Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Evo koliko Spigen u stvari sebi uzme love, a kao shipping na eBay je 9,99£. Ciganske fore. Poštarina je 0,85£
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/182036283919
d5f6fb8eb84c827b6a54fa26cf2767b3.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Postoji šansa i da grešiš. Ni u Srbiji poštarina ka inostranstvu nije 1e, a kamoli u UK.

Ako se roba šalje iz Kine, onda je moguće da je poštarina 1e. Ali i majke su im po 30ak USD. E sad, realno, dođe ti na isto da li platio 30+1 ili 17+14.

(Sa izuzetkom situacije refundacije, kada ti se vraća samo cena robe, ali ne i poštarine)

Pre par stranica mislim da je neko pisao..evo meni od danas Google Play servisi isisase bateriju..ima li pomoci?
2e358268a55b997aa091368ebe4f4e8e.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Danas mi ekstra drži, godinu dva star, duos. Pre neki dan net mi je bio na MTS-u koji mi je katastrofa na poslu + mi ipak nisu bile ugašene lokacije. Restart i gašenje lokacija (prvo na device only pa off) i sad je ok.
7bd20599149571cad42a882527afc97d.jpg
925118a3acf0ab2c2f1dcdabd76f6eaf.jpg

Mogao sam ti UAG prodati za te pare :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ne deluje mi UAG kao toliko dobra zaštita kao ovaj Spigen. Koristim kopiju već skoro 3 godine na S5 I telefon je kao nov.

Haha no comment :d Kako god neka te služi i da ne dođeš u situaciju da zaštita bude stvarno i potrebna ;)

Na šta da obratim pažnju prilikom kupovine polovnog s7e? Šta može da bude najčešći problem ozim roze linije...?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burn in, eventualno dal je otvaran mada je to tesko videti ako je u zvanicnom servisu radjeno.

Koliko realno znači ovaj blue light filter na S7?
Baš me bole oči kad dugo gledam u ekran.

Bas tako, testiraj sve odatle.

Koliko realno znači ovaj blue light filter na S7?
Baš me bole oči kad dugo gledam u ekran.

Pa probaj pa vidi... Lakše je gledati u mraku sa njim. Ako te i po danu bole oči, koji mod ekrana koristiš? Stavi basic ako nisi. I možda da smanjiš osvetljenje...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa probaj pa vidi... Lakše je gledati u mraku sa njim. Ako te i po danu bole oči, koji mod ekrana koristiš? Stavi basic ako nisi. I možda da smanjiš osvetljenje...

Koristio sam default dynamic, sad sam stavio basic da probam. Osvetljene je na auto, gledam sa bude što manje. Meni su oči baš osetljive na bilo kakve ekrane u mračnim prostorijama. Ne znam ima li tu neke pomoći, tipa kapi ili tako nešto.

a da se ti ipak javiš nekom očnom lekaru?!?

from komsa's edge

Moguće da će ti filter pomoći u tom slučaju, možeš i da mu pojačaš intenzitet u podešavanjima.

Neka fotosenzitivnost moze da se resi raznim staklima (polarizovana, fotogrej, itd.). Ne znam tacno kako.

Pa ne vidim sjajno na daljinu, 2x sam merio dioptriju tipa 0,5 i 0,7.
Možda su i oni pogrešili.
Imam neke cvike od pre 7,8 godina na osnovu tog pregleda i nosim ih ponekad kad vozim. Najviše mi smetaju svetla drugih kola iz kontra smera, kao i većini.
Na daljinu najgore vidim kad buljim dugo u telefon, prevelika blizina pa oko ne može da se navikne na gledanje u daljinu.

Pa ne vidim sjajno na daljinu, 2x sam merio dioptriju tipa 0,5 i 0,7.
Možda su i oni pogrešili.
Imam neke cvike od pre 7,8 godina na osnovu tog pregleda i nosim ih ponekad kad vozim. Najviše mi smetaju svetla drugih kola iz kontra smera, kao i većini.
Na daljinu najgore vidim kad buljim dugo u telefon, prevelika blizina pa oko ne može da se navikne na gledanje u daljinu.

Kad si poslednji put proveravao?

Bilo bi extra kad bi mogao u okviru foruma da se organizuje neki live chat?

Sent from S⅞

no comment "julski"

e83bf2627d88528d60b1678495da9ae5.jpg

što reče neko ranije, pu pu a ga ne ureknem [emoji16][emoji16][emoji16]
from komsa's edge

Poslednja izmena:
Dal je realno da niko ne zna ili neće da kaže gde mogu da skinem firmware sa Telenora?

Mozda zato sto nema? Kako neko da ti kaze nesto sto nema?

na s8 koristim telenorov na mtsu

Pa kako ja da ubacim taj firmware u moj S7?
Servis?

Nikako, ne postoji.

Gde si kupio telefon? U telenoru? Nadji oznaku sa kojim je došao i izguglaj, možda je madjarski fw ili neke druge zemlje.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da ubacim ovaj npr?
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7/SM-G930F/TOP/

Nisam nesto zadovoljan baterijom na ovom madjarskom, uvek skoro je android prvi po potrosnji.

Nikako, ne postoji.

Gde si kupio telefon? U telenoru? Nadji oznaku sa kojim je došao i izguglaj, možda je madjarski fw ili neke druge zemlje.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Uzeo sam od ovog iz Apatina, dosao je sa madjarskim Telenor apps.
Nasao sam ove verzije na sammobile, izasla su 2 update posle ovog mog i ne kontam zasto ih ne dobijam? Zar to ima veze sa karticom?
Da ubacim ovaj zadnji preko Odina samo

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s7/SM-G930F/PAN/

Poslednja izmena:
Skini za poljsku recimo i ubaci...ili nemački.

Vrh Dno