Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Kod operatera neće sigurno biti, jer ni duos varijante s5,s6,G4 itd...nisu nudili. Jedino mts nudi neke prastare htc-ove u dual varijanti. Na oglasima i u radnjicama će biti.

Kod operatera neće sigurno biti, jer ni duos varijante s5,s6,G4 itd...nisu nudili. Jedino mts nudi neke prastare htc-ove u dual varijanti. Na oglasima i u radnjicama će biti.
Koliko sa secam @alfaunits je koristio s5 duos i pominjao da je full active?!

Bogami na opisu sa xda nexus 6p lepo izdominirao u odnosu na 7s edge u LL. Samo mi cudno i dalje ovo za bateriju...videcemo za par dana kakva je situacija

[youtube]q_6dhIgknn0[/youtube]

S7 unboxing. Malo ruzna boja ali sta je tu je

Šta neće biti kod operatera!?
Ja koliko sam razumeo, neće biti posebne duos verzije (možda samo za kinesko tržište), iz razloga što je svaki S7 dual sim ako se drugi sim ubacina mesto micro SD kartice...

Grešiš, nije svaki S7 dual sim po defaultu, zapravo prvi flagship koji će to biti je Xiaomi Mi5.

Ja ne vidim poentu da osakate tako dual sim funkciju iskreno..videćemo kad urade prvi review

Out of the box, the Samsung Galaxy S7 uses up 8GB of the phone’s 32GB for system apps and TouchWiz and whatever else Samsung has pre-loaded. That’s a quarter of all of your internal storage, to put it another way. That’s…not good.

http://www.sammobile.com/2016/03/02/the-galaxy-s7-takes-up-8gb-of-internal-storage-out-of-the-box/

Bez QC 3.0, zbog exynosa će i sd modeli imati QC 2.0

http://pocketnow.com/2016/03/01/galaxy-s7-quick-charge-3-0

Stara fora da ne bi neka verzija bila u prednosti ...
Na note 4 je exynos brži i bolji, pa su ga zato krajcovali za 64 bit-a kako ne bi bilo velike razlike u verzijama :)

Poslednja izmena:
Druže, P7 i P8 sigurno nisu, a kapiram da je Huaweiu flagship telefon iz P serije, mate-ovi su više fableti... a Asus ne uzimam za ozbiljno.

Kako nisu ? Na 90% trzista gde se prodaju su dual sim.. A mate je njihov flagship kao sto je i note5 samsungov.

Edit: zaboravio sam gore da napisem honor 6 i honor 7 i meizu mx5 ,pro 5

Edit2
Xiaomi mi note,mi note pro ,meizu mx4 pro

Makar 10 flagship modela su dual sim pre mi5 :)

Poslednja izmena:
A ja slučajno koristim isključivo dual sim telefone i dobro znam o čemu pričam, ali dobro je da si ti izguglao te podatke negde. Elem, jedan proizvođač može imati samo jedan flagship, inače se taj telefon ne bi zvao flagship.

Pa ako pratis dual sim trziste ne znam kako si mogao da napises ono za mi5 :)

Moze da ima dva flagshipa ,ip6 i ip6+ npr . milion primera

Upravo zato što pratim dual sim telefone sam i napisao da je Xiaomi Mi5 prvi flagship koji će isključivo biti dual sim. A ako su tebi ip6 i ip6+, S7 i S7edge itd. totalno različiti telefoni, a ne varijacija na temu, i ako smatraš da jedan proizvođač može da ima xy flagshipova, onda ja nemam šta da ti kažem.
Nemojmo više da smaramo ovaj auditorijum, ionako je malo njih koje to zanima.

Poslednja izmena:
Upravo zato što pratim dual sim telefone sam i napisao da je Xiaomi Mi5 prvi flagship koji će isključivo biti dual sim.

Ajde udahni polako pa procitaj opet sta si napisao.. Kada procitas ponovo onda procitaj ovo mx5 i meizu pro5.

Ne kapiram zasto je na ovom forumu tesko prihvatiti gresku,niti sam te napao niti glumeo nesto,samo sam ti skrenuo paznju da si napisao pogresan i neistinit post.

Tvoj post je nesto kao da ja sada napisem s7 je prvi flagship koji je otporan na vodu.

