Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sebi sam uzeo ovu http://amzn.to/2oYCncr
Moja preporuka ti je da se ispružiš za nju, jer će ti kartica najverovatnije nadživeti telefon, a prostora nikad dosta :)

Da li moza neka od njij kvalitetnija?Danas sam izgubio dosta potrebnih stvari,zna li neko kako bih mogao da vratim nesto,inace problem je kad ubacim memorisku kartiu ne mogu da udjem u moje fajlove.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel dobio neko apdejt kome je fon iz vipa ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li moza neka od njij kvalitetnija?Danas sam izgubio dosta potrebnih stvari,zna li neko kako bih mogao da vratim nesto,inace problem je kad ubacim memorisku kartiu ne mogu da udjem u moje fajlove.

Sve je to konfekcija. Napravi automatski backup pomoću FolderSynca i miran si.

Ima li neko ideju kako da maknem ovo obavestenje?

65217fe9cdad34aee391da4c51ff676a.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Na X :D
A zasto ne bi uradio update?

I ja sam to hteo da sklonim, ali nije bilo nacina, i s obzirom da me je nerviralo, instalirao sam nougat :)

Da da... Upoznat sam sa time. Bas zato i želim da ostanem na MM. ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Dobio sam novi update. Sam je krenuo da se skida. Zna li neko o čemu je rijec

April patch, nova verzija kamere itd. Ne vidim ništa novo, malo bolje makro fokusira na tap mislim. Možda je i umišljeno :)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kod mene jos nista, ne znam politiku apdejta ali zar ne bi trebali svi u isto vreme da dobijemo ? :D
Jel dobio neko sa Vip mreze ?

Pih, onda nesto ne valja kod mene :d

Jel imao još neko problem sa grebanjem home dugmeta i kako ga je rešio?

Moje se bukvalno do pola oljuštilo.

Jel imao još neko problem sa grebanjem home dugmeta i kako ga je rešio?

Moje se bukvalno do pola oljuštilo.
I ja sam gledao kod kolege da se izgrebao dosta,dok je moj jos stariji vise koristen a nije se izgrebao,sad ne znam je li do telefona ili do koriscrnja,ili do palca [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Prilično je čest slučaj i ne znam od čega zavisi. Istina je da ne čuvam nešto posebno telefon ali nisam imao taj problem na drugim galaksijama.

Ne zavisi to od toga da li ga cuvas ili ne,ne pazim ni ja moga ceo dan na poslu koji nije bas cist ruke prljave i sve,pa se nije ogrebao,mozda su samo izbacili losu seriju sa tom manom.... hmmm

Baterija kida, ne znam sto ljudi kukaju..
8cf2af2e2501db6bac8641172cac2852.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ja sa igranjem igara naguram 5sata Sota minimum i to na 20 %baterije

tapatapataattattaa s7edge

Najvece zlo su fejsbuk, mesindzer, instagram itd.. Najvece djubre od aplikacija ikada vidjeno. Ko nema to gura preko 7:30h sigurno.

Prilično je čest slučaj i ne znam od čega zavisi. Istina je da ne čuvam nešto posebno telefon ali nisam imao taj problem na drugim galaksijama.
Ima veze i sa bojom telefona verovatno...a i verovatno telefon već ima godinu dana, uzet na samom startu...
Moj je sive boje, uzet u oktobru, nema ničega, kao novo je.
Inače ga relativno mnogo pazim.
U kakvom stanju vam je ekran?
Ja sam danas primetio jednu podužu ogrebotinu, prvo sam se iznenadio, a onda sam skapirao da je ok, s obzirom da je sve ovo vreme bez ikakve zaštite...

Nazad
Vrh Dno