fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
pa s7 ga ubio ovde. pogle kako je spaljen astal sa tanjirima na LGu
na ovim cropovima se lepo vidi ono što ubija LG kamere, to nenormalno oštrenje. G2 G3 G4 G5 uvek ista priča. oni algoritam uopšte ne menjaju, ne dorađuju izgleda.
ono što je meni bez veze je što je samsung to opet pojačao nakon S6, naravno opet ni blizu LGa kao što se i ovde vidi.
koliko sam video u onom singapurskom testu koji si kačio, S7 ima bolji algo za noćne i high iso fotke, to je i bila najveća mana na S6, tu je G4 bio baš dosta bolji. ono stepenište na ISO 500 izgleda dosta bolje nego na S6 sa ISO 640, a inače na istom telefonu te dve vrednosti ne prave toliku razliku u kvalitetu.
deluje i da bolje eksponira u low lightu sa jakim svetlima.
i da stvarno ponekad previše vuče na žuto (npr ona poslednja fotka u ateljeu ili šta je već, ono platno sa drvetom levo odlično to pokaže).
takođe čini mi se i da S7 ima manje šuma od S6 (uprkos pojačanom oštrenju), kao i lepši kontrast na slikama (valjda ovo nisu čačkali u podešavanjima)
The limited light available in this closed shop would be handy in showing how the smartphones deal with limited light in a predominantly dark field. The S6 did well in capturing the darker details in the back, but it was the S7 who managed to bring color vibrancy into the final image. The black & white sketches along the wall show up nicely on the S7's copy.
Odakle ti to?Isto važi i ako te niko ne zove. Ako ti je sim1 aktivna sim2 nije i opet si na nju nedostupan. To nije ni active ni standby.
Ako iko bude u mogucnosti neka proveri da li isti radi sa note 4 pa da pazarim jedan!!Dobija se vr u vip-u koji vredi bar 50e...
Videh na nekom sajtu ali kao što rekoh besmisleno mi je to.Odakle ti to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari