Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Gde da skinem "bezbedan folder" za S7 edge?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni recimo se nije pojavljivalo u store-u pa sam morao sa googla skidati apk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav drugari. Stigao mi je i S7 :D E sad imam jedno pitanje mada mi se cini da se taj problem vec pominjao.
Instalirao sam Navigon ali ne moze da se pokrene jer ga Os prijavljuje kao nelegalan.
Sa druge strane na S7E mi radi besprekorno. Ima li kakvih mogucnosti da zaobidjem ovu blokadu na S7
posto sam telefon uzeo na poklon?

Kako to misliš da ga prijavljuje kao nelegalan?
Biće da nisi nešto dobro kod instalacije uradio ili da si loš .apk fajl našao pa da je to problem, ali android ne prepoznaje legalnu i nelegalnu aplikaciju.

Pozdrav drugari. Stigao mi je i S7 :D E sad imam jedno pitanje mada mi se cini da se taj problem vec pominjao.
Instalirao sam Navigon ali ne moze da se pokrene jer ga Os prijavljuje kao nelegalan.
Sa druge strane na S7E mi radi besprekorno. Ima li kakvih mogucnosti da zaobidjem ovu blokadu na S7
posto sam telefon uzeo na poklon?
Imaš toliko lepih i besplatnih alternativa, Here maps, Sygic, Maps.me su one koje imam instalirane.

Sve je u redu. Posto je tel nov a podigao sam Nougat sa svim update-ovima i odradio reset zaboravio sam da nisam ulogovan na playstore. :D
Sad sve radi. Hvala svima na ukazanom trudu za pomoc ;)

Ne znam da li je ovo prvi deo foruma za ovo pitanje ali bolji ne pistoji. Brat mi nudi 30k za moj s7 edge koji sam uzeo u martu 2016 na dan izlaska super ocuvan, nema tačkicu ni jednu i led view fitrola. Ne pratim odavno cene. Koliko je ovo ok ponuda. Meni deluje dosta nisko. Samo molim da mi ne nudite vi neke veće cene da kupite samo me interesuje ono što sam pitao. Da prihvatim ili da odbijem ?

@Goxy preko 40k u najgorem slučaju treba da da!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Bas tako u najgorem slucaju preko 40k. Uostalom pogledaj cene na oglasima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako sam i ja cenio ali video sam da ljudi pridaju nove za 450, ali nisam gledao da li im nešto fali ili je ljudim frka. Hvala u svakom slučaju..dakle...odustajem

Da, ali mu odbijao ostatak na "brat" :D

Neko je skoro izreklamirao samsungov internet stock browser... Lepo, ali i sa ad block-erima iskaču prozori.... Ne vredi, vratio sam Chrome ipak neprikosnoven.

Sent from S⅞

Meni je ovaj samsungov bolji od chrome. Sto se tice prozora koji iskacu to nije moguce blokirati nekad, koristim chrome na kompu sa adblockerom i ne blokira sve.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na telefonu konkretno jedino otvaram RARBG i tu se vidi kvalitet Chrome - a :) Operu nikad nisam voleo ni kao browser, a ni muziku :-D

Sent from S⅞

Sad sam gledao taj torrent, nisam video reklamu ili neki prozor..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neplanski dođoh do s7e; jel ultimate shield paše sa nillkin providnim silikonom ili neka druga kombinacija? Znam da je ranije pričano na tu temu ali mislim da preko telefona ne bih našao za po godine.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Momci kakav je ovaj novi update,je li vredan update-a? 214mb

Pozdrav drugari.
Koji plejer za muziku da skinem i kako da namestim da se vidi brzina neta,ako je to moguce uopste..?

Ja se ne bih mrdao od DQD7, probao sam DQEF i mogu reci da je baterija losija, aod trosi vise u mirovanju, a nisam primetio da je bilo sta bolje...

Pozdrav drugari.
Koji plejer za muziku da skinem i kako da namestim da se vidi brzina neta,ako je to moguce uopste..?

Svako ima svojih ukusa tu. Najbolje da probaš sve koje će ti predložiti, pa vidiš šta ti odgovara funkcijama i vizuelno.
Ja volim PowerAmp, ali ga pored Google Musica više ne koristim.

A prikaz brzine imaš u opcijama, traži ovako...
89c53f2ae63c14c6d17d5b8bb798a32c.jpg

Instalirao sam black player,a ovo za brzinu mreze,ja tu opciju nemam.Stock Nougat.

Ja instaliram redom kako koji stigne, ali mi taj majski nije stigao na ovom romu za Australiju.

Nazad
Vrh Dno