Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Neka hvala [emoji3]
Sacekacu jos malo [emoji3] zar nema niko da je instalirao novi update?[emoji15]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam instalirao jos pre nedelju dana. Ja to sve redom instaliram kao azimuth. :d

Jel normalno da mi preko noci (za 7 sati) dok ne koristim fon baterija padne 2%? Sve iskljucim dok spavam.

Meni za 7-8 sati skine 4 % sa svim ukljucenim 4g,lokacija.

A prikaz brzine imaš u opcijama, traži ovako...
89c53f2ae63c14c6d17d5b8bb798a32c.jpg

To je na kuvanom rom, na fabrici nema koliko znam.

Kompletirao sam ono sto sam planirao. Dakle S7 i S7E. Jedan ima Spigen Rugged Armor a drugi Spigen Crystal zastitu. Na S7E je uradjena poliuretanska zastita za ekran za drugi cu tek da uradim.

@Proday, nisam se pokajao ni sekunde sto se tice zastite. Odlican kvalitet.

zver.jpg

@PCBeast drago mi je da si zadovoljan I neka te služe!

Evo I meni na stolu s7 I s7e :) Pričaj za tu poliuretansku zastitu sta je, kako se pokazala, ko radi I koliko je novaca?!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Za celu noc skinuo 3%,samo aod iskljucen,nisam vise na kuvanom romu [emoji12] ,pa mi sada ovde ne radi s health zbog roota,ima li neka verzija koja radi ?

Poslednja izmena:
Pc Beast@ gde si uzeo Spigen rugged armor i koliko si platio? I ja sam hteo njega da uzmem ali nasao samo na ebayu iz juzne koreje oko 22 dolara..
Fabregas@ S health ne moze bez ruta da radi na 7.0 (ako je okinut knox), ima tema na xda, mora da se doda linija u build prop-u...

Poslednja izmena:
To je na kuvanom rom, na fabrici nema koliko znam.

ovo za brzinu mreze,ja tu opciju nemam.Stock Nougat.

Moguće, ali mi čudno jer imam dva slična podešavanja, ovo koje sam vam pokazao je u sistemskim opcijama i nemam baš neku kontrolu na podešavanjima (ne izgleda mi lepo), a imam i u SuperMan Settings poseban panel sa dosta više podešavanja i switchem koji isključuje "Samsungov" speed monitor (sa onog prethodnog screenshota).

9706f23b49b87750cf529fcb3a94d904.jpg

Koliko je pametno raditi enkripciju sd kartice posebno ako je ista primarna za skladištenje fotografija (mislim da se ne uspori telefon i sl)?!

Ljudi,jel normalno da skine 10 posto baterije za noc ?
U principu,sve mi je ukljuceno.

Uzeo sam polovan fon,macka u dzaku - to znam.
Ali mislim da je baterija ok jerbo sam ga ispraznio juce do kraja,ugasio se na 1%.
E sada,nista mi nije pogaseno,ekran qhd,ne fhd.

Meni je recimo sve upaljeno, samo AOD ugašen noću, a skine mi 2-3 % za noć. Inače je telefon star skoro godinu dana i baterija nije baš kao vaše ;)

Pa samo aod skida 1% nocu na sat vremena.

Evo SS
23e3866006d9220bb5c09419edcb366d.jpg

Zna li iko kako da vratim reči sa swiftkey aplikacije? Svaki put kada uzmem novi tel i instaliram istu, ja imam sve 0 iako je uključen Google Backup i odradim restore :( Imao sam preko 20000 reči na s7, sad sve opet

Uzgred ima li još neko mesec dana star telefon, počinjem da sumnjam u ovaj program, nema šanse da je baterija toliko degradirala za 3 nedelje!

d22ca26767f9c421136c72a24d229daf.jpg

Poslednja izmena:
Uh, to je previse. Mozda kad ponovis par ciklusa bude preciznije?
Evo moj S7E, star 4-5 meseci
e77d23312881ab6f4b8ae24955830656.jpg

Ta pro verzija ima jedino da se skine ako se kupi?

Skni apk sa neta. Za sta ti sluzi android.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema pro verzije,a preko obicne ne znam kako da vidim zdravlje baterije

Zna li iko kako da vratim reči sa swiftkey aplikacije? Svaki put kada uzmem novi tel i instaliram istu, ja imam sve 0 iako je uključen Google Backup i odradim restore :( Imao sam preko 20000 reči na s7, sad sve opet

Uzgred ima li još neko mesec dana star telefon, počinjem da sumnjam u ovaj program, nema šanse da je baterija toliko degradirala za 3 nedelje!

Treba da se loguješ na SwiftKey acc, on ima svoj backup i sync, nezavistan od google backupa.

Sačekaj par punih ciklusa da prođe za accubattery.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja ne mogu nigde da pronađem taj sweftkey acc, samo googletov mi nudi. Śto je najgore, kada se ulogujem piše da imam 10k reči u rečniku, ali ispod opet sve 0

9415fc5a10f1eb1f1681bdbb4ab454e7.jpg

Pa da, na to sam mislio. 10k reči imaš, to je ok, ispod je statistika na trenutnom uređaju, to je normalno da se resetuje. Ako hoćeš i to da čuvaš onda moraš TBom da je prenosiš.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sve jasno. Hvala najlepše za info i sry zbog spama

Nova opcija sa novim update-om,ispracite me ako gresim. [emoji1][emoji1] [emoji28]
e5cbada0dd8c4a258836959604d36335.jpg

Vrh Dno