Poslednja izmena:
Vidim da se naše poimanje flagship telefona razlikuje. Ja ne uzimam za ozbiljno te kung-fu proizvođače tipa Asus, Acer, Meizu... tako da si ti u pravu s tvoje tačke gledišta.

Kako je moguce da niko do sada nije ispitao dual sim mogucnost ??? Zvao sam Vip, oni kazu da njihovi nisu dual sim. Zar ne bi trebalo da su svi dual sim ? A niko ne zna kakav ?

Opetatori, pretpostavljam, mogu zaključati tu mogućnost i to će verovatno i uraditi. Ako ti je to rekao Vip onda je to vetovatno tako.

Kazu da u specifikacijama nigde ne vide da je dual sim. I da to prvi put cuju.

Mene cudi da od ovih sto su dobili tel. niko nije ubacio dve kartice ?

Poslednja izmena:
[youtube]Ao8YA65tyAM[/youtube]

Fullhd 60fps

[youtube]jsnBdRD8asU[/youtube]

Ultrahd.

Ima i review na zabarskom 25min na tom kanalu.

Poslednja izmena:
[youtube]je2DkGra7pQ[/youtube]

Usa verzija(s820) nije sigurno dual sim. Deluje da i exynos nece biti,ne znam koje modele su podelili gsmareni..

Ovo teze stavljanje sima je verovatno zbog zastite od vode.

fe94300da67f209d4f6a86e3fac5ea32.jpg

Ceka se jos da stignu
Samsung MicroSDXC Pro+ 64gb

I u paketu od 99.99$ sam dobio novi
Samsung Fast Charge Wireless Charging Stand
Fast Charge Battery Pack (10.2A)
I Fast Car Charger

Inace pojedinacna cena ta 3 proizvoda je ukupno 175$, ustedeo 75$ na sva 3 ukupno.

I naravno Edge Silver.
Stize sve do 11og marta [emoji16]

Ceka se jos da stignu

I Fast Car Charger

Inace pojedinacna cena ta 3 proizvoda je ukupno 175$, ustedeo 75$ na sva 3 ukupno.

I naravno Edge Silver.
Gde mi živimo :D

Exynos 8890

Single-core: 2158
Multi-core: 6494

Snapdragon 820

Single-core: 2321
Multi-core: 5344
131e2d52ebfdd43098b39759472a8c5d.jpg

217961d1456777946t-snapdragon-vs-exynos-benchmark-comparisons-2238.jpg

Ceka se jos da stignu

I Fast Car Charger

I naravno Edge Silver.
Čekaj za 200$ na rate dobijaš S7, Gear 2 plus ove dodatke su si uzeo za 99$?
24 meseca ugovorna obaveza min 50$ mesečno?

Čekaj za 200$ na rate dobijaš S7, Gear 2 plus ove dodatke su si uzeo za 99$?
24 meseca ugovorna obaveza min 50$ mesečno?
Da, ali pored tih 200$ sto cu platiti sam vratio moj S6 koji je otplacen odnosno placen 650$.

Ugovorna obaveza je na 24 meseca bez obzira kolika ti je mesecna pretplata, cena telefona je ista. Znaci da li ti njima davao 40$ mesecno ili 440$, cena telefona ti je fiksna.
Fora je u tome sto svake godine kad izadje novi flagship oni ti ponude ako hoces da vratis svoj stari telefon i nastavis da placas iste rate.

Ja sam S6 platio u kesu ceo iznos odma pa sam sad presao na rate. Sledece godine kada izadje S8 cu verovatno imati opciju da vratim S7 a oni da mi daju S8, bez promene u ratama samo da produzim ugovor opet na 24 meseca.
Prakticno ne idu na to da zarade na telefonu vec da te zadrze kao korisnika sto duze mogu.

Ovde ti ako oces da predjes kod drugogo privajdera oni plate sve troskove.
Lupam ja sam sad u Verizonu i odem u Tmobile i kazem im Dobar dan zeleo bi da prebacim moj broj kod vas, oni kazu ok nema problema, i uzmu otplate moj telefon i plate Verizonu "kaznu" za prevremeno otkazivanje ugovora.
Prakticno se tuku ovde oko korisnika, i zato je promena telefona svake godine skoro pa neosetna po korisnikov novcanik

Poslednja izmena:
Vrh Dno