Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ovako to izgleda kod kolege [emoji15]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Kolega ga je baš urnisao, vidi se i po ekranu...
Upotreba baš u fazonu, polako i oslobođeno...
U prevodu, kolega nije reprezentativan primer, telefon mu je sav u haosu, ne samo home button.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kolega ga je baš urnisao, vidi se i po ekranu...
Upotreba baš u fazonu, polako i oslobođeno...
U prevodu, kolega nije reprezentativan primer, telefon mu je sav u haosu, ne samo home button.

Ovo je glass zastita,ispod je bolje stanje,kada sam video kako ruzno izgleda glass zastita na ovaj tel odusta sam od ikakve zastite,idem na princip "nije on mene kupio,nego ja njega" [emoji1] [emoji1]

Pritom je ekran poprilično otporan na grebanje...tako da kod ovog modela nije veliki rizik ići na taj princip. [emoji4]

Poslednja izmena:
Najvece zlo su fejsbuk, mesindzer, instagram itd.. Najvece djubre od aplikacija ikada vidjeno. Ko nema to gura preko 7:30h sigurno.

Ja ne vidim svrhu postojanja bilo kakvog androida bez toga...kod mene izvlači preko 6 sota bas kad sam samo na wifiu i koristim yt preko 30%,al mesano wifi i 4g oko 5.5,inače kod mene se ne grebe home dugme,ja nzm sta mu vi radite jedino ako kružite šestarom [emoji16]

Poslednja izmena:
Pa dosta ljudi ne koristi to, nije android samo ulazak na fejsbuk.

Pa dosta ljudi ne koristi to, nije android samo ulazak na fejsbuk.

Fb i msg dere to svi znamo al bar meni je mnogo bolji video call na msg od vibera ne gasi se kamera ne prekida i slicno al da jede jede...

Jedno pitanje koje se često provlačilo kroz temu, kako pouzdano kod kupovine znati da s7e nije fake?

Ja sam danas uzeo da cackam telefon i uzeo nova launcher ...posle podešavanja svega i svačega svatio sam da je bre telefon mogu pretivoriti u šta poželiš i odmah je pao prime nova launcher I mogu reci da sve ide nekako fluidnije od TW ... i još jednu stvar sam našao na gsmareni da je standby vreme trajanja baterije na su edge 92 sata a kad je upaljen AOD smanjuje na 60+ sati ... A mogu misliti šta radi u kombinaciji sa zderacima baterije...vase misljene

tapatapataattattaa s7edge

Poslednja izmena:
Kod mene je prosjek nekih 6h sot. Imam sve te društvene mreže i zderace baterije. Ali veći mi je problem sto mi u stanju mirovanja jede nešto bateriju. Za noć mi podje preko 7%.

Ovako to izgleda kod kolege [emoji15]
35f1f23dfbd5496f9a28443f4fea6883.jpg

Ma ovo je ništa kako je kod mene :)

433e1f970d5c76c852869fe8553fe047.jpg

Malo ruzno videti ali ***,bitno je da on radi dobro.
Sad malo.vise forsiraj home dugme da se skroz skine :D

@Opusteno, kod mene S7 sa VIP isto na februaru, nije došlo ništa od nadogradnji kako je dobio v7. Menjaj verziju odinom ako hoćeš mesečne ili uživaj u korišćenju, a kad dođe, dođe.

Kreno pad cena S7/S7E na KP, biće dilema koji izabrati za keš ko kupuje, da li vredi dosta više love nov model itd.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    64.2 KB · Pregleda: 204
Ja ne bih uzimao tako skupu igracku bez dve godine garancije.

Sent from my iPad using Tapatalk

@Ivan, dobro je nisam jedini. Ma flesovanje telefona od 400+ eura mi je van svake pameti. Kad dodje apdejt, dosao je :D
Da sam hteo da cackam svaki dan i budzim romove uzeo bih kinezaru za 200e ili ostao na 5x :D

A što brate!? Evo ja sam kupio S7 pre godinu dana sa KP-a, odmah ga rutovao i evo godinu dana radi za sve pare!? Kupio i TV sa KP-a, evo i on radi dve godine bez problema. Kupio i Galaxy Tab S2 sa KP-a, evo i on radi za sve pare sa sve nesrećnim rutom, i da ne nabrajam više...

Sent from my SM-G930F

Isto takodje, do sada S7E, Tab A 10.1, Note 10.1 2014, 2x S J7 i ne znam koliko i kojih Xiaomija... sve sa KP i sve radi bez greske.

Pa nisam ja rekao nista za kupovinu sa KP, i ja sam ga tamo uzeo.
Rekao sam samo da ne zelim da flesujem i rutujem flagship telefon od 400+ eura, to mi apsolutno nema smisla. Telefon radi odlicno i apsolutno ne zelim da ubacujem kuvane romove od 3 mala pakistanca kojima je to zanimacija. To ti je onaj Dorimanx fazon, jedan build je super, drugi je tesko djubre pa opet jedan je super itd. Ne zelim da otvaram polemiku da li rutovati ili ne, moje misljenje je ne za ovakve telefone, za sve ostale jeftinije da. Uostalom svako radi sa svojim telefonom sta zeli :)

Pa nisam ja rekao nista za kupovinu sa KP, i ja sam ga tamo uzeo.
Rekao sam samo da ne zelim da flesujem i rutujem flagship telefon od 400+ eura, to mi apsolutno nema smisla. Telefon radi odlicno i apsolutno ne zelim da ubacujem kuvane romove od 3 mala pakistanca kojima je to zanimacija. To ti je onaj Dorimanx fazon, jedan build je super, drugi je tesko djubre pa opet jedan je super itd. Ne zelim da otvaram polemiku da li rutovati ili ne, moje misljenje je ne za ovakve telefone, za sve ostale jeftinije da. Uostalom svako radi sa svojim telefonom sta zeli :)

Aha, nego ćeš ostaviti ROM koji je napravila firma koja je 2x povlačila flagship seriju telefona jer su eksplodirali. Toliko oni to dobro testiraju, da ja više volim ROM mog Švajcarca, nego njihov. A ti se kuvaj na stocku i pitaj svake 2 nedelje je li još neko na VIPu dobio update ;)

Jel si shvatio sta si upravo rekao ? :D Znaci ti si kupio telefon firme koja je krs, i stavio si kuvani rom nekog tamo lika koji uzima apdejt te firme koja je krs i stavlja u svoj rom. :D
Pa meni je super ovako na stocku, kada apdejt dodje dosao je, telefon radi i bez apdejta. Vecina apdejta posebno na Nexus i ostalim uredjajima je besmislena. Samo se izbacuju security zakrpe koje nikoga ne zanimaju, osim ovih koji hoce da drve na to sto imaju majsku verziju zakrpe u maju :D

Superman ROM se isplati ako ni zbog čega drugog ono zbog 2 tap 2 sleep, svih app u onom deljenju ekrana i spuštanja notification bara povlačenjem bilo gde na ekranu.
I najbitnije ali to ima veze sa rootom, reklame. Kad uzmem tuđi, nerutovan telefon i vidim reklame naježim se...

Poslednja izmena:
Dobro kazem ti moze bilo koji launcher. Vecina je na nova prime, a ima i mnogih drugih koji imaju te funkcije.

Da preformulišem ono što je čovek rekao; superman rom se isplati, ako ništa drugo, onda zbog stereo zvuka i generalno daleko glasnijeg zvuka...ostalo završava bilo koji launcher (lično koristim novu prime).

Nazad
Vrh Dno