djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Ne verujem, mislim da ce biti dual standby, kao što su i prethodni modeli, ali da vidimo...Videh na nekom sajtu ali kao što rekoh besmisleno mi je to.
Ne verujem, mislim da ce biti dual standby, kao što su i prethodni modeli, ali da vidimo...Videh na nekom sajtu ali kao što rekoh besmisleno mi je to.
Koliko sa secam @alfaunits je koristio s5 duos i pominjao da je full active?!Kod operatera neće sigurno biti, jer ni duos varijante s5,s6,G4 itd...nisu nudili. Jedino mts nudi neke prastare htc-ove u dual varijanti. Na oglasima i u radnjicama će biti.
Šta neće biti kod operatera!?Kod operatera neće sigurno biti, jer ni duos varijante s5,s6,G4 itd...nisu nudili. Jedino mts nudi neke prastare htc-ove u dual varijanti. Na oglasima i u radnjicama će biti.
Out of the box, the Samsung Galaxy S7 uses up 8GB of the phone’s 32GB for system apps and TouchWiz and whatever else Samsung has pre-loaded. That’s a quarter of all of your internal storage, to put it another way. That’s…not good.
Bez QC 3.0, zbog exynosa će i sd modeli imati QC 2.0
http://pocketnow.com/2016/03/01/galaxy-s7-quick-charge-3-0
P7,p8,mate7,mate8,asus zenfone 2?Grešiš, nije svaki S7 dual sim po defaultu, zapravo prvi flagship koji će to biti je Xiaomi Mi5.
Upravo zato što pratim dual sim telefone sam i napisao da je Xiaomi Mi5 prvi flagship koji će isključivo biti dual sim.
Gde mi živimo![]()
Ceka se jos da stignu
Samsung MicroSDXC Pro+ 64gb
I u paketu od 99.99$ sam dobio novi
Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand
Fast Charge Battery Pack (10.2A)
I Fast Car Charger
Inace pojedinacna cena ta 3 proizvoda je ukupno 175$, ustedeo 75$ na sva 3 ukupno.
I naravno Edge Silver.
Stize sve do 11og marta [emoji16]
Čekaj za 200$ na rate dobijaš S7, Gear 2 plus ove dodatke su si uzeo za 99$?![]()
Ceka se jos da stignu
Samsung MicroSDXC Pro+ 64gb
I u paketu od 99.99$ sam dobio novi
Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand
Fast Charge Battery Pack (10.2A)
I Fast Car Charger
Inace pojedinacna cena ta 3 proizvoda je ukupno 175$, ustedeo 75$ na sva 3 ukupno.
I naravno Edge Silver.
Stize sve do 11og marta [emoji16]
Da, ali pored tih 200$ sto cu platiti sam vratio moj S6 koji je otplacen odnosno placen 650$.Čekaj za 200$ na rate dobijaš S7, Gear 2 plus ove dodatke su si uzeo za 99$?
24 meseca ugovorna obaveza min 50$ mesečno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari