Ubaci aprilski DQD7 firmware, on najbolje drzi bateriju, ovi noviji dosta brzo crpe... ugasi azuriranje i to je to, ja na njemu izvlacim 7-8 sot u dva dana... telefon mi je iz februara...Sada i definitivno mogu da kažem da sam maksimalno razočaran baterijom na novom s7 edge telefonu...žali bože šta uradiše ljudi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Haha evo i ja pokušavam da ustanovim isto@Proday kakvog su ti to leša uvalili![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Haha evo i ja pokušavam da ustanovim istoJel moguće da je senzor za kalibraciju pobrljavio? Može li se igde na netu preko imeia videti kada je tel aktiviran prvi put? Imei se poklapa sa onim na garantnom listu, a na istom je 09.05.2017. god
P. S imam dqd7 aprilski![]()
Ekstra. Hvala ti za info@opušteno, ne moraš peške svaki put. Kad stigne za taj CSC dobićeš OTA![]()
Odneo upravo u ProMobi pa ću da vidim šta kažu stručna i ovlašćena lica. Samo se nadam da mi neće vratiti telefon i reći da je sve u redu.Možda je ležao u magacinu god dana pri nekim čudnim temperaturama pa je baterija propala
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ništa ne čačkaj ako ti je dobra baterija i zadovoljan si.Meni nista ne izlazi, flesovao sam australijski preko odina.. Kapiram da moram rucno svaki put ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari