Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Stvar je uqsa,ako misliš da je ovo odvratno,onda ti je definitivno ravan 0

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel ovo plavicasto sa strane sluzi da prekrije onaj izlomljen displej koji si tako ponosno platio 350 evra, dok ovi fantasticni fontovi sluze za backup, ukoliko to plavicasto ne uradi posao? :D :d

Dobio sam novi update. Sam je krenuo da se skida. Zna li neko o čemu je rijec
e7e0a3f9aedef133da4ea965b7f1739c.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo dobih i ja upravo. Zakrpa za april. I verovatno ce da osakati bateriju da prelazimo svi polako na S8.

Ja sam ga upravo instalirao, pa se nadam da nisu unazadili tel sa ovim update-om.

Zato je kod mene jos februarski [emoji6]

Pa dobro, ... ko nije zadovoljan baterijom - Odin, pa fleš ...[emoji6]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Radi primetno fluidnije, videcemo sta je jos menjano....

Najjače je kad ljudi kažu unazadili su očajna je baterija pogotovo posle velikog update-a. Kupite novu bateriju, nije baterija nova, pa recite i izmerite koliko je unazadjeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kod mene nista, telefon iz vipa.
Ono sto se primecuje je dosta slabiji signal u odnosu na p9. Malo sam razocaran i sa baterijom al ajde mozda treba da se slegne sve.

Zato ja moj S7 drzim na MM, fabricki TW i nemam nameru da ubacujem Nugat. Sto bih menjao nesto čime sam zadovoljan. A ionako ne vidim nista posebno prelaskom na Nugat a i lepše izgleda na MM.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nesprono je da je fluidniji na nugatu ali i ja imam zadnje vreme prob sa baterijom,pogotovo na 4g gde nemam ni 4 sot-a,generalno je prob jer se pravi veliki awake dok se mob ne koristi,i trosi se po 2% na sat i kad ga ne pipas,i ja sam bio zadovoljan na mm i jos je imao i xposed,al sad ne bi nazad

Da skidam ovaj poslednji patch ili da ostanem na feb...? [emoji4]

Sto ne bi...

@Nigor skidaj prvi utisci sto se mene tice su pozitivni, fluidniji tel, baterija sto se mene tice bolja nego na feb...ocekujemo i druga zapazanja :)

Sinoć ga skinuh sa punjača i rekoh da vidim koliko će skinuti preko noći. Nije loše mogu reći, sve uključeno sa sve lokacijom, fb, insta i ostalo đubre prisutno. AOD zagasen od 01 do 08.
b56558e53fd8328d2363fa83c8365639.jpg

O tome i pričam, ranije je za isto vreme trošio tel 2-3%...sad ode 10 kad razvučem duže spavanje :(

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne znam jel do mene ili mi se čini da je na Nugatu odvratan ovaj font sata i baterije, uski nešto brojevi,sitni . Ostalo je slično, u principu baterija nikad nije bila kao u septembru, oktobru prošle godine kad sam izvlačio po 6,7 sota. Sad je to oko 4 do 5 sati maksimalno.

sve nas kara nugat, evo me na xperia x i 4h sota da se napijem,od nugata.. jabuke isto, poludeli sa updejtovima, umesto da napreduju, oni softverski unakazavaju.

Sent from my F5121 using Tapatalk

Nije bas da nije lose bez aoda 7% al nije ni strasno za 11 sati

prosek je oko1. 5% po satu sa wifi, gps i bt uključenim u standbaju, sto je prebolesno.

Sent from my F5121 using Tapatalk

Meni za 6h sna skine oko 2%. AOD ugašen od 1 do 7, sve ostalo radi normalno, jedino što je tada na wifi.

Ne znam jel do mene ili mi se čini da je na Nugatu odvratan ovaj font sata i baterije, uski nešto brojevi,sitni . Ostalo je slično, u principu baterija nikad nije bila kao u septembru, oktobru prošle godine kad sam izvlačio po 6,7 sota. Sad je to oko 4 do 5 sati maksimalno.

Telefon (baterija) je sedam meseci stariji(a)...

Trebam memorisku karticu,i sad sam video na amazonu SanDisk ultra,Samsung EVO i EVO + sve su od 64 gb.
Sta bi bio najbolji izbor?Inace danas mi je crka evo+ 32gb,pa se dvoumim za SanDisk?

@armingti Sve te kartice bi trebalo da imaju doživotne garancije. Ako tvoja stara to već nema, nova će imati. 10 godina ili doživotna. Svejedno je šta ćeš uzeti, sve će raditi brže nego što ti treba čak i za 4K video.

Vrh Dno