Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

I Telegraf, Blic, Mondo, i ostale dres novine.

Ja u YT-u (app) nisam video reklame ikada, dok sam bio u Srbiji :)

+1 za root

Zna li neko radi li samsung pay kod nas u Srbiji i na kom principu, da li samo preko NFC kao payPass ili moze i za online placanje?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ja u YT-u (app) nisam video reklame ikada, dok sam bio u Srbiji :)
Og YouTube. Najbolja YT aplikacija. Izlgeda identično kao original, ima opciju za download u svim veličinama +mp3 format i opciju da se detachuje ekran, stavi u pozadinu i zumira in ili out po želji i radi kao overlay dok radite nešto drugo. Naravno i play dok je ugašen ekran i nema reklama.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

1.5h duze mi traje baterija od kako sam presao sa februara na 1 jul apdejt. Ne secam se kad sam zadnji put dogurao do 4 sot-a, a sad evo 5 sot

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo ga isto jul australijski i nova baterija.

Sve wifi, auto.Screenshot_20170808-163012.jpg
d3e1cc58e1e45f3bbf74660ae28f833e.jpg

Kod mog druga se sa leve strane displeja pojavila crna tacka.Sta to moze da bude?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vidim da nisam pogrešio što sam instant uradio update na ovaj posljednji fw...izgleda konačno sredili neke probleme...mada još je suviše rano da iznosim utiske, samsung je to i android, al ako ovako ostane, ja prezadovoljan!

^ ?

Koje probleme?

Pa battery drain, na koje druge bi mislio kada sam se nadovezao na priču o autonomiji ;)

Ako ti treba za LTE samo, ili imas Verizon tarifu, mozda i ima smisla.

Telefon je CDMA, nije za nase trziste uopste.

Apdejtovao sam Superman rom na v2.60 i vidim da su mi u SOTu Google Play usluge uvek na prvom mestu. Ranije sam to rešavao gašenjem lokacija i to prvo stavljanjem lociranja na device only pa onda gašenje. Sada i kad to uradim Google Play usluge mi ostanu na prvom mestu!? Šta da blokiram?
6adec48a17e460c765becb50954f59e9.jpg

Treba da update-ujes Google Play Services. Nadji neki noviji. Mislim generalno nećeš se rešiti toga, kad tad će Google izbaciti update, tebi ce se automatski to update-ovati i opet ćeš imati ovaj problem. Jednostavno nema nekog rešenja, sem tako ručno da update-ujes svaki put kad polude servisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@milkobgd, ne slušaj ovog iznad što je promenio sektu i izdao zelenog boga :D
Najjednostavnije da probaš sledeće, obrišeš keš iz app. Isto bi uradio i wipe keša, nemoj sistema da ne izbrišeš sve, samo wipe keša. Sledeća stvar, Otvoriš Google maps, podešavanja, obaveštenja i redom gasi, gasiiii. Isto imaš i za Google App. Probaj, verujem da posle neće divljati.

Kolko uzimaju da zamene bateriju na s7e? Ima da se naruce na alliu za 8e..

Ovlašćeni servis oko 5500din, servisi po gradu 20e i više.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Може мала помоћ? Светло од ових рефлектора се појављује још два пута у кадру, иако постоји само један извор светлости и силне неке тачкице ми се појављују по снимку. Камера није прљава и преко дана сасвим нормално ради, ово ми се први пут дешава. Не осуђујте ме због музике, није ни мени било лако :d
https://youtu.be/JbLU4lsDo3s

Koja verzija firmware je najbolja za običan S7? Što se tiče baterije pre svega. I gde skinuti tu verziju

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Somi33 tako je i u mom slucaju

Pre par stranica mislim da je neko pisao..evo meni od danas Google Play servisi isisase bateriju..ima li pomoci?
2e358268a55b997aa091368ebe4f4e8e.jpg

Може мала помоћ? Светло од ових рефлектора се појављује још два пута у кадру, иако постоји само један извор светлости и силне неке тачкице ми се појављују по снимку. Камера није прљава и преко дана сасвим нормално ради, ово ми се први пут дешава. Не осуђујте ме због музике, није ни мени било лако :d
https://youtu.be/JbLU4lsDo3s
To je neka vrsta "Lens flarea", tj. odbljeska. Na fotoaparatima se on eliminiše upotrebom zonerice, tj. plastičnog ili gumenog nastavka na objektivu, kojim se sprečava ulazak svetla u objektiv pod nepoželjnim uglom. Nisam siguran da bi zonerica ovde pomogla, ali idući put možeš da probaš da natkriješ telefon (tj. kameru mu) rukom, što više možeš, a da ti ruka pri tom ne ulazi u kadar, pa vidi da li ti to eliminiše ove refleksije, ali sumnjam da hoće. Probaj takođe snimanje prema suncu, kada ti je sunce malo desno ili levo od centra objektiva.

Дакле то је "нормално"? Да не носим у сервис? Нисам то приметио пре, а снимао сам сличне догађаје.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Nisu verovatno bio na istoj poziciji u odnosu na reflektore :) U svakom slučaju problem nije za servis.

Vrh Dno