Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Wireless Charger mi stigao danas sa Alija.
Placen 15$ + 400din postarina.
Definitivno mislim da vredi svaku paru. Stoji mi pored kompa, telefon bukvalno samo spustim dok nesto drugo radim i telefon uvek pun, ne moram da razmisljam o punjenju. [emoji4]
Takodje podrzava Fast Charge na 9V 1.67A, a izmericu bas i koliko mu tacno treba da napuni telefon ako nekog zanima.
82e612a0bb34ca66f78699171ef9096c.jpg
82ae335060fa55f711abb1d92b83a249.jpg
d332cc2642364bf6fc9b5fd2257c4634.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@mikec ajde sibni mi u inbox link ka aliju za taj punjac.
Jel ima neko preporuku za auto drzac za s7e ?

Valjalo bi i meni to, je li podrzava qualcomm quick charge 2.0? Ima li sta bolje za te repa u tom cjenovnom rangu ili jeftinije jos bolje.

@Opusteno @Mikec

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Koji disabler je sad najbolji za Samsung telefone?
Imam onaj EZ disabler i neće da vrati licencu, nešto su opasno sjebali

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

@marko_ns Package disabler pro.

^ Kad instaliram disabler pro i pokrenem,trazi da se neki plugin instalira sa prodavnice...zasto ?

Poslato sa S7 EDZ

Nemam pojma to su skoro ubacili pre nedelju, dve. Instaliraj slobodno ja sam instalirao.

@Opusteno samo ovo i ništa drugo! Pazario sam ga u nemačkoj i dan danas služi kao nov! Ne škripi, ne mrda i ne otpada, čak mu je i cena nešto tipa 30ak e u samsung shoppu gledao u bigu pre par dana!

http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-universal-vehicle-dock-windscreen-mount-p35105.htm

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja uzeo isti takav na aliju 6 evra pre godinu ipo, pre njega izmenjao par komada, neke otreso od zemlju, al ovaj ne menjam evo vec duze vreme.

Isto i kod mene nadogradnja, kuliram je, mada se razmišljam da je puknem samo zbog @Opušteno :d

Što se tiče baterije, kod mene ovako:

Prilozi

• Screenshot (08.06.2017. 10.09.51).png
    Screenshot (08.06.2017. 10.09.51).png
    352.9 KB · Pregleda: 156
  • Screenshot_20170608-093313.png
    Screenshot_20170608-093313.png
    183.4 KB · Pregleda: 153
Ja nmg da nadjem na aliju ovakav, ima slicnih kao taj pa cu probati sa njima, iskreno ne baca mi se toliko para jer retko kad koristim drzac :D

@Ivan Mogao bi pa da mi javis kakav je. Zrtvuj se :D

@Mikec ala su ga iskopirali svaka im cast :) . Instalirao poslednji update, za razliku od proslog puta sve je ok, nema nikakvih neprijatnih izmena po trajanje baterije ili postavke. Zar boja LED notifikacije ne može da se menja
Ili to daje samo whatsapp?

@Ivan Mogao bi pa da mi javis kakav je. Zrtvuj se :D

Kad je došlo do toga, neki ide život, instaliram :)
Mada je ovo sigurnosna zakrpa, apple fora, redovna nadogradnja i placebo efekat... Ništa tu nema specijalno do androida 8.

Meni posle jedne sesije na accubat pokazuje 83% heltha..kapiram da ,mora par sesija da prodje da bi se videlo stanje..mada pitanje i kolko je to merodavno.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Upravo to, merodavnost tog tipa aplikacija je uvek upitna...

Ppa realno posle 7 meseci i ja cenim da je bar 10% baterije otislo sto je normalno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja sam merio i pokazuje mi da je kapacitet baterije opao na maksimalno nešto vrlo malo preko 3000mah. Znači da je za 11 meseci izgubila na kapacitetu nešto malo manje od 600mah. E sad vi sračunate koliko je to u procentima jer se ja ne bavim tim stvarima i to me ni najmanje ne tangira. Bitno mi je da tera i dalje ceo dan ma šta da mu radim, a kapacitet je normalno da se smanjuje vremenom... verovatno da bi i za još godinu dana i dalje mogao da gura jedan dan intenzivnog korišćenja, ali avaj, javiću ako ostanem na njemu još toliko :)

15% za godinu dana, mnogo mi je to. Uz pomoć čega si vršio mjerenja, koja app?

Ista ova koju gore spominju. Iskreno, ne verujem tom rezultatu jer izvlačim oko 5-6h sot u proseku sa manje više istim korišćenjem kao i pre godinu dana kada sam imao nekih sat vremena duži sot.

Pa i to je onda 15% manji sot, zašto ne veruješ da je kapacitet 15% manji? :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zato što nije identično nego slično korišćenje ;)
Ili evo plastično, dok nisam počeo da sređujem kuću, uglavnom sam obitavao na lokacijama gde mi je pun signal i gde gotovo da nema oscilacija (stan-posao-centar). Kako sam počeo da sređujem kuću (potez između Petrovaradina i Karlovaca), logično da na placu provodim neko vreme, a tamo mi je 4G signal katastrofa (imam 1-2 crtice i konstantno prebacuje na 2G-3G). I ranije, kad sam uzeo telefon, kad god sam negde gde je signal lošiji, sot mi se smanji. Moj zaključak je da je ta aplikacija o kojoj pišemo poslednjih nekoliko strana samo informativnog karaktera, a nikako nešto sa čim bi odredili pravi kapacitet :)

Epilog moje priče; zamenjena matična ploča i stavljena nova baterija...i to sve u roku od dana. Sve pohvale za ProMobi, u zivotu ovakvu ozbiljnost i brzinu nisam doživeo u srbiji! Taman sam i garanciju testirao :D

Nisam pazio na času, šta ti se desilo sa fonom? Videh samo na nekoj strani da si kupio uvaljotku...

Sto uvaljotku? Uzeo sam 3nedelje star tel sa garancijom. To sto je stojao na lageru pa povukao vlagu je druga prica :D

Menjali maticnu i bateriju...pa mogli su ladno nov da ti daju. [emoji1]
Prvo napisah komentar u sali, pa sad edit u zbilji. Ne stvarno, zasti nisi trazio nov telefon...probise glavu na ovom forumu da do 6 meseci valjda mozes da odbijes bilo kakvu popravku i trazis nov uredjaj. Mislim kontam da je i taj sad sasvim ok, al kad si vec mogao trebao si nov uzeti.

Poslednja izmena:
Epilog moje priče; zamenjena matična ploča i stavljena nova baterija...i to sve u roku od dana. Sve pohvale za ProMobi, u zivotu ovakvu ozbiljnost i brzinu nisam doživeo u srbiji! Taman sam i garanciju testirao :D

Kakav ti je sada kapacitet baterije? Jel prebacuje 3000 mAh ? :d Baci neki SS kad odradis par ciklusa punjenja. :)

Ček, nisam ni upalio još tel...prvo posao, teretana pa ću inda da se igram ;)

@mihajlosd ja sam skroman momak, samo nek radi...možda bi novi bio opet sa problemom a mene skuplje koštaju živci i nošenje na servis nego par crta na home dugmetu! U bazenu svejedno ne planiram da slikam ;)

Poslednja izmena:
Da, ali posle ove popravke nije vodootporan :) Ne moras u bazenu da slikas, dovoljno je da pokisnes ili nesto tako i da vlaga udje.

Vrh Dno