S6 to S7 because of its camera? Tell us on Facebook or in the comments below!
Podsjeca me na onu, das nekome da pogleda telefon, odma' pali kameru, ako je kamera dobra, dobar tel...jbs ostalo.[emoji23]^ Danas je i to glavna tema na svakim prezentacijamaPogledaj samo koliko je Samsung potrosio na reklamama oko kamere,prelistaj koju stranu :d
Dje god udjem najvise se komentarise o kamerama, ko da je to jedino i najbitnije na telefonu tj. smartphone-u. [emoji23]
Cudi me da ovo niko nije kacio.. :/
[youtube]s6VUPgOzGlw[/youtube]
Preko Vip-a samo zlatna verzija S7 Edge nažalost, naručih danas jedan, trebalo bi da se dobije i VR uređaj. Koliko sam skapirao kupovinom online možda se uređaj dobija i pre 11og Marta.
Ima samo zlatna - proverenoNeeeee, nije valjda samo zlatna, barem crni da ima ako nema srebrni... To menja stvari, izgleda da ću morati da ga potražim negde drugde, koliko god da je jeftin.
Da, ovo što si naveo je razlika izmedju dual sim active i dual sim stand-by.Teško da će to biti kod operatera. Ono što sam ja našao, a potpuno je besmisleno ja da biraš na kojoj ćeš kartici biti u datom trentku što znači da ne mogu u istom momentu obe da budu aktivne. Obe stoje gore u dashboardu kao notifikacije i klikom na jednu od njih biraš onu koja će ti biti trenutno aktivna. Ako je tako ako izabereš da ti je sim1 altivna, ko god te zove na sim 2 bićeš nedostupan. Ako bi Samsung omogućio dual sim 4g bio bi prvi. Kod svih dual sim telefona je sim 1 4g ili 3g dok je sim 2 samo 2g ili obrrnuto.
Isto važi i ako te niko ne zove. Ako ti je sim1 aktivna sim2 nije i opet si na nju nedostupan. To nije ni active ni standby.Da, ovo što si naveo je razlika izmedju dual sim active i dual sim stand-by.
A, za obe 4G kartice, ne bi trebalo da ima uticaja to što je dual sim stand-by. Ne znam kakav je S6duos bio po tom pitanju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari